تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 281 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه usertyu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

برای یه تهرانی دانشگاه شاهد یا قزوین؟
    کسی اطلاعی درباره دانشگاه شاهد داره؟از نظر علمی و ... .؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دوستان دانشگاه هایی مثل صدا و سیما رو که نیمه متمرکز اند رو باید اول از همه کد رشته ها زد ؟!!
    قبلن که بعله، باید اول میزدید، ولی خب امسال رو نمیدونم، توضیحات اول دفترچه باید نوشته باشه.

چون اگه یه نیمه متمرکز قبول شید، اولویت های بعدیتون هم مشاهده میشه تا جایی که یه دانشگاه معمولی قبول شید، ولی اگه نیمه متمرکز ها رو بعد از رشته های معمولی بزنید، اولین رشته ی معمولی رو که قبول شید دیگه سیستم اولویتهای بعدیتون رو بررسی نمی کنه

3. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه usertyu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کسی از رتبه های قبولی برق و عمران شاهد تهران خبر نداره؟

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بچه ها کسی از مهندسی فیزیک دانشگاه تهران چیزی می دونه؟ تا چه رتبه ای تو منطقه 2 قبولی میده؟
    دانشگاه های دیگه هم جز تهران مهندسی فیزیک دارن؟
    راستی بیوتکنولوژی (از گروه ریاضی) بخوایم بریم کدوم دانشگاه ها دارن این رشته رو؟
    تازه اینجور که من دیدم رشته ی بسیار سختی هم هست!
    ممنون

دوست عزیز همونطور که بچه ها گفتن به قیمت تهران بودن هر رشته ای رو نرو!
    رشته ای رو برو که بازار کار داشته باشه ! به نظر من فوق دیپلم حسابداری خیلی بهتر از این رشته هستش !

رشته فیزیک مهندسی چیه ؟ ارزش داره ؟ بازار کار چطوره ؟

در کل مهندسی مکانیک شبانه بهتره یا مهندسی عمران روزانه؟
    همون جواب بالا رو هم به شما میدم دوست عزیز ! آیندت و تباه نکن!
    بین مکانیک و عمران هم بستگی به خودت داره ! اما مکانیک بازار کار بهتری داره ! تو کسب و کار کوچک بیشتر رونق داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

همون جواب بالا رو هم به شما میدم دوست عزیز ! آیندت و تباه نکن!
    بین مکانیک و عمران هم بستگی به خودت داره ! اما مکانیک بازار کار بهتری داره ! تو کسب و کار کوچک بیشتر رونق داره
    اتفاقا به نظر من بین مکانیک و عمران ... عمران بهتره(هر چند خودم خیلی از این رشته متنفرم)

عمران بازار کار بهتری داره(التبه توصیه میکنم که به این حرف توجه نکنید و برید دنبال علاقتون)

ولی عمران میتونی تو این زمانی که دیگه کار دولتی پیدا نمیشه بری و خود اشتغالی کنی(چه میدونم یه دفتر فنی و مهندسی بزنی و کار کنی واسه خودت)

ولی مکانیک مشکلش اینحاست که خوداشتغالی نداره و کار به راختی پیدا نمیشه(البته این به هیچ وجه به این معنی نیست که رشته ی بدیه)

اگه نباشه جاش خالی می مونه deaddeaddead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سایت سنجش نوشته پذیرش جنسیتی نداریم.سال پیش یه دختر از شهر ما 900 آورد پزشکی نتونست رفت فیزیوتراپی. امسال اگه بود میتونست؟ منظورم اینه که امسال هم مثل سالهای قبل احتمال قبولی پسرا بیشتره یا کلا مساوی شد ؟؟

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اتفاقا به نظر من بین مکانیک و عمران ... عمران بهتره(هر چند خودم خیلی از این رشته متنفرم)

عمران بازار کار بهتری داره(التبه توصیه میکنم که به این حرف توجه نکنید و برید دنبال علاقتون)

ولی عمران میتونی تو این زمانی که دیگه کار دولتی پیدا نمیشه بری و خود اشتغالی کنی(چه میدونم یه دفتر فنی و مهندسی بزنی و کار کنی واسه خودت)

ولی مکانیک مشکلش اینحاست که خوداشتغالی نداره و کار به راختی پیدا نمیشه(البته این به هیچ وجه به این معنی نیست که رشته ی بدیه)

دوست گلم همین دفتر مهندسی زدن سرمایه زیادی میخواد! اما شما تو مکانیک میتونی با یادگیری چندتا نرم افزار و یادگیری cnc و برش (( البته یادگیری این ها هم به عرضه و همت خود آدم بستگی داره )) توشهرکهای صنعتی مشغول به کار بشی !
    این چیزیه که من تو رشته خودم دیدم ! عمران هم شاید همینطور باشه !

داره خودمونی میشه seventy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یا ایهاالناس کمک.
    اقا تو این اصلاحیه سنجش نوشته مهندسی نفت دانشگاه تهران ولی محل تحصیل رو نوشته فومن.
    حالا سوالم اینه که اینا واقعا مدرک دانشگاه تهرانو میدن یا نه؟
    دیگه وقتی نمونده ما رو دریابید.
    یا حضرت خضر

10. این کاربر از seventy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ALt3rnA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    Politziea

پيش فرض

رشته ی فیزیک مهندسی رو امسال دانشگاه تهران برای اولین بار آورده .
    ولی چیزی نیست که قبلا نبوده باشه . اولین بار واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد این رشته رو آورد .
    چون امسال بار اولشه در مورد رتبه هیچ نظری نمیشه داد ولی پیش بینی میکنم مثل بقیه رشته های علوم پایه دانشگاه تهران تا 2-3 هزار بگیره .
    اینکه بزندیش یا نه به خودتون مربوطه و علاقتون !
    توصیه من اینه که اگه دقیقا نمیدونید این رشته چی هست به هیچ وجه نزنید . فیزیک مهندسی شدیدا رشته ی نظری هست و باید واقعا بخونید ! اصلا رو این حساب نکنید که با شب امتحانی بتونید پاس شید .
    اگه نمیخواید خارج از کشور برید این رشته به دردتون نمیخوره تو ایران . مگه حالت خاص ! اونم این که شما از خودتون شناخت داشته باشید و بدونید به شدت خرخون هستید و کنکور ارشد میتونید رتبه ی خفن کسب کنید و یکی از رشته های مهندسی مثل برق رو بیارید .
    ولی اگه بخواید اپلای کنید بدونید اونور آب از رشته هایه که تقریبا تو هر جایی واسش کار پیدا میشه . و بخصوص اگه درستون خیلی قوی باشه و رزومه ی خفن داشته باشید میتونید برای رشته های مهندسی اپلای کنید که در اون صورت چون پایه ی شما خیلی قویه کلی به نفعتون خواهد شد .
    ولی بازم میگم . اگه قصد تو ایران موندن دارید توصیه نمیکنم . رشته ی علوم پایه تو ایران آینده نداره . با رتبه ی 2-3 هزار مکانیک یا برق یکی از شهرستان ها آینده کاری بسیار بهتری خواهد داشت .

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نتايج پذيرش کی ميآد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •