چون برچسب پر خط و خش شده...واس این می خوام بکنمش..اما هر کاری میکنم کنده نمیشه مثل پوست سگ سفته..:d کسی امتحان کرده بکنتش
چون برچسب پر خط و خش شده...واس این می خوام بکنمش..اما هر کاری میکنم کنده نمیشه مثل پوست سگ سفته..:d کسی امتحان کرده بکنتش
سلام..
من وقتی این گوشی رو داشتم یکبار برچسبشو عوض کردم. از اون قسمت بالایی کنار دوبین ویدیوکال میشه بلندش کرد. مواظب باش روی نمایشگر خش نندازی..
از دوربین گوشی راضی هستید؟
دوربین این گوشی دقیقا مثل ارک اس هست. حتی نوع و مدل سنسورشم هم همونه فقط رزولیشن بالاتر رفته. mp بالاتر رفته. عکسها با جزئیات بسیار بیشتری و بهتر ثبت میکنه.
البته افزایش مگاپیکسل خودش باعث افزایش نویز میشه.
کیفیت دوربینش خیلی خوبه. ولی در حد n8 و.. نیست. در کل دوربین بسیار خوبی داره.
گذشته از دوربین گوشی فوق العاده ای هست. نزدیک به 1ماه داشتمش از هر نظر ازش راضی بودم.
من احساس می کنم نویز تصویر خیلی زیاده..
اون چیزی که می خوام نیست..
يه پست بديم ببينيم آواتارمون چي بود
چه خبر؟
دنيا دست كيه؟
اين گوشي الان چند شده؟
سلام
اونهایی که این گوشی رو دارن سریع برن توی فضای باز با نور کافی یک عکس خوب بگیرن ببیننن که حجمش چقدر هست بیان اعلام کنن
همچنین عکس هایی که قبلا گرفتن رو بررسی کنن
سایت gsmarena چندتا تا عکس جدید در شرایط ایده ال با Xperia t که 13 مگاپیکسله گرفته حجمشون حدود 3 مگ هستند
Last edited by ehsan_; 21-09-2012 at 18:22.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب با فامیل بیرون بودیم دختر خالم دستش بند بود میخواس یه چیزیو بلند کنه واسه چند ثانیه سعی کرد گوشیو بزاره تو دهنش و با دندوناش نگه داره
در حد زیادم فشار نیورد که مخصوصا فشار بیاره فقط در حد نگه داشتنش بعد که جعبه رو گذاشت زمین گوشیو برداشت دیدم شکسته ال سی دیش!
واقعا خیلی مزخرف بود آخه مگه چی بود؟! که بشکنه... تا حالا صد بار گوشی های تاچم خورده زمین حتی شده از صفحه روی یه نوک سنگ بیفته
حتی دیدم رو گوشیهای تاچ گوریلا گلس با چکش کلید و اینا ضربه میزنن نمیشکنه... بعد که چک کردم تو جی اس ام آرنا دیدم گوریلا گلس ننوشته
فک کنم واسه این انقد راحت شکسته که گوریلا گلس نیس
خدایی نگاش کنین با یه فشاره کوچیک تا کجاش شکسته
کسی خبر داره تاچ و ال سی دی چنده؟ جداس >؟ با همه؟ چون ال سی دی سالمه ولی این شیشه روش شکسته تاچم کامل کار می کنه
Last edited by PersiAndroid; 22-09-2012 at 13:33.
شما وقتی یه جسم سنگین رو بلند کنی همزمان ناخود آگاه فشار میاری توی همچین حالتی.میگی نه تست کن
ولی خیلی ستمه.ایشاله درست میشه.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)