تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 308 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اختلاف امتياز با رئال به 13 رسيد
    بارسلونا با چهار گل اتلتيکو را در هم کوبيد

بارسلونا با پيروزي در حساس‌ترين بازي هفته شانزدهم لاليگاي اسپانيا، اختلاف خود با رئال مادريد رقيب ديرينه‌اش را به 13 امتياز رساند و مسي با زدن 2 گل تعداد گل‌هاي خود در سال 2012 را به 90 رساند.

در آخرين بازي يکشنبه شب از هفته شانزدهم لاليگاي اسپانيا و در حساس‌ترين ديدار آبي‌ اناري‌هاي بارسلونا در نيوکمپ پذيراي اتلتيکو مادريد تيم دوم جدول رده‌بندي بود که اين ديدار در نهايت با پيروزي 4 بر يک بارسلونا به پايان رسيد.
      محتوای مخفی: ادامه  

اولين صحنه حساس بازي در دقيقه دهم بازي و توسوط ضربه سر فالکائو به وجود آمد که با بدشانسي اين بازيکن توپ با برخورد به تيرک عمودي وارد دروازه نشد.

در دقيقه 31 رادامل فالکائو با فرار سريع خود از جناح چپ بارسلون و با ضربه‌اي چيپ دروازه والدز را باز کرد و اتلتيکو مادريد را يک بر صفر پيش انداخت.

در دقيقه 36 آدريانو با شوتي زيبا خارج از محوطه جريمه دروازه اتلتيکو مادريد را باز کرد و بازي را به تساوي کشاند.

دقايق پاياني نيمه اول بارسلونا با فشار مضاعف روي دروازه اتلتيکو و با استفاده از شلوغي محوطه جريمه و پاس هوشمندانه پويول، توسط سرخيو بوسکتس در دقيقه 45 به گل دوم رسيد تا نيمه اول را با پيروزي به رختکن برود.

در نيمه دوم و در دقيقه 57 نيز با پاس گل آلکسيس سانچس، ليونل مسي گل سوم بارسلونا را با شوتي دقيق به ثمر رساند و در انتهاي بازي و در دقيقه 88 روي پاس اشتباه مدافع حريف ليونل مسي گل دوم خود در اين بازي و گل شماره 90 خود در سال 2012 را وارد دروازه حريف کرد.

بارسلونا با اين پيروزي 46 امتيازي شد و اختلاف خود با اتلتيکو مادريد تيم دوم جدول را به 9 امتياز و با رئال مادريد تيم سوم جدول رده‌بندي با 13 امتياز رساند.

سيمئونه: لاليگا خسته کننده است

سرمربي اتلتيکو در پايان بازي يکشنبه شب نوکمپ به اين نکته اشاره کرد که از عملکرد تيمش در اين بازي راضي بوده است.

ديگو سيمئونه، سرمربي اتلتيکومادريد در پايان ديدار يکشنبه شب تيمش مقابل بارسلونا که با شکست سفيد و قرمز پوشان پايتخت همراه بود در کنفرانس خبري شرکت کرد و به آناليز عملکرد تيمش پرداخت.او در صحبت هايش به اين نکته اشاره کرد که رقابت هاي لاليگا خسته کننده شده و بارسا به نحوي کاملا متفاوت با ساير تيم ها به رقابت مي پردازد

به گزارش گل، دراينجا مي توانيد متن صحبت هاي او به نقل از آ.اس را مطالعه کنيد.

*بازي نوکمپ: مادر ابتداي بازي 3 بخت مسلسم گلزني داشتيم و تمام راه ها را به روي بارسا بسته بوديم ولي ناگهان شوت آدريانو از راه رسيد و نيمه اول بازي به نحوي تمام شد که با وجودي که اتلتيکو موقعيت هاي بيشتري براي گلزني داشت، 1-2 از حريف عقب افتاده بود. سرنوشت بازي را اتفاقاتي رقم زد که بارسايي ها در آستانه دروازه ما داشتند.

