طبیعت نه خوب چوب هم قسمتی از طبیعته منظورش خاک یا همون dirt هست که کاملا درست میگه
ولی با توجه به اینکه دوستمون میگه زیر زمین به احتمال زیاد از جنس سنگ هست و دلیلشم همون تاریکیه![]()
طبیعت نه خوب چوب هم قسمتی از طبیعته منظورش خاک یا همون dirt هست که کاملا درست میگه
ولی با توجه به اینکه دوستمون میگه زیر زمین به احتمال زیاد از جنس سنگ هست و دلیلشم همون تاریکیه![]()
دوستان.دو سه صفحه اخیر تاپیک رو خوندم.خوشم اومد.مخصوصا از اون بخشش که یکی میاد خونه هاتونو خراب میکنه![]()
البته من اینو خیلی وقت پیش بازی کردم.حجم بازیش زیر 1 مگ بود! یه نسخه دیگه اش هم بود که تحت مرورگر بود.نسخه ios ش هم هست ولی کسی پایه نبود بازی کنم.
امشب میزارم دانلود بشه.راستی اون updator 1.2.3 به 1.2.5 کجاست؟
---
خوش به حالتون وقت دارین بازی بکنین.
خوب داداش این ؤضا یه خونه ساخته کاملا از Dirt هستش اما اصلا تاریک نیست حتی انقد -ولی زامبی نمیاد
اگه زیره خونه Dirt بشاه اون موقه Zombie میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[بـعد از دانـلود ،روی فـایل مـورد نـظر دابـل کـلیک کـنید و مـحل نـصب رو C:\Users\%username%\AppData\Roaming\.minecraft قـرار بـدید
بابا برو بگرد تو صفحه یه 42 سجاد گزاشته
کسی بلده اسکین عوض کنه یه جوری که تو انلاین هم معلوم باشه؟ اگه یکی انگلیسیش خوبه یه سرچ بزنهما که هنگ کردیم
من امروز حدود 10 دقیقه بازی کردم.بازی رو خیـــــــــــــــــــلی محدود کردین. نمیشه خونه ساخت.نمیشه زمینو بکنیم.خلاصه هر کاری میکنیم میگه: is locked by javad . نمیدونم این جواد کیه که همه جا قفل گذاشته.در و دیوار و زمین و زیر زمین.
فقط یه تکه آجر دستمون بود.شب زامبیا اومدن کلیک کردم که بزنمش تو سر زامبیه یهو آجر رو خوردم!بعد فرار کردم بالای درخت.زامبیه اون پایین منتظر بود.هر چی صبر کردم نرفت.پریدم تو آب فرار کنم.غرق شدم مردم.
داداش هی میگم برو اپاراتو ببین میگی حوصله ندارم همین میشه خب .بعدشم شما همون جایی که افتادی اول بازی میخوای بکنی خو معلومه نمیشه هزار نفر اونجا خونه دارن باید اول بگردی یه جایی پیدا کنی زمین خدا باشه بعد توش بکنی بسازی و. . .
lloooooooooooooooooooool
دادا سکین میخوای ؟ بورو بازی اسلی رو بخر برای اکانت خودت
بعد میتونی سکین رو چنج کنی
اینو نمیدونم چی بود ولی یه سکینه باحاله
داداش خونه ها به نامه نمیتونی بکنی
بعدشم جواد رئیسه بازه سرور بره اونه
شما این آموزش آپاراتوئ ببین بازی یکم دستت میاد![]()
دوستان منم دارم آموزش میزارم تو آپارت و سعی می کنم نکاتی که توی آموزش های آپارات بازی خور ( همون آموزشای سابق ) نیست رو آموزش بدم ولی بازم از همون ابتدا شروع کردم ...
آقا آموزش چیه ؟جوااااااااااد واقعا دستت درست نکنه
بچه ها شاپ راه افتاد
خیلی خوبه من امروز 20 تا wood لازم داشتم با 2$(هر wood) خریدم
.اقعا خوبه برید استفاده کنید
![]()
دوستان من امروز هم بازی کردم .این دفعه چسبید.چون جواد ام دی یه شمشیر و یه کلنگ بهم داد.
رفتم تو یه خونه نوشت مال وحیده.خونه نبود.دیدم خونش یکم ناجوره.براش در و پنجره دست کردم و یک بالکن ساختم.ورودی بالکن از تو تنه درخت رد میشه!اینقدر ریز کاری انجام دادم که کلنگم به فنا رفت.
هر جی منتظر موندم نیومد بهم دستمزد بده گوسفنداش رو کشتم گوشتشو بردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)