داستان شده این دمو...
من کلا چه با کیبورد و چه دسته میخواد وارد زمین بازی شه پرتم میکنه بیرون!!!
فقط تو قسمت تمرین میتونم برم!!!
داستان شده این دمو...
من کلا چه با کیبورد و چه دسته میخواد وارد زمین بازی شه پرتم میکنه بیرون!!!
فقط تو قسمت تمرین میتونم برم!!!
اين روزها بدجوري گير كردم بين مسئول لايسنس ea و فدراسيون فوتبال ايران
خيلي دارم سعي ميكنم تو ايميل هام يه جور تعامل برقرار كنم بينشون ... اين همه پول تو اين فوتبال جابجا ميشه ! هركدوم از باشگاه ها 50 ميليون بزارن ميتونيم 1000 تا بازي فيفا14 رو بخريم و در ضمن 1سال وقت بديم كه بازي تيما رو زير نظر بگيرن و مثل عربستان هول هولكي لايسنس نكنن ...
كسي هست اينجا يه تيم تشكيل بديم و يه سال يه برنامه ريزي داشته باشيم كه از هر جهت فشار بياريم به مسئولين داخلي با ايميل و ea كه ليگ مارو لايسنس كنه ؟ كافيه يه جو تو فيس بوك بديم و مردم اين جو رو بگيرن ... ديگه تمومه !
اونوقت سال ديگه همين موقع بجاي استرس ، قش و ضعف ميريم براي اومدن فيفا 14 و بازي كردن با تيماي ايراني و بازيكناي خودمون ...
من ميرم ملــــــــــــــــــــوان ميگيرم با بارسلونا بازي ميكنم :دي 10تا ميخورم حال ميكنم (گرچه تو واقعيت 10تا ميزنيم :دي)
Last edited by irmpmn; 15-09-2012 at 12:37.
یه چیزی گفتی که از هر طرف بهش نگاه کنیم محاله
ea بیاد ایران؟ مگه بیکار خودشو با آمریکا در بندازه
مدیرعامل یه تیم ایرانی بیاد پول بده بابت بازی؟ از اون حرفاس!
مردم ما چقدر به بازی اهمیت میدن؟ (آدم بزرگا رو میگم)
گیم هنوز یه چیز بچگونه تلقی میشه تو جامعه ما
دوست عزيزم شما رقابت عربستان و ايران رو تو سايت fifplay ديده بودي ؟ كه در نهايت با اختلاف حدود 100تا عربستان برنده شد و امسال لايسنس شد.
چرا فكر ميكني مدير عامل ايراني پول نميده ؟ وقتي فدراسيون فوتبال ما اراده كنه به راحتي پول هم ميدن ...
مردم ما خيلي به بازي اهميت ميدن ! شما نگاه كن تو خانوارهايي كه وضع اقتصادي شون معمولي و خوبه كنسول بازي و كامپيوتري كه بشه باهاش بازي هاي next gen انجام داد وجود داره كه نشونه علاقه مردمه ! بين من و دوستاي من : تقريبا بيشتر از نصف ايكس باكس و پي اس3 دارن !
کاملا موافقم... متاسفانه صنعت گیم تو ایران خیلی بهش بی احترامی میشه ...
یکی از مریضام اومده بود ، دندوناشو درست کردم ( 10 سالش بود ) ، بعد باهاش جلوی باباش یه مقدار حرف زدم و گفت ایکس باکس دارم و بازی میکنم و گفت PES بازی میکنم ، یه دفعه جو منو گرفتو از خودم درومدم و بهش گفتم بابا بشین فیفا بازی کن ، فیفا 7 مهر میاد ، اونو بخر و یه خرده از بازی بهش توضیح دادم یه دفعه احساس کردم و که خودشو پدرش یه مدلی منو نگاه میکنن که یعتی دکتر مملکت با این سن هم گیم بازی میکنه ؟!؟!؟! دیدم اوضاع خرابه و مجبور شدم موضوع رو عوض کنم و بگم : من بازی نمیکنما ! بچه ی خواهرم بازی میکنه ! این چیزایی هم که در مورد گیم بهت توضیح دادم اون به من میگه ...
بابا مگه گیم چیه که ما ایرانیا اینطوری برخورد میکنیم در موردش ؟![]()
GA... GAME که نیست که .....
ولی عمرا با این وضعی که فوتبال ما داره ، فوتبالمون لایسنس شه ... فوتبال ما چیزی برای ارائه نداره که بخواد لایسنس هم بشه ... این یه واقعیته..
اون نظر سنجی رو دیده بودم و فکر کنم مال فیفا 12 بود
به نظر من الکی بود و یا حداکثر تاثیر خیلی کمی داشت (چون هر کس میتونست نامحدود رای بده و بین دو تا کشوری بود که خیلی یوزرها بودن که 24 ساعته اونجا رای میدادن!)
در مورد مدیر عامل و فدراسیون هم اونا اگه میخواستن کار کنن میرفتن ورزشگاه درست میکردن دیگه به این چیزا نمیرسید!!
مردم ما هم البته به گیم علاقه دارن منتها من و شما علاقه داریم که سنمون زیر 20 یا نهایت زیر 25 هست (حالا یه بزرگتر اگرم باشه نمیشه تعمیم داد به همه)
اکثر جامعه ما گیم رو همچین چیزی در نظر نمیگیرن که بخواد براش سرمایه گذرای بشه و ...
چندصفحه پیش هم یکم بحث شد درباره اینکه چزا عربستان هست و ایران نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین و ساده ترین راهش اینه که از فیفا بخوایم یه رای گیری دوباره راه بندازه که لیگ ایرانو بذاره یا یه لیگ دیگه!
فدراسیون باید فیفا رو یارانه ای کنه.یعنی از جیب خودش مایه بذاره، بعد بازی اصل رو که خودش خریده حداکثر 15 تومن بده به همه.اگه همه ببنن بازی اصل اینقدر ارزونه،مطمئن باشید کسی کپی نمیخره،کسی هم که با این قیمت کپی میخره اصلا پلیر نیست...
بعدشم ما اینهمه مخ کامپیوتر مگه نداریم؟این همه نرم افزار ایرانی قفل دارن، اگه خود ایرانی ها روش قفل بذارن کسی نمی تونه بازش کنه
شاید هم بازیکنای ما برای اینکه قدرتشون تو فیفا بالا بره یه تکونی به خودشون بدن،آخه آبرو ریزیه دفاع وسط تیم ملی مثلا قدرتش 65 باشه
نکته جالب اینجاست که پتانسیل ایرانی ها رو بذارن 95، بعد از 2 فصل کریر مود بازیکن 33 ساله ایرانی که 65 بوده دفاع وسط بایرن شده!!!!
دوستان شرمنده من دمو رو از دانلود ها گرفتم و کرک اسکیدرو رو هم ریختو و آخرین ورژن direct x رو هم نصب کردم ولی بازم وارد بازی نمیشه :(
مشکل از کجاست ؟
من بازی رو از طریق اوریجن نصب کردم و حتی آپدیت هم شد وایمیلم رو هم شناخت ولی همچنان قبل از شروع بازی کرش می کنه...
ما که نتونستیم بازی کنیم....
در مورد لیگ ایران هم به نظر من ذره ای ارزش نداره...من مدتهاست که فقط فوتبال اروپا رو نگاه می کنم و فوتبال ایران دیگه از رده خارج شده....
به شخصه اگه فوتبالی لیگ ایران رو بزاره هیچوقت لیگ ایران رو بازی نمی کنم...
به شخصه توی همه فوتبالا کاریر مود رو فقط با رئال بازی می کنم و بس...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)