9 تا 12 ساعت باهاش تو اینترنت بودی !!!؟
نه داداش اگه وب گردی کنی باهاش ، باتریش بیشتر از همون 6 ساعت جواب نمیده ، طبیعی هست
9 تا 12 ساعت باهاش تو اینترنت بودی !!!؟
نه داداش اگه وب گردی کنی باهاش ، باتریش بیشتر از همون 6 ساعت جواب نمیده ، طبیعی هست
یادمه یکبار که فقط باهش کتاب خوندم 13 ساعت جواب داد. دیگه در بدترین حالت که بازی و فیلم و اینترنت بود کمتر از 7 ساعت نمی شد.
الان با کتاب خوندن تنها هم 7 ساعت نمیشه.
درضمن rom من استوک هست و kernel هم M-Kernel بود و هست.
دوستان لطفا راهنمایی کنید
تبلت من سیمکارت ایرانسل که میندازم روش به هیچ عنوان نمی تونه از اینترنت استفاده کنه!!در صورتی که علامت E بالای صفحه مشخص هست و همین سیمکارت روی گوشیم راحت اینترنتش قابل استفاده هست!!
......................
در ضمن من هم می خوام روت کنم هم آپدیت کنم!!اول باید روت بشه دیگه!!؟بعد که روت شد میشه مستقیما از طریق تبلت آپدیت کرد!!؟
در کل اگه نحوه روت کردن رو لطف کنید آدرس بدین ممنون میشم!!
Last edited by shiraz_2010; 14-02-2014 at 02:41.
طبق تجربه من مهمترین مواردی که روی عمر باتری تاثیر دارن نور صفحه و استفاده از 3G هست.
با این حال من خودم سه تا فیلم پشت سر هم دیدم تا اینکه باتری تقریبا خالی شد. (نور زیاد صفحه و ولوم بالا)
اگه نور صفحه رو کم کردین و Airplane Mode رو فعال کردین به نظر 7 ساعت کتابخونی کم میاد.
با این حال یک بار شارژ تبلت رو کامل خالی کنید و بعد بزنید به شارژ تا کامل شارژ بشه (این وسط از تبلت استفاده نکنید).
شاید تاثیر داشته باشه.
سلام دوست عزیز
از اونجایی که میگید علامت E بالای آنتن میاد پس نباید مشکلی باشه. سایت لود نمیشه یا ارور دیگه ای میگیرید؟
اول باید آپدیت کنید و بعد روت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بجای لینک اول پست از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
+++++
دوستانی که رایتل استفاده می کنن مشکل باتری ندارن؟
من همزمان 3g رو فعال می کنم و مستقیما با آداپتور میزنم به شارژ بازم باتری کم میشه! تقریبا هر 5 دقیقه یک درصد!
یعنی زور برق شهر به مصرف باتری 3g نمیرسه!!!
Last edited by IceLord; 14-02-2014 at 03:15.
بله هیچ سایتی لود نمیشه.....
.........................
من الان آنلاک کردم.....مرحله بعدی چیه!!؟روت کنم بعدش آپدیت کنم!!؟
من آنلاین نمی تونم از طریق تبلت آپدیت کنم...راه دیگه ای برای آپدیت کردن هستش!!؟
اگر روت کنید قابلیت آپدیت رو از دست میدید! پس روت رو بذارین برای آخرین مرحله.
می تونید فایل آپدیت رو دستی دانلود کنید و به صورت آفلاین نصبش کنید.
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.
برای راهنمایی بیشتر بفرمایید که کدوم مدل و چه نسخه ای رو دارید؟
حتما Build Number رو ذکر کنید.
موفق باشید
خوب اگه بعدا آپدیت جدیدتری بیاد چی!!؟اگر روت کنید قابلیت آپدیت رو از دست میدید!
مدل 2013......32 گیگی....وای فای+4 جی
JLS361
Last edited by shiraz_2010; 14-02-2014 at 13:41.
در کل اگر تبلت رو روت کنید دیگه نمی تونید از قابلیت آپدیت OTA استفاده کنید. یعنی بعد از آپدیت تبلت بالا نمیاد.
به همین خاطر باید فیرمویر جدید رو کامل بگیرید و از اول نصبش کنید که باعث میشه نرم افزار هاتون بپره و مجبورید اونا روهم دوباره نصب کنید و بعدش مجدد روت کنید.
ولی نگران نباشید چون در کل هیچ مشکل دائمی برای تبلت پیش نمیاد و همه چیز از طریق نرم افزاری قابل حل هست (من خودم اشتباها وسط فیرمویر ریختن کابلو قطع کردم! مشکل خاصی پیش نیومد!)
این نسخه کامل فیرمویر هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فایل آپدیت از JLS361 به KOT49H
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همون نرم افزار Nexus Root Toolkit برای آپدیت استفاده کنید.
اگه نسخه کامل رو نصب کنید نرم افزارهاتون پاک میشه.
موفق باشید
Last edited by IceLord; 14-02-2014 at 18:00.
نسخه کامل رو دانلود کردم اما این پیغام میاد:
![]()
فایل برنامه ایراد داره . لینک دانلود پاک شده !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)