منم مثل شما شدم ولی از دو روز پیش سفت گرفتم!
با درسایی که دوستداری شروع کن، ببین با چه کتابی راحتی همونا رو بخون تا خوش بگذره بهت
من خودم هر وقت مبتکران فیزیک یا گلواژه ریاضی میخونم تا چند ساعت دیگه نمیتونم چیزی بخونم:![]()
منم مثل شما شدم ولی از دو روز پیش سفت گرفتم!
با درسایی که دوستداری شروع کن، ببین با چه کتابی راحتی همونا رو بخون تا خوش بگذره بهت
من خودم هر وقت مبتکران فیزیک یا گلواژه ریاضی میخونم تا چند ساعت دیگه نمیتونم چیزی بخونم:![]()
چند سوال در مورد شیمی
کسی فایل پی دی اف سراغ داره که تمرینای کتابای درسی رو حل کرده باشه؟مخصوصا برا سوم و پیش. با گشتن گوگل پیدا نکردم
چندتا سوالو اینطور میدن که واکنش نمیدن و باید بنویسی؟ یعنی اگه واکنشارو حفظ نکنم هیچ سوال استوکیومتری و تعادل و... اینا رو نمیتونم جواب بدم؟
بالای 100تا واکنش هست تو کتابا بیچاره میشه آدم تا حفظ کنه خو!
عدد اتمی ها رو باید بدونیم؟ تو چه تناوب ها مهمه دونستنش؟
کلا از جدول تناوبی چی رو حفظ کنم؟
در مورد جدول تناوبی : کل گروه های یک و دو و هفت و هشت رو کامل باید بدونی و از گروه های دیگه اصلی باید 3-4 تا عنصر اولش رو بدونی. از عناصر واسطه هم تناوب اول واسطه ( که میشه تناوب چهارم از کلیسیم تا گالیم ) ده تا عنصر Sc-Ti-V-Cr-Mn-Fe-Co-Ni-Cu-Zn رو باید حفظ باشی. همینطور عدد اتمی اولین و آخرین لانتانید و آکتنید رو
در مورد واکنش ها هم بله کاملا باید همه واکنش ها رو حفظ کنی ( من از مهر شروع کردم و تا دی همه واکنش ها رو کامل حفظ کردم ) البته واکنش هایی مثل فلزات + اسیدها و همینطور واکنش های تجذیه و سوختن رو باید کامل با حالت های فیزیکی واکنش دهنده ها و فرآوده ها حفظ کنی. وگرنه ممکنه استویکیومتری رو خوب مسلط باشی بهش ولی بری سر جلسه ببینی نوشته که در واکنش تجزیه پتاسیم کلرات فلان و فلان رو حساب کنید ! اگه واکنش رو کامل حفط نباشی درصدت کمتر میشه.
از این بالای 100 تا واکنش که میگی کلا 20-30 تاش هستن که واقعا حفظی هستن بقیه رو با چندبار تمرین میشه بهشون مسلط شد.
شما باید تقریبا همه ی واکنش های کتاب رو بلد باشی....هرچیزی که در کادر ها هست به ویژه اونایی که در حل مسایل یا مسائل حل شده هست خیلی مهمه.حتی حاشیه ی کتاب....سخت نیست به مرور حفظت میشه....(در بعضی موارد باید شکل ساختار مواد رو هم بلد باشی از جمله واکنش سالیسیلیک اسید با متانول که تبدیل به متیل سالیسیلات و آب میشه) (ببین اینقدر مهم بود که من هنوز یادمهجرم یکی 152 و اونیکی 138 بود
)
در کل خیلی از واکنش ها روند منطقی دارن. اون هایی هم که ندارن باید حفظ کنی.سعی کن همشون رو جداگانه رو یه کاغذ بنویسی.و تو کنکور هم حتما ازش سوال میاد و ردخور نداره...
البته اگه حفظ نکنی میتونی امیدوار باشی که خودشون واکنش رو بدن که جدیدا در بعضی سوالا این کار رو نمیکنن...وفقط هم استو کیومتری نیست...تو مباحث دیگ هم ممکنه مطرح بشه.... پس حتما حتما حتما حفظ کن....100 تا هم نیست من همشو نوشتم 30-40 تاس و اکثرش روند منطقی داره....
از جدول تناوبی شما بایدنام عناصر گروه های اول دوم 13 14 15 16 17 18 رو حفظ باشی. و البته تناوب چهارم رو هم حفظ باشی بد نیست(به ویژه در سوالای آخر فصل اول شیمی دو و خوده فصل دوم شیمی دو به شدت به کار میره )
عدد های اتمی عناصر مشهور رو بلد باشی خیلی کمکت میکنه.شما از عدد اتمی 1 تا 19 رو بلد باش + گروه 18+ مس(29) + کروم (24)+منگنز (25) + روی (30) همین کافیه.
(پست بالا رو هم حتما بخون یه چیزاییش من یادم رفته این دوستمون گفته )
یک سوال خیلی مهم
من الا دفترچه ی سازمان سنجش برای آزمون 92 رو دیدم نوشته بود کسایی که معدل کتبی شون زیر 16 است نمی تونند در رشته های دکتری ثبت نام کنند راسته؟
یعنی من که معدلم 15 است (فارغ التحصیل) نمی تونم به امید داروسازی بخونماز اول سال تا حالا خـــــــــــــیلی خوندم ولی این خبر حالم رو گرفت
اون واسه اتباع خارجیه
جریان این فرم شماره 2 توی صفحه ی 43 دفترچه و فرم انصراف(واسه کسایی که انصراف دادن) چیه؟ اجباریه؟ مخصوصا فرم شماره 2
Last edited by timsar jackson; 29-11-2012 at 11:14.
ضمن ارزوی موفقیت برای تک تک شما داوطلبان کنکور 91 :
ثبت نام کنکور سراسری از 16 آذر ماه شروع خواهد شد ...
هزینه کارت شرکت در ازمون :10600
پیام نور و غ انتفاعی :5800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه رشتت رو ول کردی اشتباه نیست اینکه الان درس نخونی اشتباهه. اینه که باعث میشه انصرافت اشتباه بشه
افراد فارغ التحصیل بیشتر به این حالت گرفتار میشن چون کمتر در جو کنکورن.
مدرسه که باشی انقدر که همکلاسی ها حرفشو میزنن یا میبینی رتبه آزمونشون از تو بهتر شده، بیشتر تو مود درس خوندن قرار میگیری
یه راه موثر اینه که آزمون شرکت کنی. نتایج آزمون باعث میشه به خودت بیای و دوست داشته باشی هر دفعه رتبه و درصدات بهتر بشه پس ناچاری درس بخونی
یادگار ماندگار کانون رو دیدی؟
اولش درصدای لازم برای قبولی هر رشته هست
آخرش اسم قبولی های پارسال برای هر رشته رو همراه رتبه و منطقشون زده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینکی که دادین واسه من باز نمیشه..یعنی باز میشه ولی خبری نیست توش...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)