* ديدگاه او نسبت به بازي: بازيکنانم تلاش زيادي انجام دادند. از بازي تيمم خوشم آمد ولي ما مقابل تيمي بازي مي کرديم که در ليگي متفاوت با ساير تيم ها بازي مي کند

*بازي برنابئو و بازي نوکمپ: ما در مورد بازي يکشنبه شب بارسلونا صحبت مي کنيم. به نظر من تيمم خوب است. ما تلاش کرديم تا به رقابت ادامه دهيم ودر بخش اعظمي از بازي هم به رقابت مي پرداختيم ولي لاليگا خسته کننده است.

*عملکرد بارسا: در مقابل قاطعيتي که بارسا در بازي اش دارد نمي توان کاري انجام داد.

*مسي: مسي بهترين بازيکن دنياست. سبک بازي بارسا خيلي مهم است ولي مسي بازي را باز مي کند. او تعيين کننده و متفاوت است و من خوشحالم که او يک آرژانتيني است.

پس از پيروزي 4 بر يک مقابل اتلتيکو
    ويلانووا: لاليگا آسان و کسل‌کننده نيست

سرمربي بارسلونا پس از پيروزي 4 بر يک تيمش مقابل اتلتيکو مادريد معتقد است که رقابت‌هاي لاليگا آسان و کسل‌کننده نيست.

تيتو ويلانووا با وجود پيروزي 4 بر يک شب گذشته مقابل اتلتيکو مادريد در هفته شانزدهم لاليگا، بر اين باور است که مسابقات لاليگا آسان و کسل‌کننده نيست.

صدرنشينان ليگ اسپانيا با اين پيروزي اختلاف خود را با اتلتيکو به 9 امتياز و با رئال مادريد به 13 امتياز رساندند. آدريانو، بوسکتس و مسي (2 گل) نتيجه 4 بر يک را براي آبي‌اناري پوشان در نيوکمپ رقم زدند.

فالکائو در ابتداي بازي توانست اولين گل بازي را براي ميهمان به ثمر برساند؛ اما شاگردان ويلانووا به سرعت گل‌هاي خورده را جبران کردند.

پيش از اين بازي رئال مادريد در خانه به تساوي 2 بر 2 مقابل اسپانيول دست يافت تا فاصله‌اش با صدرنشين باز هم بيشتر شود.

به گزارش فارس، ويلانووا در اين‌باره اظهار داشت: امتيازات بسيار زيادي کسب کرده‌ايم؛ اما اين کار آسان نبوده است. ما تلاش کرديم تا بتوانيم گل خورده را جبران کنيم و ممکن است در آينده نتوانيم چنين کاري انجام دهيم.

وي افزود: بازي‌هاي لاليگا آسان و خسته‌کننده نيستند. در اولين سال حضورم در فصل 09- 2008 ما 12 امتياز عقب بوديم و بايد به برنابئو مي‌رفتيم و براي رسيدن به قهرماني مبارزه مي‌کرديم. اکنون اتلتيکو تنها 9 امتياز از ما عقب‌تر است.

سرمربي بارسلونا خاطرنشان کرد: فکر نمي‌کنم قهرماني از حالا در دستان ما باشد. اگر تيمي ظرفيت کسب امتيازات فراوان را داشته باشد و ما را شکست دهد، آنها شايسته قهرماني هستند. اين اتفاق در سال 2009 رخ داد و مي‌تواند يک بار ديگر اتفاق بيفتد.

اعتراف پس از اختلاف 13 امتيازي با بارسلونا

مورينيو: قهرماني در لاليگا غيرممکن است

سرمربي پرتغالي رئال مادريد قهرماني در لاليگا را با وجود اختلاف 13 امتيازي با بارسلونا عملا غيرممکن دانست.

پس از تساوي خانگي رئال مادريد مقابل اسپانيول در کنفرانس خبري بيش از آنکه جو سرزنش در کنفرانس مطبوعاتي ديده شود، حسرت و افسوس به چشم مي‌خورد تا اقرار کند که رسيدن به قهرماني در لاليگا عملا غيرممکن است.

به گزارش فارس، مورينيو با بيان اينکه مطمئنم بازيکنان با من هستند، افزود: قهرماني عملا غيرممکن است. اختلاف ما به 13 امتياز رسيده است که در اين مرحله بسيار زياد است. . اگر بتوانيم در لاليگا هم بهتر کار کنيم به ما کمک خواهد کرد تا در کوپا دل‌ري و ليگ قهرمانان نيز بهتر ظاهر شويم.

وي ادامه داد: هرگز در چنين موقعيتي قرار نگرفته بودم. امتيازات فراواني را از دست داده‌ايم و تيم از اهدافش بسيار دور شده است. اولين بار است که چنين چيزي را تجربه مي‌کنم؛ اما نمي‌خواهم از آن يک نمايشنامه بسازم. مانند يک مرحله جديد در زندگي‌ام به آن نگاه مي‌کنم. براي اينکه فصل را تا جايي که مي‌توانم خوب به پايان برسانم، قدرت کمي ندارم.

وي در خصوص گل‌هايي که وارد دروازه رئال مادريد شد، گفت: نمي‌خواهم به اين سوال پاسخ بدهم. شما خبرنگاران ورزشي مي‌توانيد بدون اينکه مرا وادار به صحبت کنيد تحليل خودتان را بنويسيد.

تمسخر مورینیو در ديدار مقابل اتلتيکو

هواداران بارسلونا در جريان پيروزي شب گذشته تيمشان مقابل اتلتيکو يک صدا به تمسخر سرمربي رئال مادريد پرداختند.

اتلتيکو مادريد شب گذشته در ورزشگاه نيوکمپ در 30 دقيقه ابتدايي مسابقه عالي بازي کرد؛ اما در پايان با شکست 4 بر يک نتوانست امتيازي از اين مسابقه به دست آورد تا 100 هزار هوادار حاضر در ورزشگاه با تمسخر مورينيو يک‌صدا فرياد بزنند: «مورينيو دوستت داريم؛ مورينيو بمان!»

به گزارش فارس، رئال مادريد در حال حاضر با اختلاف 13 امتياز نسبت به آبي اناري پوشان در مکان سوم جدول قرار گرفته و اتلتيکو با 9 امتياز اختلاف در مکان دوم است.

فالکائو اولين گل بازي را در نيوکمپ به ثمر رساند، پيش از آن در موقعيتي خطرناک توپ را به تيرک کوبيد و در يک موقعيت نيز شوت او از کنار دروازه به بيرون رفت. اتلتيکو بازي را بسيار بهتر شروع کرد و برتري يک بر صفر در دقايق ابتدايي بازي شايسته اين تيم بود؛ اما آدريانو گل تساوي بارسا را به ثمر رساند و مي‌توان گفت همين‌جا بود که بازي خوب اتلتيکو به پايان رسيد. اشتباهات دفاع تيم ميهمان شروع شد تا بارسا به گل دوم دست يابد که توسط بوسکتس به ثمر رسيد.

بارسا در حالي پس از پايان نيمه اول به رختکن رفت که مسي بيشتر در نقش يک تماشاچي 45 دقيقه اول را پشت سر گذاشت؛ اما در نيمه دوم با تمام قوا به ميدان بازگشت تا گل سوم و چهارم بارسلونا را روي اشتباه گودين به ثمر برساند و تعداد گل‌هاي خود در سال 2012 را به 90 افزايش دهد.

2. 13 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تبریک میگم
    شاید نظر من زیاد مقبول دوستان نباشه اما من فکر میکنم اتلتیکو اصلا خوب بازی نکرد و روشی که انتخاب کرده بود بسیار آماتور بود

برای من واقعا عجیبه که تیم دوم لالیگا با این آمار فوق العاده تا اینجای فصل، بدون توجه به 90 دقیقه ای بودن فوتبال، بازی رو اینقدر پرفشار شروع میکنه و دست به یه پرس کنترل نشده میزنه
    بازیکنای این تیم در بیست دقیقه اول اونقدر دویدن که گاهی در کنار های زمین با 5 بازیکن، بازیکنای بارسا رو پرس میکردن
    گاهی 4 تا 5 بازیکن روی ژاوی و بوسکتس فشار میاوردن و اجازه بازیسازی نمیدادن
    و گاهی نزدیک به 6 بازیکن مسی رو محاصره میکردن
    میشه گفت در بیست دقیقه اول در نیمه اتلتیکو هر جایی که توپ بود به طور میانگین سه بازیکن این تیم حضور داشتن چنین پرسی با این حجم از دوندگی محکوم به توقف زودهنگام در جریان بازیه
    برای من عجیب تر اینه که سیمئونه قبلا شکست رئال با این روش رو در چند الکلاسیکو و کم آوردن این تیم در نیمه دوم رو دیده بود و باز هم سراغ این روش رفته بود

هر تیمی حتی تیمی مثل کوردویا میتونه با تخلیه کردن 90 درصد انرژیش در بیست تا سی دقیقه بارسا رو متوقف کنه اما چه سودی داره؟ وقتی قرار باشه دو سوم باقیمونده بازی رو با بازیکنایی کم رمق در مقابل تیمی قرار بگیرید که بالاترین میزان جا به جایی و تحرک رو در ساختار هجومیش داره
    بازیکنای اتلتیکو بعد از سی دقیقه به ناگاه هم از نظر ذهنی و هم از نظر بدنی تحلیل رفتن تا جایی که اواخر بازی کارشون به اشباهات بچگانه در خط دفاعی هم رسید که بیشتر ناشی از کم شدن قوای بدنیشون بود

من فکر میکنم سیمئونه برای بزرگتر شدن راه زیادی باید طی کنه و شکستها زیادی رو تجربه

گل فالکائو واقعا زیبا بود اصلا شکل بدنش موقع زدن ضربه ویژه خودش بود

به نظر من بهترین بازیکن زمین بوسکتس بود هر چند روی گل اتلتیکو نباید خیلی زود فالکائو رو رها میکرد اما بعد از اون جدای از گلِ خونسردانش، در میانه زمین حتی فراتر از ژاوی و اینیستا آقایی کرد
    چقدر خوب توپها رو قطع میکرد و چقدر خوب حملات تیم رو شروع میکرد

مسی به شدت فراتر از فصل پیشه
    به نظر میرسه دیگه نباید انتظار داشته باشیم مسی ده ها متر پا به توپ حرکت کنه و به عمق دفاع حریفا بزنه
    به نظر میرسه مسی بسیار باتجربه تر از قبل شده و ساقهاش اقتصادی تر فکر میکنن
    گل اولش به اتلتیکو بهترین نمونه برای درک این نکتس

90 گل
    گاهی بهتر اینه که به بعضی مسائل و چگونگیشون فکر نکنیم
    من مطمئنم اگر ادعاهایی که حالا از کشورهایی نظیر زامبیا و... بیرون میاد از ابتدای فصل مطرح میشد مسی گلهاشو به بیش از 100 گل هم میرسوند

اما در مورد کسایی که هر روز ادعا میکنن بیشتر از مسی گل زدن
    برای من جالبه که مثلا زیکو گلهاش در بازیهای دوستانه رو هم حساب کرده
    یا بازیکن اگر اشتباه نکنم زامبیایی گلهاش در خود فدراسیون این کشور هم ثبت نشده
    و از همه مهمتر اگر اینچنینه پس بر چه اساسی این عنوان 40 سال دست گرد مولر بوده

اما به نظر من تمام این حواشی رو هم باید مدیون مسی باشیم
    اسطوره های گذشته فوتبال حالا دوست دارن رسانه ای هم که شده با افسانه جدید فوتبال رقابت کنن و به نظر من این واکنشها هم یک رفتار فوتبالیه و البته یک کل کل و رقابت شیرین
    اما مسی چیزی داره که اونها ندارن
    مسی 90 گل زیر نور پروژکتورها و در مقابل لنز دوربینها زده اما اونها ...

