اگر همون موقع که اینا رو قرار دادم تست میکردید حتما جواب میداد. علتش اینه که توسط کاربرای دیگه استفاده میشن و بلاک میشن. !![]()
اگر همون موقع که اینا رو قرار دادم تست میکردید حتما جواب میداد. علتش اینه که توسط کاربرای دیگه استفاده میشن و بلاک میشن. !![]()
خب خواهشا بفرستید به ایمیلم ممنون میشم اگه کمکم کنید 2 روز دیگه مونده !!!!!!!!!!HOOO315@YAHOO.COM اینا صفر نیست O هست بازم ممنون
360NAVکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NISکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه جوونمرد نیست یه کلید درستو حسابی واسه nis 2012 بفرسته به این ایمیل؟؟hooo315@yahoo.com
salam key vase nis 2012 nadari??
اقا یه جوانمردی پیدا بشه بگه شما ها خودتون چطوری این سریال ها رو بدست میارن از کجا یا از چه طریقی از چه نرمافزاری لطفا اموزش بده یکی
دهنم سروس شد از بس این کدها رو امتحان کردم هیچ کدام کار نکرد فرق استفاده از این سریال ها با تریال ریست چی هست ؟
Last edited by dyvaneh; 15-10-2012 at 02:28.
سلام
همینجا هر روز سریالهای جدید معرفی میشه.تریال ریست هم تو پست اول تاپیک وجود داره.
( سریال هایی که قرار میدیم رو بلافاصله باید استفاده کنید. !چون توسط کاربران دیگه استفاده میشه و جواب نمیده .!)
خودتون هم میتونید سریال بسازید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ALI . R; 15-10-2012 at 16:48.
دوست عزیز سوال ، من الان با این روش ها سریال هارو گرفتم ، اما فقط بروی همین کامپیوتر خودم کار میکنه و بروی سیستم های دیگه سریال ها کار نمیکنه ، بقیرو باید چیکار کرد ؟
این سریال ها فقط برا یک سیستم کار میکنه . یعنی هر سریال برا یک سیستمه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)