دلیل خاصی داره ؟ لطفا شفاف بگو
پمپ آب پکيج ديواري گلديران، ساخت شرکت گراندفوس دانمارک يکي از بزرگترين توليدکنندگان پمپ در جهان مي باشد و به همين علت خیلی راحت گیر میاد.این پمپ ها قابل تعمیر نیستند و یکبار مصرف هستند.کافی یک پمپ گراندفوس مدل 50*15 بگیرید که قیمتش هم حدودا 260 هزار تومانه و با باز کردن 4 تا پیچ الن خودتون پمپ را عوض کنید .
موفق باشید.
من چند مورد داشتم که از این پکیج نصب کرده بودن اصلا کیفیت نداره و همیشه دردسر سازه.
آقاي تعميركار
خيلي خيلي ممنون كه جوابم رو داديد
حالا سئوال آخر
بين ايمرگاز ؛ آريستون و بوش كدمشون رو بهتر ميدونيد؟
منظورم از بهتر بودن توجه به كيفيت خود محصول از يك طرف و خدمات پس از فروشش از طرف ديگه به طور همزمان هست
ممنون از كمكها و راهنمايي هاي. مفيدي كه ارائه داديد
سلام آقای تعمیر کار.آپارتمان ما 105 متر مربع و سیستم گرمایش از کف باضافه یک حوله خشک کن حمام و رادیاتور 15 پره در اتاق خواب .........
پکیج ال جی فن دار مدل پایونر سی هزار هست........
حالا اگه من بخوام دو تا شوفاژ دیگه اضافه کنم پکیج جواب میده ؟.چون بعضی جاهای خونه گرمایش نشده مثل آشپزخانه و سرد میشه........
این پکیچ یک وسیله ای داره که فکر کنم رسوب گیر هست اون و هر چد وقت باید عوض کرد از کجا بفهمیم که درست کار میکنه؟
دودکش پکیج خیلی باریک هست مشکلی نداره؟
وقتی رو حالت گرمایش پیچ(گیج) و باز میکنم درجه پایین میفته ........ولی اگه همزمان شیر حمام یا جایی باز باشه این اتفاق نمیفته. چه دلیلی داره؟
توی مجتمع ما پمپ فشار آب هست و ما طبقه روی پیلوت هستیم مشکلی برای پکیج بوجود نمیاد؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم.
ممنون
کاوه جان
ایمر گاز بخر خیال خودتو راحت کن.
s d h a عزیز
با توضیحاتی که شما دادید کاملا مشخصه که سیستم شما مشکل فنی داره.چون تلفیق گرمایش از کف با سیستم رادیاتوری یک کار کاملا غیر اصولی و غیر منطقیه.دلیلش هم اینه که در گرمایش از کف دما بین 40 تا 45 درجه سانتیگراد و در سیستم رادیاتوری دما بین 50 تا 75 درجه سانیگراده.واگر مثلا پذیرای شما گرمایش از کف باشه ولی اتاق ها رادیاتوری باشه اتاقاتون همیشه سرده و اصلا گرم نمیشه.![]()
سلام می خواستم ببینم پکیج مارک شافه فرانسه کارش و خدمات پس از فروشش چطوره ؟
با تشکر
اگه میشه شماره همراهتون را لطف کنید .
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)