برای یه تهرانی دانشگاه شاهد یا قزوین؟
کسی اطلاعی درباره دانشگاه شاهد داره؟از نظر علمی و ... .؟
برای یه تهرانی دانشگاه شاهد یا قزوین؟
کسی اطلاعی درباره دانشگاه شاهد داره؟از نظر علمی و ... .؟
قبلن که بعله، باید اول میزدید، ولی خب امسال رو نمیدونم، توضیحات اول دفترچه باید نوشته باشه.
چون اگه یه نیمه متمرکز قبول شید، اولویت های بعدیتون هم مشاهده میشه تا جایی که یه دانشگاه معمولی قبول شید، ولی اگه نیمه متمرکز ها رو بعد از رشته های معمولی بزنید، اولین رشته ی معمولی رو که قبول شید دیگه سیستم اولویتهای بعدیتون رو بررسی نمی کنه
کسی از رتبه های قبولی برق و عمران شاهد تهران خبر نداره؟
دوست عزیز همونطور که بچه ها گفتن به قیمت تهران بودن هر رشته ای رو نرو!
رشته ای رو برو که بازار کار داشته باشه ! به نظر من فوق دیپلم حسابداری خیلی بهتر از این رشته هستش !
همون جواب بالا رو هم به شما میدم دوست عزیز ! آیندت و تباه نکن!
بین مکانیک و عمران هم بستگی به خودت داره ! اما مکانیک بازار کار بهتری داره ! تو کسب و کار کوچک بیشتر رونق داره
اتفاقا به نظر من بین مکانیک و عمران ... عمران بهتره(هر چند خودم خیلی از این رشته متنفرم)همون جواب بالا رو هم به شما میدم دوست عزیز ! آیندت و تباه نکن!
بین مکانیک و عمران هم بستگی به خودت داره ! اما مکانیک بازار کار بهتری داره ! تو کسب و کار کوچک بیشتر رونق داره
عمران بازار کار بهتری داره(التبه توصیه میکنم که به این حرف توجه نکنید و برید دنبال علاقتون)
ولی عمران میتونی تو این زمانی که دیگه کار دولتی پیدا نمیشه بری و خود اشتغالی کنی(چه میدونم یه دفتر فنی و مهندسی بزنی و کار کنی واسه خودت)
ولی مکانیک مشکلش اینحاست که خوداشتغالی نداره و کار به راختی پیدا نمیشه(البته این به هیچ وجه به این معنی نیست که رشته ی بدیه)
سایت سنجش نوشته پذیرش جنسیتی نداریم.سال پیش یه دختر از شهر ما 900 آورد پزشکی نتونست رفت فیزیوتراپی. امسال اگه بود میتونست؟ منظورم اینه که امسال هم مثل سالهای قبل احتمال قبولی پسرا بیشتره یا کلا مساوی شد ؟؟
دوست گلم همین دفتر مهندسی زدن سرمایه زیادی میخواد! اما شما تو مکانیک میتونی با یادگیری چندتا نرم افزار و یادگیری cnc و برش (( البته یادگیری این ها هم به عرضه و همت خود آدم بستگی داره )) توشهرکهای صنعتی مشغول به کار بشی !
این چیزیه که من تو رشته خودم دیدم ! عمران هم شاید همینطور باشه !
یا ایهاالناس کمک.
اقا تو این اصلاحیه سنجش نوشته مهندسی نفت دانشگاه تهران ولی محل تحصیل رو نوشته فومن.
حالا سوالم اینه که اینا واقعا مدرک دانشگاه تهرانو میدن یا نه؟
دیگه وقتی نمونده ما رو دریابید.
یا حضرت خضر
رشته ی فیزیک مهندسی رو امسال دانشگاه تهران برای اولین بار آورده .
ولی چیزی نیست که قبلا نبوده باشه . اولین بار واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد این رشته رو آورد .
چون امسال بار اولشه در مورد رتبه هیچ نظری نمیشه داد ولی پیش بینی میکنم مثل بقیه رشته های علوم پایه دانشگاه تهران تا 2-3 هزار بگیره .
اینکه بزندیش یا نه به خودتون مربوطه و علاقتون !
توصیه من اینه که اگه دقیقا نمیدونید این رشته چی هست به هیچ وجه نزنید . فیزیک مهندسی شدیدا رشته ی نظری هست و باید واقعا بخونید ! اصلا رو این حساب نکنید که با شب امتحانی بتونید پاس شید .
اگه نمیخواید خارج از کشور برید این رشته به دردتون نمیخوره تو ایران . مگه حالت خاص ! اونم این که شما از خودتون شناخت داشته باشید و بدونید به شدت خرخون هستید و کنکور ارشد میتونید رتبه ی خفن کسب کنید و یکی از رشته های مهندسی مثل برق رو بیارید .
ولی اگه بخواید اپلای کنید بدونید اونور آب از رشته هایه که تقریبا تو هر جایی واسش کار پیدا میشه . و بخصوص اگه درستون خیلی قوی باشه و رزومه ی خفن داشته باشید میتونید برای رشته های مهندسی اپلای کنید که در اون صورت چون پایه ی شما خیلی قویه کلی به نفعتون خواهد شد .
ولی بازم میگم . اگه قصد تو ایران موندن دارید توصیه نمیکنم . رشته ی علوم پایه تو ایران آینده نداره . با رتبه ی 2-3 هزار مکانیک یا برق یکی از شهرستان ها آینده کاری بسیار بهتری خواهد داشت .
موفق باشید
نتايج پذيرش کی ميآد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)