تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 232 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

gps و s voice رو با چه اینترنتی راه انداختین ؟
    با اینترنت ایرانسل فقط میتونم صفحه باز کنم ولی gps روی navigation availability
    گیر میکنه و s voice هم هیچ واکنش نشون نمیده

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من با همراه اول جفتشون رو راه انداختم خیلی هم خوب کار میکنن

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان .
    بنده تو کویت هر جا رفتم فقط رنگ آبی دارند و سفید .
    مطمئن نیستم اما بنظرم تو چند صفحه قبل خوندم که آبیش نایابه یا تولیدش متوقف شده .
    جریان چی بود؟
    با تشکر
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-07-2012 at 17:29. دليل: سطربندی.این سایت با مرورگر موبایل مشکل داره

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من یه هفته با این گوشی کار کردم حدود 30 تا برنامه و گیمم باهاش کار کردم ولی از وان ایکسی که یه هفتس دارم ضعیفتره بنظرم وفقط باتریش از وان ایکس بهتره
    صدای موزیکش بشدت ضعیف و بیکیفیته و حال منو بهم زد و رابطه کاربریه تاچ ویزشم اصلا جالب نبود برام و نتونستم باهاش حال کنم و بنظرم قیمتشم الکی زیاده اصلا 1 و 300 براش ارزش نداره

5. 2 کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یه هفته با این گوشی کار کردم حدود 30 تا برنامه و گیمم باهاش کار کردم ولی از وان ایکسی که یه هفتس دارم ضعیفتره بنظرم وفقط باتریش از وان ایکس بهتره
    صدای موزیکش بشدت ضعیف و بیکیفیته و حال منو بهم زد و رابطه کاربریه تاچ ویزشم اصلا جالب نبود برام و نتونستم باهاش حال کنم و بنظرم قیمتشم الکی زیاده اصلا 1 و 300 براش ارزش نداره
    رفیق اینکه بدون دلیل و مدرک بهترین گوشیه جهان رو زیره سوال میبری زیاد جالب نیست.
    شما یه نگاه به آمار فروش gs3 بنداز و با one x مقایسه اون وقت متوجه میشی هیچ گرونی بی حکمت نیست.
    ================================================== =
    دوستان این مایکروتل قصد نداره ارزون کنه...؟؟؟
    چند روز پیش رفتم نمایندگیش gs3 میداد 1350...!!!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عزیزم کسانی که کار کردند. سایت های ریویو و من جمله خودم مقایسه کردیم صدای اس 3 خیلی قوی تر بود.
    بی کیفیت!؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

رفیق اینکه بدون دلیل و مدرک بهترین گوشیه جهان رو زیره سوال میبری زیاد جالب نیست.
    شما یه نگاه به آمار فروش gs3 بنداز و با one x مقایسه اون وقت متوجه میشی هیچ گرونی بی حکمت نیست.
    بدون دلیل و مدرک !!!!!! خوبه میگم تا الان 2 هفتس دسته برادرمه 1 هفته ام دست خودم بوده الانم بیشتر از 30 تا برنامه و گیم روش نصبه و زیرو بمه گوشیو من تو اون 1 هفته درآرودن جوریکه بیشتر از 50 تا عکس از جاهای مختلف یاهاش گرفتمو و ساعتها کار کردم باهاش و من فقط نکات ضعفشو گفتم که تازه کیفیت بسیار ضعیف قاب و خوده گوشیم یادم رفت بگم ( اون صداشم واقعا من تمام سبک های آهنگو با بالاترین کیفیت با هدفون خودش تست کردم و ضعیف بود نسبت به رقباش ناامیدم کرد این هدفون به این خوشگلی ولی صدا به این ضعیفی :|) ولی بقیه چیزاش که نکات قوتشه اصلا من کاری ندارم چون همه عالم و آدم میدونن دیگه قویترین پردازنده و دوربین و صفحه نمایشگر و ..... در کنار وان ایکس داره ولی من الان خودم وان ایکس خریدم فقط بخاطر کیفیت عالی قابش( چون گوشی زیاد از دستم می افته ) و رابط کابری HTC SENSE که هیچوقت تاچ ویز نمیتونه به گرد پاشم برسه ....
    مگه چند تا منتقد گفتن بهترین گوشی جهانه پس وان ایکس چیه این وسط ؟ این دو تا با هم بهترینای اسمارت فونن نه تکی ضعفای وان ایکسم باطری ضعیفش و صفحه ضعیفترش نسبت با اس 3 میتونم اشاره کنم که نگین فقط تعریف میکنه هر کدوم مزایا و ضعفایی دارن که بنظره منو وان ایکس مزایاش بیشتره
    عزیزم کسانی که کار کردند. سایت های ریویو و من جمله خودم مقایسه کردیم صدای اس 3 خیلی قوی تر بود.
    بی کیفیت!؟
    خدایی ضعیفه صداش تو یه بار هدفون ساده وان ایکس ( تازه ساده HTC نه خوده هدفون بیت که تو پک XE یه زمانی بود ) بزار تو گوشت بیتشو روشن کن تازه گوش کن صدا و کیفیت موسیقی یعنی چی هدفون آکبنده بیت رو بذاری گوشات پاره میشه انقدر قدرتمنده
    من از هدفون آکبنده خود اس 3 استفاده کردم و ناامیدم کرد تو زمینه صدا ولی پخش فیلم HD عالیه از وان ایکسم یکم بهتره

آخر فروم باز shahabprince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببین اگه وان ایکس از فاصله ی 1 متری یه بار رو آسفالت بخوره زمین داغون میشه امتحانش مجانیه
    شما که گوشی زیاد از دستت میفته باید Xperia Active میخردی

10. این کاربر از shahabprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

از کل صحبتای من همینو استخراج کردی ؟؟؟؟؟

1100 نیست که دیگه 4.7 اینچ صفحه داره مگه میشه چیزیش نشه ولی هر چیش بشه اندازه اس 3 لتو پار نمیشه اینو 200 % مطمئن باش

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدون دلیل و مدرک !!!!!! خوبه میگم تا الان 2 هفتس دسته برادرمه 1 هفته ام دست خودم بوده الانم بیشتر از 30 تا برنامه و گیم روش نصبه و زیرو بمه گوشیو من تو اون 1 هفته درآرودن جوریکه بیشتر از 50 تا عکس از جاهای مختلف یاهاش گرفتمو و ساعتها کار کردم باهاش و من فقط نکات ضعفشو گفتم که تازه کیفیت بسیار ضعیف قاب و خوده گوشیم یادم رفت بگم ( اون صداشم واقعا من تمام سبک های آهنگو با بالاترین کیفیت با هدفون خودش تست کردم و ضعیف بود نسبت به رقباش ناامیدم کرد این هدفون به این خوشگلی ولی صدا به این ضعیفی :|) ولی بقیه چیزاش که نکات قوتشه اصلا من کاری ندارم چون همه عالم و آدم میدونن دیگه قویترین پردازنده و دوربین و صفحه نمایشگر و ..... در کنار وان ایکس داره ولی من الان خودم وان ایکس خریدم فقط بخاطر کیفیت عالی قابش( چون گوشی زیاد از دستم می افته ) و رابط کابری HTC SENSE که هیچوقت تاچ ویز نمیتونه به گرد پاشم برسه ....
    مگه چند تا منتقد گفتن بهترین گوشی جهانه پس وان ایکس چیه این وسط ؟ این دو تا با هم بهترینای اسمارت فونن نه تکی ضعفای وان ایکسم باطری ضعیفش و صفحه ضعیفترش نسبت با اس 3 میتونم اشاره کنم که نگین فقط تعریف میکنه هر کدوم مزایا و ضعفایی دارن که بنظره منو وان ایکس مزایاش بیشتره

خدایی ضعیفه صداش تو یه بار هدفون ساده وان ایکس ( تازه ساده HTC نه خوده هدفون بیت که تو پک XE یه زمانی بود ) بزار تو گوشت بیتشو روشن کن تازه گوش کن صدا و کیفیت موسیقی یعنی چی هدفون آکبنده بیت رو بذاری گوشات پاره میشه انقدر قدرتمنده
    من از هدفون آکبنده خود اس 3 استفاده کردم و ناامیدم کرد تو زمینه صدا ولی پخش فیلم HD عالیه از وان ایکسم یکم بهتره

وانx از سیستم سوتی بیتس بهره میبره به خاطر همین کیفیت صداش خوبه ولی انصافا کیفیت صدای gs3 هم بد نیست.
    رابط کاربری هم کاملا سلیقه ای هستش مثلا من شخصا زیاد با سنس حال نمیکنم.
    از نظر بدنه هم مقاومت gs3 عالیه یه نگاه به یوتیوب بندازین تو یکی از کلیپ ها قبلا دیده بودم با ایفون 4 مقایسه کرده بودن و انقد gs3 کوبید زمین گوریلا گلس با اون همه ابهت خورد شد ولی کماکان تاچ بخوبی کار میکرد و سخت افزار سالم بود در صورتی که ظاهرش داغون شده بود
    یکی از بزگترین معایب وان x اینه که رم نمیخوره و برای امثال من 32 گیگ واقعا کمه.
    از لحاظ cpu و نمایشگر هم که gs3 حرف اول رو میزنه.
    در کل جفتشون خوبن ولی باید قبول کنیم کفه ترازو به نفع gs3 هستش.

13. 2 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •