تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 124 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1237

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted - 2012

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ارزش بازی کردن بازی خیلی بالاست.توی تک تک Race ها اول بشی و برای ماشینات چیز میز آزاد کنی.نمیدونم بعدش دومم بشی تا یه چیز دیگه آزاد کنی.کل ماشینا رو پیدا کنی و همه موست وانتد ها رو ببری.همه ی بیلبورد ها رو بپری بشکونی.همه دوریبنا رو پیدا کنی .الآن من این همه دست زدم تازه خوب هندلینگ بعضی ماشینا اومده دستم.الآن بعد از کلی تمرین بالاخره تونستم با Audi R8 خوشگلم(: دی) توی مسابقه ای که مثلا راحته اول و دوم بشم و تایر و نیترو آزاد کنم.حالا باید برم موست وانتد 10می رو بزنم و خلاصه از این بازیاست که تا مدت ها میشینی پاش!(چنین بازی من خودم کم بازی کردم(مگر بازی های آنلاین که اکثرشون به دلایل معلوم بیش از حد ارزش بازیشون بالاست)).با این که تیونینگش مثل قبلی نیست و گاراژ هم نداره اما بعد از مدت ها یه NFS بازی دارم میکنم که واقعا حس موست وانتد 2005 رو داره بهم میده!(حالا یه کم کمتر : دی)

من که الان فقط یا با گالاردو میرم یا با R8 Spyder
    جفتشون ماشینای خیلی باحالی هستن
    این Audi R8 Spyder فوق العادست خدایی!تا الآن ماشینی رو دستش ندیدم تو بازی خیلی خفنه.نیترو هم که آزاد کردم دیگه به گرد پام(تایرم : دی) نمیرسن بیشترشون.

دوستان سر پیچ های شدید چی کار کنم که نرم تو دیوار؟

2. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این Audi R8 Spyder فوق العادست خدایی!تا الآن ماشینی رو دستش ندیدم تو بازی خیلی خفنه.نیترو هم که آزاد کردم دیگه به گرد پام(تایرم : دی) نمیرسن بیشترشون.

دوستان سر پیچ های شدید چی کار کنم که نرم تو دیوار؟
    ای ول واقعا راست می گی اکثر ماشینای بازی فرمونش خوبه ولی این خیلی نرم و روون.
    سر پیچ های شدید هم اگه یه نیم نگاه به نقشه داشته باشی قبلش گاز و ول کن و سعی کن به حال دریفت پیچ و رد کنی. فرمول که نداره خب اگه دیدی بازم داری می ری تو دیوار یه کوچولو دستی چاشنیش کنی دیگه نمی ری.

4. 3 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دریفت چه جوری بزنم؟من وقتی میبینم سر پیچم گازو ول میکنم وضعیت بد بود z (ترمز) رو نگه میدارم میپیچم ولی بدیش اینه که درسته تو در و دیوار نمیخورم ولی میفتم اون قسمتای سمت راست جاده و تا دوباره گازو بگیرم و ماشین جون بگیره 2 تا ازم جلو میزنن.همیشه رتبه 2 هستم مثلا سر پیچ میشم 5 بعدش دوباره بعد از یه مدت میرم بالا و هیچ وقت نشده سر پیچ خوب کار کنم!

6. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دریفت چه جوری بزنم؟من وقتی میبینم سر پیچم گازو ول میکنم وضعیت بد بود z (ترمز) رو نگه میدارم میپیچم ولی بدیش اینه که درسته تو در و دیوار نمیخورم ولی میفتم اون قسمتای سمت راست جاده و تا دوباره گازو بگیرم و ماشین جون بگیره 2 تا ازم جلو میزنن.همیشه رتبه 2 هستم مثلا سر پیچ میشم 5 بعدش دوباره بعد از یه مدت میرم بالا و هیچ وقت نشده سر پیچ خوب کار کنم!

خب به همین خاطر می گم باید پیچ ها رو دریف کنی کنی دیگه .
    من گاز و ترمز رو به فلش بالا و پایین روی کیبورد انتقال دادم کلا تو همه ریسینگ ها این کار رو می کنم. اینجوری با یه دست گاز و ترمز و جهات تو دستمه.

سر پیچ ها هم باید فلش چپ یا راست رو همزمان با ترمز یه جوری با هم هماهنگ بزنی که هم نری تو دیوار و هم سرعتت کم نشه. بعضی جاها باس دستی بکش. به همین راحتی

کلا اگه DIRT یا GRID رو بازی کرده باشی خیلی راحت تو این بازی رانندگی می کنی.

8. 3 کاربر از campuzlit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

من برای دریفت گاز رو کم می کنم (صفحه های قبلی گفتم ، با دسته میشه) ، سر پیچ هی پشت سر هم ترمز رو می زنم و مشکلی ندارم ، اگه پیچش خیلی تند باشه یه کوچولو ترمز دستی می زنم
    گاهی اوقات حتی نیترو هم میگیرم ، سرعت ماشین بعد از پیچ افت نمی کنه

10. 2 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

اینو توی فیــســـبوک دیدم

لمسشون کنی له میشی :|
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 575161_426479464073320_805147783_n.jpg  

12. 4 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

فراری کسی پیدا کرده؟اگه دارید حدودا بگید کجاست.
    کمپانی فراری اجازه نمیده از ماشینهاش در بازی های تعقیب و گریز استفاده بشه . یعنی توی سری نید فور اسپید خیلی وقته که دیگه پیداشون نمیکنید .

14. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خود بازی اولش یاد میده که !
    مثل Hot Pursuit دریفت بکشید . یعنی نرسیده به پیچ فرمون بدید یک نیش ترمز بزنید بدون اینکه گاز رو ول کنید ماشین خیلی خوشگل میچرخه و دریفت میکشه بعد همون طوری که گاز رو نگه داشتی با فرمون بازی کن حله .

16. 3 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کمپانی فراری اجازه نمیده از ماشینهاش در بازی های تعقیب و گریز استفاده بشه . یعنی توی سری نید فور اسپید خیلی وقته که دیگه پیداشون نمیکنید .
    اون وقت به چه دلیل ؟ بعضی از این کمپانیها واقعا جالبند

18. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

میلاد خان جسارت نشه ولی تا اونجایی که میدونم لایسنس ایکسکلاسیو (انحصاری) فراری در اختیار مایکروسافت و همین امر هم لایسنس پورشه در اختیار EA هستش...
    اگه دقت کنی توی سری فورزا پورشه نداره و با برند تیونینگ Ruf تو بازی پورشه هست...
    کمپانی فراری اجازه نمیده از ماشینهاش در بازی های تعقیب و گریز استفاده بشه

20. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •