یا خداااا ! ما یه نظر دادیم گفتیم اگه روزی Re7 به بازار بیاد از این فروشش بیشتره وسلام ! الانم همینو میگم . از این حرف من کپی بگیرید سری بعدی Re اومد صفحه اول نمایش بدید ! ما که فرار نمیکنیم هستیم حالا حالا . منم اول رو حرفم فکر میکنم بعد میزنم . به واقعیت گیم هم دسترسی دارمو احتیاجی به سوال نیست اما با این چیزایی که شما گفتی به واقعیت اقتصادی اجتماعی بین المللی دسترسی پیدا کردم که جاش تو تاپیک اقتصاد جهان بود اما بازم ممنون استفاده کردیم .
بعضی از دوستان هم که فکر میکنن ما از پشت کوه اومدیم تو عمرمون نه یه بار بازی اورجینال خریدیم نه تا حالا بالای 100 تومن پول بازی دادیم نه میفهمیم سی دی اورجینال چیه ... در صورتی که من بخوام فقط پول Pes هایی که هر ساله میاد و روز اول توپخونم برای خرید اورجینالش رو حساب کنم چیزی بالای 700 هزار تومن میشه . فقط Pes کاری به بقیه بازیا ندارم . حالا بعضی از دوستان فکر کنن ما تا حالا 60$ پول بازی ندادیم و اصلا حالیمون نیست پول دادن پای بازی یعنی چی
در هر صورت نمیخوام کش داده شه . از همینجا هم با هر کی مخالفه شرط میبندم خصوصی بهم پیغام بده تا ایشاالله زمان خودش همه چیو حل میکنه میبینیم ما اشتباه کردیم یا شما