4. 22 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خب منم تبریک میگم
    من عااااااشق این حرکات فریبنده بوسکتسم که واقعا قشنگه
    دریبل های کشویی که میزنه با تو سر توپ هاش و همه چی این پسر فوق العادس
    دیشب الکسیس هم به نسبت بازی های قبلی بهتر شده بود اما هنوز به سطح بارسا و بقیه بازیکنا نرسیده
    پدرو هم که دیگه نمیشه راجع بهش حرف زد نمیدونم چش شده اخه این پدرو همون پدرو ال کلاسیکو ها نیست
    نمیدونم چرا وقتی خوب بازی نمیکنه ویا رو زودتر بجاش نمیاره؟ این تیتو؟ لا اقل یه فرصتم به ویا بده تا خودشو نشون بده اینجوری پیش بره اعتماد به نفسش خیلی پایین میره من انتظار داشتم لا اقل دقیقه 60 و این حوالی بباد تو اما خب دقیقه 80 اومد
    استپ تیاگو هم در نوع خودش جالب بود که دوبار نشونش دادن
    خلاصه بخوایم راجع به بازی حرف بزنیم حرف زیاده
    ( گل ادریانو - هواداری که مسی رو بغل کرد-تیرک هایی که هر بازی دارن نجاتمون میدن- سبک اتلتیک و..)
    خلاصه حرف زیاده ولی همینا بسه
    خود بازی گویای همه چیز بود

6. 11 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کادر فنی و کارکنان باشگاه وعده ی غذایی کریسمس را در سنت سادورنی جشن گرفتند

کادرفنی و بازیکنان وعده ی غذایی کریسمس را در کنار هم در غارهای کودورنیو جشن گرفتند و آماده ی 2013 بزرگ شدند

کادر فنی و کارکنان باشگاه این دوشنبه وعده ی غذایی کریسمس را در غارهای کودورنیوی سنت سادورنی برگزار کردند

این رویداد برای جشن گرفتن موفقیت ها و رکوردهای بدست آمده در سال 2012 و آماده شدن برای سالی جدید پر از کار و عناوین مختلف برگزار شد

بعد از بازی برابر وایادولید در شنبه ی هفته ی آینده ، بارسایی ها تا دوم ژانویه به تعطیلات میروند

8. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

مسي: بياييد به کودکان فقير کمک کنيم

ستاره بارسلونا در آستانه سال ميلادي خواستار کمک به کودکان فقير شد.

فعاليت ليونل مسي، ستاره آرژانتيني بارسلونا به مستطيل سبز خلاصه نمي‌شود. او به عنوان سفير يونيسف تلاش مي‌کند تا به کودکان فقير در سراسر جهان کمک کند، باشد که جادوي آسماني تبسم بر روي لبان آنها نقش ببندد.

به گزارش ايسنا،ستاره محبوب بارسلونا با بيان اين که بايد همگان براي کمک به کودکان فقير دست به دست هم دهند، گفت: بيش از 19 هزار کودک زير پنج سال در جهان وجود دارند که به خاطر کمبود آب و نان در آستانه مرگ قرار دارند. بايد همه دست به دست هم دهيم تا آنها را نجات دهيم . بياييد از صفر شروع کنيم.

مسی و ادریانو در تیم منتخب هفته

آدريانو (بارسلونا)

آدريانو با بيرون ماندن دني آلوس از ترکيب تيم براي بارسا بازي کرد تا با به ثمر رساندن اولين گل تيمش روند بازي را به سود بارسلونا عوض کند. اتلتيکو تيم برتر ميدان بود؛ اما پس از گل آدريانو ورق به سود آبي‌اناري پوشان برگشت تا اين تيم با نتيجه 4 بر يک به برتري برسد

ليونل مسي (بارسلونا)

مسي در 6 هفته اخير همواره در ميان بازيکنان تيم منتخب هفته حضور داشت. وي يکشنبه شب با 2 گلي که مقابل اتلتيکو به ثمر رساند براي ششمين هفته توانست در هر بازي 2 گل را به نام خود ثبت کند و آمار گل‌هاي خود را در سال 2012 به عدد 90 برساند.

Last edited by Greedy; 18-12-2012 at 14:34.

10. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مسي با بارسلونا تا سال 2018 تمديد کرد

3 بازيکن بزرگ بارسلونا قراردادهاي خود را تمديد کردند.

به نقل از ساکرنت، کارلس پويول، ژاوي هرناندس و ليونل مسي، 3 تن از بازيکنان بزرگ بارسلونا قراردادهاي خود را با بارسلونا تمديد کردند.

به گزارش فارس، پويول 34 ساله 3 سال ديگر قرارداد خود را تمديد کرد و خود را تا پايان فصل منتهي به 2016 در نيوکمپ ماندگار کرد. ژاوي نيز با تمديد 2 ساله قراردادش تا 2016 ماندني شد. ستاره بارسلونا يعني مسي نيز 2 سال ديگر به قرارداد خود افزود و تا سال 2018 با کاتالان‌ها تمديد کرد.

باشگاه بارسلونا خبر تمديد قرارداد ستاره‌هاي خود را در سايت رسمي خود اعلام کرده است: «باشگاه بارسلونا اعلام مي‌کند که با کارلس پويول، ژاوي هرناندس و لئو مسي بر سر تمديد قراردادهايشان به توافق رسيده است. اين خبر بر اين موضوع تاکيد مي‌کند که بارسلونا قرارداد 3 تن از بازيکنان مهم خود را تمديد کرده است. در هفته‌هاي آينده اين بازيکنان قراردادهاي خود را ثبت خواهند کرد.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Messi, Xavi and Puyol to sign new Barcelona deals

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پی نوشت: نتایج و رکورد های اخیر به کنار، با این روند به آرزومون در مورد کاپیتان و ژاوی می رسیم

12. 11 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بازیکنان متمایز بارسلونا مقابل اتلتیکو مادرید: مسی، آدریانو و بوسکتس

بارسا به لطف گل های مسی، مدافع برزیلی خود آدریانو و ملی پوش اسپانیایی اش بوسکتس، توانست رکورد جدیدی برای گلزنی امسالش ثبت کند.

مسی تنها کسی نیست که رکوردهای 2012 را می شکند. بازیکنان اف سی بارسلونا توانستند رکورد 170 گلی که فصل گذشته ثبت شده بود را بشکنند. در واقع، مردان تیتو ویلانووا امسال 172 مرتبه گلزنی کرده اند: 118 عدد از این گل ها در لالیگا، 26 عدد در لیگ قهرمانان، 24 عدد در جام حذفی و 4 گل در سوپرجام به ثمر رسیده اند. در ادامه نگاهی به گل فوق العاده بازیکنان متمایز بارسا، مقابل اتلتیکو مادرید خواهیم داشت:

آدریانو کوریرا

فالکائو اولین گل بازی را به ثمر رسیاند و با چیپی زیبا، دروازه والدس را باز کرده و برتری بازی را از آن اتلتیکو مادرید کرد، اما اف سی بارسلونا با شوت بسیار قوی و زیبای آدریانو توانست پاسخ این گل را بدهد. این گل تساوی، ششمین گل فصل آدریانو بود.

مدافع برزیلی با پای راستش 2 گل و با پای چپش 4 گل زده است. آدریانو در مقابل والنسیا گل زیبایی با پای راست به ثمر رسانده بود. وی در هر دو سوی زمین، برای بارسا نقشی حیاتی دارد.

سرجیو بوسکتس

بوسکتس در تمام بازی هایی که برای بارسا داشته، ارزش های خود را ثابت کرده است. وی ارتباطی مهم میان خط حمله و دفاع بارسا است. این بار مقابل اتلتیکو مادرید، این هافبک بارسایی پیش از پایان نیمه اول، گل برتری را به تیمش هدیه کرد.

لیونل مسی

این مهاجم آرژانتینی سعی دارد تمامی گل های ممکن در 2012 را به نام خود ثبت کند. با گل مسی مقابل اتلتیکو مادرید، آمار گل های امسال وی به 90 رسید. به علاوه، لئو مسی تا این جای فصل، 25 گل در لالیگا به ثمر رسانده است و این امر وی را از فشارهای رسیدن به عنوان پی چی چی (برترین گلزن لیگا) تا حد زیادی رها می کند. لازم به ذکر است که اتلتیکو مادرید، تیمی است که مسی مقابلش بیشترین گل های خود را به ثمر رسانده است: 20 گل در کل و 17 گل در لالیگا.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

ویلانووا: «ما امتیازات زیادی کسب کرده ایم؛ اما کار آسانی نبود».

مربی بارسا، بازیکنانش را بابت روند تقریبا بی عیب و نقص خود در لالیگا تحسین کرد.

بارسا تعقیب کننده نزدیک خود در لالیگا، اتلتیکو مادرید را در هم کوبید و اکنون با 9 امتیاز برتری در صدر جدول می درخشد. به علاوه، رئال مادرید اکنون 13 امتیاز با صدر نشینان فاصله دارد. البته تیتو ویلانووا در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی، مشخصا این موفقیت ها را کمرنگ تر نشان داد. وی گفت: «ما امتیازات زیادی به دست آورده ایم، اما این کار آسانی نبوده است. ما برای پیروزی در بازی ها، باید می جنگیدیم و احتمالا نخواهیم توانست در آینده این کار را انجام دهیم. لالیگا آسان و ابدا خسته کننده نیست».

مربی بارسا به روزنامه نگاران یادآوری کرد که «طی سال اول من (فصل 2008/09) ما 12 امتیاز عقب بودیم و با این حال، با امید به برنابئو رفته و برای به دست آوردن عنوان تلاش می کردیم. اکنون تیمی وحود دارد که تنها 9 امتیاز از ما عقب تر است». وی افزود: «من فکر نمی کنم که عنوان متعلق به ماست؛ اگر تیمی پتانسیل به دست آوردن امتیازات زیاد و پشت سر گذاشتن ما را داشته باشد، لیافت قهرمانی را خواهد داشت. این اتفاق در سال 2009 اتفاق افتاده و ممکن است تکرار شود».

گل آدریانو، کلیدی برای موقعیت های بارسا

مربی در مورد بازی مقابل اتلتیکو گفت: «گل آدریانو بسیار مهم بود. نفوذ و شکستن خطوط دفاعی حریف، برای ما سخت تلفی می شد و این امر تا حد زیادی به دلیل عملکرد عالی اتلتیکو بود. این گل به ما روحیه داد و توانستیم پس از آن گل، ابتکار بازی را در دست بگیریم».

تیتو در مورد مدافع برزیلی گفت: «او در سطحی عالی بازی می کند. مهم ترین چیز برای وی این است که احساس خوبی داشته باشد. آدریانو تحت یک برنامه برای ارتفاء سطح بازی خود قرار گرفته که کمک زیادی به وی کرده و روند پیشروی اش عالی بوده است».

ترکیب پیچیده

ویلانووا تایید کرد که بازیکنانش، انتخاب کردن ترکیب اولیه تیم را برای وی بسیار سخت کرده اند: «نام بردن 11 بازیکن برای شروع بازی، کار آسانی نیست. من فکر می کردم که تیمی که انتخاب کردم و به بازی فرستادم، می تواند عملکرد خوبی داشته باشد و ویا کمک خوبی در نیمه دوم خواهد بود. من درک می کنم که شرایط برای وی آسان نیست، اما ما بازیکنان با استعداد زیادی داریم؛ ماسکرانو و آلوز نیز بازی را از روی نیمکت دیدند...»

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

14. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

حضور 64 ساله مسي،ژاوي و پويول دربارسا

3 بازيکني که همگي قرارداد خود را با بارسلونا تمديد کرده‌اند، تا پايان قراردادشان روي ‌هم‌رفته 64 سال را در اين باشگاه سپري خواهند کرد.

ژاوي هرناندس و کارلوس پويول پس از تمديد قراردادشان با بارسلونا در روز گدشته تا سال 2016 هنگامي که به ترتيب 36 و 38 ساله مي‌شوند، در اين باشگاه ماندني خواهند شد. ليونل مسي نيز با تمديد قراردادش در بارسلونا تا سال 2018 موافقت کرد، يعني زماني که 31 ساله خواهد شد و اين به معناي آن خواهد بود که اين 3 بازيکن روي هم رفته 64 سال از عمرشان را در باشگاه بارسلونا سپري خواهند کرد.

به گزارش فارس، قرارداد جديد به اين معني است که ژاوي تا سال 2016، 25 سال از عمرش را در بارسلونا گذرانده؛ وي در سن 12 سالگي به لاماسيا ملحق شد. اگر او در پايان قراردادش کفش‌هايش را بياويزد، به گروهي از بازيکنان ملحق خواهد شد که فوتبالشان را در يک تيم شروع و تمام کردند که شامل افرادي چون رايان گيگز، پائولو مالديني، لوئيس آرکونادا، خوزه ايريبار و توني آدامز مي‌شود.

پويول در سن 17 سالگي به بارسلونا ملحق شده و تا 2016، 21 سال را در اين باشگاه خواهد گذراند؛ در حالي که مسي که هنگام حضور در لاماسيا 13 ساله بود، تا پايان قرارداد جديدش 18 سال را در اين تيم گذرانده است.

16. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بارسلونا در شوک/ ویلانووا مبتلا به سرطان است

سرمربی بارسلونا که سال گذشته تحت عمل جراحی برای درمان تومور سرطانی قرار گرفت، بار دیگر مبتلا به سرطان تشخیص داده شد.
    به گزارش خبرآنلاین؛ تیتو ویلانووا سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از جدایی پپ گواردیولا از این تیم موفق شد نتایج خیره کننده ای در رقابت های لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا کسب کند و با عملکرد فوق خود مورد تحسین بسیاری از کارشناسان فوتبال قرار بگیرد. این مربی که به دلیل داشتن تومور سرطانی، سال گذشته زمانی که دستیار گواردیولا بودغده پاراتیروئیدش را به تیغ جراحان سپرد و سلامتی اش را بازیافت، بار دیگر مبتلا به سرطان تشخیص داده شده و در حال حاضر در حال انتقال به ICU است.
    این خبر باعث شد که ساندرو روسل مدیر باشگاه بارسلونا کنفرانس مطبوعاتی امروز را لغو کند و همچنین شام کریسمسی که باشگاه برای رسانه‌ها ترتیب داده بود، به زمان دیگری موکول شود.
    با این حال احتمال می رود که ویلانووا به صورت اجباری از مربیگری آبی و اناری پوشان کناره گیری کند تا بار دیگر تحت درمان قرار بگیرد. بارسا در حال آماده سازی اعلامیه ای است که در آن مشخص می‌شود چه کسی جای او را در دوران بیماری اش خواهد گرفت.
    شایعات حاکی از آن است گواردیولا تا پایان دوره ی درمان ویلانووا بر روی نیمکت بارسلونا خواهد نشست. گفته می‌شود در حال حاضر گواردیولا در فرودگاه نیویورک به سر می برد و مقصدش بارسلونا است.

18. 15 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی شوک آور بود واقعا آدم متاسف می شه وقتی یه همچین اتفاقایی پیش میاد

فکر می کنم اگرچه بارسا تیم خیلی بزرگیه ولی این می تونه حداقل از نظر روحی شرایط بدی برای تیم به وجود بیاره

20. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •