سلام
اقا این ریوارد کاردها واسه چی هست؟
سلام
اقا این ریوارد کاردها واسه چی هست؟
گفتم که فعلا کارت گرافیک نگرفتم الان آنبرد دارم که 128 اینتل ولی نصب کردم نیومد یعنی صفجه سیاه میشه و بعدش برمیگرده به ویندوز . اینم سیستم من :
سی پی یو : اینتل 3200 1 مگابایت کش
رم : 512 دی دی آر 2 ایکس بایت
مادربورد : ایسوز پنتیوم 5 --> پی 5 جی زد - ام ایکس
گرافیک : اینتل اکسپرس چیپ ست 128 آنبرد
آقا ساسان سيو گيم اديوتور تو صفحه چنده !!اگه نميشه پيداش كرد يه لينك جديد بزار مرسي!!!!!!!!!
صفحه 58 پست 574.
koja mitoonam soalate khodamo marboot be viuse avasi be nam rose.exe matrah konam
man ye viruse daram be esme rose.exe ke kheyli aziat mikone hich anti nemishnasatesh hichi yek ram mano kharab kede ba dast koari to registeri ham pak nemishe ki mitoone help bede
به بخش آنتي ويروس مراجعه كنيد.
Last edited by name; 01-01-2007 at 14:45.
name جان ممنون از کمکت عزیز.
-----------------------------------
samsung_d600 جان پنتيوم 5 چي ديگه ؟!؟!؟!
حتما P5 منظورته نه ؟!؟!؟
REZA1011 جان خوب يکم بگرد عزيز چي ميشه مگه ؟
بفرما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا فايل هست شما بايد اون savegame editor رو دانلود کني.
بابا دستتتون درد نکونه ولی این سیو گیم ادیوتور بدرد نمی خوره امتحان کردم هیچی نشد شما هم مثل اینکه منظور من وخوب نفهمیدید من گفتم ماشین BMW تازمانی لود می کنم وهنوز توCar Select ماشین ها رو اینو و آن ور نکردم هست اصلا وقتی میرم تو Car Select ماشین BMW ای وجود نداره مشکلم اینه!!!(راستی BMW رو با ترینر آزاد کردم ) ومیخوام بدون ترینر با لود معمولی تو گاراژم باشه همین!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه تو سایت NFSPlanet چیزی هست که بدردم بخوره بگید فقط به جز این سیو گیم ادیوتور مسخره!!!!
آقا ساسان آره یارو گفت پنتیوم 5 . مگه نداریم . آخه توی کامپیوتر هم میزنه پینتیوم 4 نمیدونم چطوریه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)