آخه من از این ویژگی زیاد استفاده میکنم برای پخش موزیک های آیپدم رو اسپیکرم که به لپ تاپ وصله با همه لپتاپهای قبلی براحتی میشد ---- خوب تق که میده اما استاندارد بنظرم چیز عجیبی نیست
آخه من از این ویژگی زیاد استفاده میکنم برای پخش موزیک های آیپدم رو اسپیکرم که به لپ تاپ وصله با همه لپتاپهای قبلی براحتی میشد ---- خوب تق که میده اما استاندارد بنظرم چیز عجیبی نیست
من گوشیم galaxy s هه....وقتی بلوتوث گوشی رو on میکنی ,قسمت بلوتوث گزینه ی کانکت رو میزنی و خودش اتومات از بلندگو پخش میشه
آخه من این اولین لپتاپمه برا همین خیلی تجربم زیاد نیست نمیدوستم امری عادی هست...ای کاش تاچ پدش با دکمه های کلیک چپ و راست هم سطح نبود .... الآن با انگشت که رو قسمت پایینی میزنم تق میکنه انگار شله ...کلا قطعات خوب اسمبل نشده....
Last edited by M A M M U T; 09-11-2012 at 22:49.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] خوب برای من اینجوریه
بهترین کول پد برا همه لپتاپ ها n8 ultra black هه....
والله من همین اۀآن دارم با بلند گوم آهنگ میشنوم...شما یه دور نرم افزارش رو uninstal کن دوباره نصب کن بعد گوشیت رو دوباره بهش وصل کن ببین درست میشه یا نه
من اینو دارم با قابلیت جا بجایی فن ها و جنس فوقالعده عالی یعنی میتونی فن رو بذاری همون جای هواکش لپ تاپ و خیلی بزرگ و سبک و اصلا هم خط و خش زیر لپتاپ نمیدازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش الان چنده؟
[QUOTE=M A M M U T;7308751]والله من همین اۀآن دارم با بلند گوم آهنگ میشنوم...شما یه دور نرم افزارش رو uninstal کن دوباره نصب کن بعد گوشیت رو دوباره بهش وصل کن ببین درست میشه یا نه[/QUOTE
سه بار دیگه که نصبیدم به طرز معجزه آسایی درست شد یعنی تو خوذش 2 جور روش برای کانکت شدن داره با یکی میشه با یکی نه - شاید باورت نشه رفیق نه به طور خیلی جدی اما یه 3 ماهی باهاش ور میرفنم
3 ماه پیش 47 خریدم از نمایندگی رسمی cooler master با دو سال گارانتی که خیلی ازش راضیم و خیلی هم face باکلاسی داره کلا با لپتاپ مچه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)