تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 103 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1026

نام تاپيک: ASUS N56

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام. مدل لپ تاپم n56vm هست.
    منم از موقعی که ویندوز 8.1 نصب کردم وقتی فلش میزنم یا چیزی رو با مدیا پلیر اجرا میکنم یا ویندوز بالا میاد، همین صدا میاد !
    راستش من از یکی از دوستانم پرسیدم، ظاهرا برای سری های N این صدا رو میده و یه چیز طبیعی هست ! جای هیچ نگرانی نیست و مشکلی هم پیش نمیاد !
    موفق باشید
    منم n550jv دارم ويندوزش 8.1 هست...
    منم اين مشكل را دارم

Sent from my iPhone using Tapatalk

ناظر انجمن درخواست نرم افزار ALI . R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

منم n550jv دارم ويندوزش 8.1 هست...
    منم اين مشكل را دارم

Sent from my iPhone using Tapatalk
    نمیشه گفت یه مشکل . این یه چیز طبیعیه و هیچ مشکلی هم نیست.
    موفق باشید

3. این کاربر از ALI . R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeed7711's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

شما موقع اجرا کردن بازی باید کلیک راست کنید روی بازی و در قسمت Run with graphics processor ، انویدیا رو انتخاب کنید
    یه راه دیگه هم هست اینکه از کنترل پنل انویدیا بازی رو اد کنید ا همیشه با انویدیا باز شه
    ولی فک نکنم اون آیکون به منظور این باشه که بازی با اینتل بازی شده !
    در مورد درایور هم که کلاً از ایسوس دانلود نکن ! چون هم قدیمیه و هم بعضی مواقع تو نصب به مشکل میخوری
    از سایت خود NVIDIA دانلود کن .
    البته این کار رو ( راست کلیک و...) کردم ولی باز همونجوری بود تو کنترل پنلش آپدیت نیومده به نظرت باید آپدیت بشه ؟؟ چون بعضی از دوستان که گرفته بودن میگفتن رو جی فورس سویچ نمیشه و از این حرفا ؟ واسه شما این مشکلو نداشت ؟؟

بعد سایت nvidia میرم میزنه
    Access Denied

باید چیز پی ان بزنم؟؟؟

داره خودمونی میشه Death Warrior's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    TehraN

پيش فرض

البته این کار رو ( راست کلیک و...) کردم ولی باز همونجوری بود تو کنترل پنلش آپدیت نیومده به نظرت باید آپدیت بشه ؟؟ چون بعضی از دوستان که گرفته بودن میگفتن رو جی فورس سویچ نمیشه و از این حرفا ؟ واسه شما این مشکلو نداشت ؟؟

بعد سایت nvidia میرم میزنه
    Access Denied

باید چیز پی ان بزنم؟؟؟
    نه عزیز هیچ مشکلی نداره !
    بله باید چیز پی تن بزنی

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

دوستان گویا دوباره کشیده بالا یکم قیمت این لپ تاپ که هم به دلیل افزایش قیمت ارزه و هم به دلیل اینه که این مدل از طریق نمایندگی رسمی ایسوس وارد نشده و کمیابه تو بازار قیمت پرت زیاد داره!!!
    از دوستان کسی قیمت جدید این مدل را در تهران داره ؟ من 2 ماه دیگه میخوام این مدلو تهیه کنم , نمیدونم تا اون موقع مدل های جدیدتری هم به بازار میاد یا نه نقدهای زیادی ازش خوندم و سوالی که بین همه کاربرها بابته انتخاب بین مدل N56JR و N550JV پیش میاد اتفاقا در سایت های خارجی هم سوال خیلی از کاربرها بود که وقتی جواب ها را جمع بندی کردم به این مدل رسیدم و N550 را دورشو خط کشیدم...

فقط ترسم از اینه که چون یکم تو بازار کمیابه نسبت به مدل محبوب تره N550JV که به وفور یافت میشه , مدل رفرش شدشو تو پاچم نکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام دوستان

ویندوز این مدل رو چطور میشه اکتیو کرد؟ شماره سریالی پیدا نمیکنم من!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان گویا دوباره کشیده بالا یکم قیمت این لپ تاپ که هم به دلیل افزایش قیمت ارزه و هم به دلیل اینه که این مدل از طریق نمایندگی رسمی ایسوس وارد نشده و کمیابه تو بازار قیمت پرت زیاد داره!!!
    از دوستان کسی قیمت جدید این مدل را در تهران داره ؟ من 2 ماه دیگه میخوام این مدلو تهیه کنم , نمیدونم تا اون موقع مدل های جدیدتری هم به بازار میاد یا نه نقدهای زیادی ازش خوندم و سوالی که بین همه کاربرها بابته انتخاب بین مدل N56JR و N550JV پیش میاد اتفاقا در سایت های خارجی هم سوال خیلی از کاربرها بود که وقتی جواب ها را جمع بندی کردم به این مدل رسیدم و N550 را دورشو خط کشیدم...

فقط ترسم از اینه که چون یکم تو بازار کمیابه نسبت به مدل محبوب تره N550JV که به وفور یافت میشه , مدل رفرش شدشو تو پاچم نکنن
    البته قیمتا کلا رفته بالا مثلا N56vv که خود آوات نماینده رسمی ایسوس وارد کرده تو آل دیجیتال شده 3600 ( در صورتی که تا اواسط اسفند

3090 تا دو هفته پیش هم بود 3300 )مدل JR که از اونقدرتمندتر وجدیدترهست ولی کمیابهتا دیروز زده بود 3820 البته امروز تموم کرده

خیلی هم نسبت به اون پرت نیست

شما از فروشگاه معتبری مثل آل دیجیتال(اینترنتی یا حضوری) خرید کنی مشکلی پیش نمیاد 48 ساعت تعویض هم داره.

9. این کاربر از saeed7711 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام دوستان

ویندوز این مدل رو چطور میشه اکتیو کرد؟ شماره سریالی پیدا نمیکنم من!!!
    نیاز به سریال نداره فقط باید به اینترنت وصل شی خودش اکتیو میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نترس، منم از آل N56jr خریدم. از خریدم راضیم. سعی کردم همه چیشو تست کنم. تا حالا که مشکل نداشته

12. این کاربر از APG66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

البته قیمتا کلا رفته بالا مثلا N56vv که خود آوات نماینده رسمی ایسوس وارد کرده تو آل دیجیتال شده 3600 ( در صورتی که تا اواسط اسفند

3090 تا دو هفته پیش هم بود 3300 )مدل JR که از اونقدرتمندتر وجدیدترهست ولی کمیابهتا دیروز زده بود 3820 البته امروز تموم کرده

خیلی هم نسبت به اون پرت نیست

شما از فروشگاه معتبری مثل آل دیجیتال(اینترنتی یا حضوری) خرید کنی مشکلی پیش نمیاد 48 ساعت تعویض هم داره.
    اره شانس منه , فکر میکردم طبق روال و تجربه ی هر سال بعد از عید قیمت ها شل تر بشه که بدتر شد
    در این که فروشگاه ال دیجیتال معتبره شکی نیست خودم هم تجربه ی چندین لوازم جانبی را از این سایت داشتم و مسلما اگه کرمان یا اطراف بودم با توجه به مدت تست 48 ساعتش حضوری ازشون خرید میکردم ولی من زیر بار خرید اینترنتی لب تاب که قراره از کرمان تا تهران برسه , نمیرم ...به خاطر مسائل حمل و نقل پستی افتضاح در ایران ....
    خریده این لب تاب و به 2 ماه دیگه موکول میکنم تا هم شانس قیمتی احتمالا بهتری شامل حالم بشه و هم بررسی کنم که مدلی جدید تر در این رنج قیمت تا اون زمان وارد بازار ایران میشه یا خیر ...
    شایدم زد به سرم و با این که این مدلو 100 درصد به n550 ترجیح میدم , همون n550 را با صفحه ی مات و گرافیک 4 با یک گارانتی معتبر از تهران خریدم که در اون صورت چون این مدلم خیلی در بازار زیاد تره کانفیگ های Bluray دارش هم میشه گیر اورد ... اما دلم با N56

14. 2 کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •