در تنظیمات چه تغییراتی انجام دادید ؟
در تنظیمات چه تغییراتی انجام دادید ؟
Last edited by pedram_01; 20-08-2013 at 21:39.
سلام
تغییرات خاصی نبوده!
در قسمت Setting فایروال فقط حالت Personal mode رو ON کردم و در قسمت Advanced هیچ تغییری ندادم!
این کل تغییراتی بود که من در قسمت فایروال دادم.
در قسمت Setting فایروال Personal mode رو off کنید و یک بار سیستم رو ریستارت کنید مشگل شما حل میشه
و ایا منظور شما اینه چون این paranoid mode هست نه Personal mode و وقتی paranoid mode رو غیر فعال کردی یک بار سیستم رو ریستارت بکن
paranoid mode کارش اینه که هر برنامه ایی که نیاز وصل شدن به اینترنت را دارد اول باید از شما اجازه بگیرد . هیچ برنامه ای بدون اجازه شما نمیتونه به اینترنت وصل بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pedram_01; 21-08-2013 at 19:18.
سلام
دوستان من یک لایسنس یک ساله بیت دیفندر(آنتی ویروس نه اینترنت سکیوریتی) دارم،پارس آنلاین بهم داده،ولی به کارم نمی یاد، هر کی خواست پیغام خصوصی به من بده( البته با یه مقدار مبلغ!) که من بهش تقدیم کنم.
بعضی ها با بیت دفندر مشگل دارن که میگن کرک رو پاک میکنه برای این کار چند راه حل وجود داره اول میرین تو تنظیمات انتی بیت و طبق عکس عمل کنید
و بعد ok رو میزنید .با این کار دیگه کرک و ویروس و فایل مشکوک رو پاک نمیکنه و قرنطینه میکنه از قرنطینه شما مییتونی پاک کنی برگردونی و... . و برای شناسوندن کرک به بیت اول بیت را غیر فعال میکنید و طبق عکس پیش میرید
اگه کرک شما قرنطینه شده اول باید از قرنطینه درش بیارید در اینجا
در عکس بالا بیشتر EXcluded files and folder بکار شما میاد که یک فایل و یا یک فولدر رو از دسترس انتی خارج میکنید
اگه باز هم موفق نشید در این تاپیک اعلام کنید تا بررسی شود .
Last edited by pedram_01; 28-08-2013 at 17:21.
چطوری میشه از پاک شدن کرک ها و patch ها توسط آنتی ویروس بیت دیفندر جلوگیری کرد؟
سلام
یکم زحمت خوندن به خودت بدی بد نیست
همین پست قبلیت توضیحشو داده
بابا این بیت دفیندر خیلی گیر میده !!
سی دی میذاری تو دستگاه الکی الکی واسه خودش اسکن میکنه ! از کجا غیر فعال کنم این گیر دادنای الکیش رو؟
یوزرش رو میدین؟
من 5تا دوساله داشتم سر یه اشتباه پاک شد
الان داره اشکم درمیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)