منم n550jv دارم ويندوزش 8.1 هست...
منم اين مشكل را دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم n550jv دارم ويندوزش 8.1 هست...
منم اين مشكل را دارم
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمیشه گفت یه مشکل . این یه چیز طبیعیه و هیچ مشکلی هم نیست.
موفق باشید![]()
البته این کار رو ( راست کلیک و...) کردم ولی باز همونجوری بود تو کنترل پنلش آپدیت نیومده به نظرت باید آپدیت بشه ؟؟ چون بعضی از دوستان که گرفته بودن میگفتن رو جی فورس سویچ نمیشه و از این حرفا ؟ واسه شما این مشکلو نداشت ؟؟
بعد سایت nvidia میرم میزنه
Access Denied
باید چیز پی ان بزنم؟؟؟
نه عزیز هیچ مشکلی نداره !
بله باید چیز پی تن بزنی
دوستان گویا دوباره کشیده بالا یکم قیمت این لپ تاپ که هم به دلیل افزایش قیمت ارزه و هم به دلیل اینه که این مدل از طریق نمایندگی رسمی ایسوس وارد نشده و کمیابه تو بازار قیمت پرت زیاد داره!!!
از دوستان کسی قیمت جدید این مدل را در تهران داره ؟ من 2 ماه دیگه میخوام این مدلو تهیه کنم , نمیدونم تا اون موقع مدل های جدیدتری هم به بازار میاد یا نهنقدهای زیادی ازش خوندم و سوالی که بین همه کاربرها بابته انتخاب بین مدل N56JR و N550JV پیش میاد اتفاقا در سایت های خارجی هم سوال خیلی از کاربرها بود که وقتی جواب ها را جمع بندی کردم به این مدل رسیدم و N550 را دورشو خط کشیدم...
فقط ترسم از اینه که چون یکم تو بازار کمیابه نسبت به مدل محبوب تره N550JV که به وفور یافت میشه , مدل رفرش شدشو تو پاچم نکنن![]()
سلام دوستان
ویندوز این مدل رو چطور میشه اکتیو کرد؟ شماره سریالی پیدا نمیکنم من!!!
البته قیمتا کلا رفته بالا مثلا N56vv که خود آوات نماینده رسمی ایسوس وارد کرده تو آل دیجیتال شده 3600 ( در صورتی که تا اواسط اسفند
3090 تا دو هفته پیش هم بود 3300 )مدل JR که از اونقدرتمندتر وجدیدترهست ولی کمیابهتا دیروز زده بود 3820 البته امروز تموم کرده
خیلی هم نسبت به اون پرت نیست
شما از فروشگاه معتبری مثل آل دیجیتال(اینترنتی یا حضوری) خرید کنی مشکلی پیش نمیاد 48 ساعت تعویض هم داره.
نیاز به سریال نداره فقط باید به اینترنت وصل شی خودش اکتیو میشه
نترس، منم از آل N56jr خریدم. از خریدم راضیم. سعی کردم همه چیشو تست کنم. تا حالا که مشکل نداشته
اره شانس منه , فکر میکردم طبق روال و تجربه ی هر سال بعد از عید قیمت ها شل تر بشه که بدتر شد
در این که فروشگاه ال دیجیتال معتبره شکی نیست خودم هم تجربه ی چندین لوازم جانبی را از این سایت داشتم و مسلما اگه کرمان یا اطراف بودم با توجه به مدت تست 48 ساعتش حضوری ازشون خرید میکردم ولی من زیر بار خرید اینترنتی لب تاب که قراره از کرمان تا تهران برسه , نمیرم ...به خاطر مسائل حمل و نقل پستی افتضاح در ایران ....
خریده این لب تاب و به 2 ماه دیگه موکول میکنم تا هم شانس قیمتی احتمالا بهتری شامل حالم بشه و هم بررسی کنم که مدلی جدید تر در این رنج قیمت تا اون زمان وارد بازار ایران میشه یا خیر ...
شایدم زد به سرم و با این که این مدلو 100 درصد به n550 ترجیح میدم , همون n550 را با صفحه ی مات و گرافیک 4 با یک گارانتی معتبر از تهران خریدم که در اون صورت چون این مدلم خیلی در بازار زیاد تره کانفیگ های Bluray دارش هم میشه گیر اورد ... اما دلم با N56![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)