ببخشید بچه ها من تو مرحله نجات دادن افسرای پلیس رو یخی گیر کردم بعد از گرفتن قایق با غلاب و کشیدن اونه ول نمیکنههیچ دکمه دیگی هم کار نمی کنه بجز اینکه از بازی خارج بشی فکر کنم باگ باشه از دوستان اگر کسی هست یه کمکی هم به ما بکنه
ببخشید بچه ها من تو مرحله نجات دادن افسرای پلیس رو یخی گیر کردم بعد از گرفتن قایق با غلاب و کشیدن اونه ول نمیکنههیچ دکمه دیگی هم کار نمی کنه بجز اینکه از بازی خارج بشی فکر کنم باگ باشه از دوستان اگر کسی هست یه کمکی هم به ما بکنه
کسی نیست تو سایت بزرگ p30 world با 917,923 کاربر جواب ما رو بده
سلام من بازی رو دان کردم نسخه ادیشن.بعد نصب صفحه ای که باز میشه acceptباید بزنم بعدشم که سریال میخواد که ندارم باید چیکار کنم؟
برو به آدرس زیر و این فایل رو پاک کن مشکلت حل میشه
BmGame/MoviesStereo/2_03_pt2.usm
سلام .
من قبلا بازی بتمن رو انجام دادم و اکانت آفلاین رو هم درست کرده بودم اما این نسخه game of year edition رو که نصب کردم اصلا نمیشه سیو کرد. کلید home هم اصلا عمل نمیکنه.آخرین ورژن game for windows live هم نصبه ولی باز کار نمیکنه.
چیکار کنم؟
من هرکاری میکنم هارلی نصب نمیشه
میگه باید بتمن نصب باشه
فایلهل رو دستی اکسترکت کردم و ریختم
رفتم رو بازی ولی هیچ منویی نمیاد
لطفا کمک کنید
سلام بچه ها کسی کرکی چیزی داره که یشه بدون Deamon tools بازی رو اجرا کرد؟
Deamon tool رو سیستم من جواب نمیده، میخوام که درایو مجازی بسازم نمیشه، بعد از ریست هیچ درایوی ساخته نمیشه.
دوستان من توی مرحله ی Chamber of the Demon گیر کردم. میدونم که این باگه اما نمیدونم چطوری رفعش کنم. نسخه ی بازی بلک باکس هستش .. اینم همون باگه که مشاهده میکنین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که میبینین اون دختره با اساسینها باید اینجا باشن که نیستن... بتمن هم از پله ها بالا نمیره و همونجا گیر میکنه ..
تنظیمات گرافیک رو بزار روی حداقل ممکن بعد ببین رد میشه
من چون سیستمم ضعیفه همینطوریش دارم با پایینترین کیفیت ممکن بازی میکنم تا بتونم فریم نسبتا خوبی بگیرم .. بنابراین این راه هم جواب نداد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)