ایران و اریایی 3 بار باید ببوسن. ولی سایر کشور ها اکثرا 2 بار هست.
ایران و اریایی 3 بار باید ببوسن. ولی سایر کشور ها اکثرا 2 بار هست.
با سلام
وقتی میخوای از کنار کسی که اشناست بگذری و میخوای یه سلام و علیک کوتاه داشته باشی و سریع بری باید به طرف چی بگی که ناراحت نشه ؟
.........
جواب وقتی که مریض هستی بهت میگن خدا بد نده باید چی بگی ؟
![]()
سلام یه سوال :
وارد یه مهمونی میشیم و همه سر سفره نشستن باید چیکار کرد (بعضیارم خیلی وقته ندیدیم) یه سلام احوال پرسیه سریع برای همه کافیه؟
وقتی نزدیکش شدی همین جوری که در حال راه رفتن هستی بهش سلام کن و به نشانه ی احترام دستتو رو سینت بذار و راهتو ادامه بده.اونم جواب سلامتو میده .البته اگه دختری دستتو نذار رو سینت بلکه یه ذره کوتاه خم شو .اما اصلا نباید بایستی.اگه بایستی دیگه سلام کوتاه تبدیل میشه به یه کپ و گفتگو
وقتی کسی گفت خدا بد نده بهتره بگیم ای بابا خدا که بد نمیده.یه کسالته ایشالله برطرف میشه
یا فقط بگو ایشالله بد نمیده
وارد شدید اگه صمیمی هستید دستها رو کمی بالا بگیرید به نشانه ی احترام و به تک تک حضار در حالی که دستاتون کمی بالاست (ثابت نگه ندارید و کمی تکون بدید)و دارید همون ابتدای سفره (یعنی از در وارد شدید و بشینید)میشینید ، سلام کنید و بگید سر سفرس بفرمائید و بعد اینکه غذا تموم شد و همه کنار کشیدن تک تک احوال حضار رو بپرس و اگه شد دست بدید
اگه همون ابتدا جا نبود سریع برید محل مناسب و با دوسه نفر کناری هم دست بدید (به همراه همون دست تکون دادنا و احترامات برای حضار).دست تکون دادن منظورم اینکه که وقتی یکی از رفقا رو که از دور میبینید دستتونو براش بالا میگیرید و کمی سرتونو بالا پایین میکنید مثله این شکلک البته بدون خنده()
اگه سر میز باشن و محفل رسمی بود ، وارد که شدید دست به سینه کمی خم (خیلی جزئی خم بشید) و تند به چند نفر سلام و احترام کنید و تو همون ابتدا اگه جابود بشینید وگرنه سریع برید محل مناسب بشینید
درحال راه رفتن 1 لحظه بایستید این ها رو تند تند با فاصله ی هر جمله 1 ثانیه مکث بگید سلام..احوال شما؟خیلی مخلصیم...با اجازتون... بعد میروید
وقتی کسی میگه خدا بد نده باید در جواب بگی.. بد نبینی..مثلا چی شده علی اقا خدا بد نده....بد نبینی اصغر اقا چیزی نیست ...
بله اول چند تا سلام بعد احوال پرسی...اگر هم کسی خواست بلند بشه بگید بفرمایید بلند نشید ... بعد از غذا بعد کم کم با بقیه احوال پرسی میکنید
یه لحظه تصور کردم با اون شکلک وارد مهمونی بشی
باحال بود مرسی دست هر دوتون درد نکنه
یه سوال دیگه وقتی میگن ایشالله عروسیت (یه ادم بزرگتر میگه)ما باید چی بگیم چون یه بار مامان بزرگم به پسرخالم گفت ایشالله عروسیت (دقیقا یادم نیست چی گفت ولی یه همچین چیزی بود)اونم گفت ایشالله بعد باباش برگشت با خنده گفت رو نیست که...!یعنی باید ادم خجالت بکشه؟؟!!سرخ بشه؟؟!!یا جمله ی خاصی باید بگه؟
بستگی به طرف داره،ولی من اگه صمیمی باشه (عمه و خاله و اینا) یا میگم ایشالا (با خنده) یا میگم کی به من زن میده!!
اگه هم صمیمی نباشه یه لبخند میزنم میگم ممنون.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2
بهتره بگید ایشالله قسمت آرزومندا![]()
من باشم میگم چرا نفرین میکنی![]()
والا ما فامیل داریم خودشو آریایی اصیل میدونهموقع روبوسی میگه یا دوتا یا 4 تا با من روبوسی کنید . 3 تا عربیه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)