خب می دونستم می خواستم همین کارو بکنم
یا حجت ابن الحسن عسگری
ولش کن بابا همین رامی که روش بود رو فلش می زنم می دم بهش .. قات زده بود فقط
ممنون از همتون
خب می دونستم می خواستم همین کارو بکنم
یا حجت ابن الحسن عسگری
ولش کن بابا همین رامی که روش بود رو فلش می زنم می دم بهش .. قات زده بود فقط
ممنون از همتون
مهدی جون بزن نترس .
من هر بلایی سر این گوشیهام در آوردم تا حدی که یبار آتریکس EROOR 1000*1 داد فکر کردم هارد بریک شده اما زنده شد . به این نتیجه رسیدم موتورولا مرگ نداره ! چه نرم افزاری چه سخت افزاری![]()
هادی، من دوستم نکسوس براش گرفتم
اولا بگم که بلندی صدا توی ریزر به مراتب بهتر از نکسوسه. نکسوس خیلی اسپیکرش ضعیفه و به گفته دوستان هندزفریشم جالب نیست
روشنایی صفحه باز به مراتب از نکسوس بهتره. با اینکه رزلوشن نکسوس hd هست ولی انگار همون super AMOLED Advance ریزر خیلی بیشتر میچربه به رزلوشن بالای نکسوس. یعنی دوستان خود من کاملا میگفتند صفحه گوشی ریزر بهتر از نکسوسه
یه چیز جالب که تو نکسوس هست همون دکمه های لمسیش هست که با چرخش گوشی هم می چرخه و تو حالت استندبای اصلا مشخص نیست (و موتورولا تو razr hd انگار همین طرح رو استفاده کرده) و طراحیش هست که برای بعضی ها خیلی جالبه ولی برای من اصلا!
کیفیت ساختش هم که باز مثل باقی گوشی های سامسونگه
این چند خط چیزایی هست که خودم دیدم به وضوح
این ویدئو اومده بنچمارک همزمان گرفته از این دو گوشی و تو همه تست ها عملکرد ریزر کاملا سریع تر بوده و زودتر بنچمارک گرفته و حتی نتیجه تست ها هم کاملا به نفع ریزر بوده مثلا:
تو قسمت بوت شدن گوشی... اومده هر دو تا رو خاموش کرده و بعد روشن میکنه... البته اینجا به خاطر تبلیغ اپراتور O2 روی صفحه ریزر بعد از محو شدن آرم موتو ریزر دیرتر هوم اسکرینش نشون داده میشه
با AnTuTu benchmark بنچمارک میگیره همزمان تو دو تا گوشی و ریزر خیلی سریع تر بنچمارکش تموم میشه و امتیاز کل 6183 رو میگیره و نکسوس 5828
با برنامه Vellamo از بروزرش بنچمارک میگیره باز ریزر سریع تر و امتیاز 700 میگیره ولی نکسوس 368
توی جی پی اس هم عملکرد ریزر باز سریعتره
روشنایی صفحه هر دو رو هم مقایسه میکنه و بلندی صدا که کاملا برتری با ریزره
آخر هم بازی انگری بیردز رو باهم تو هر دو گوشی اجرا میکنه ولی سرعت اجرا توی ریزر سریعتره. اینو چند بار تکرار میکنه و هر بار ریزر سریعتر اجرا میکنه
چیز دیگه ای نیست و فک کنم همینا کافیه!![]()
اینم از اینکردیبل اچ تی سی تقلید کرده کلا مثل اینکه سامسونگ کارش کپی برداری بدون منبع هست
ریزر الان دستمه دلم تنگ شده بود براش کلی ماچش کردم
این اندروئید4 اتا نیومده براش هر چی سرچ کردم چیزی نیافت
واسه ریجن های دیگه هم نیمده مهدی داداش. همون لیک شده هست که به نظر من نصب نکن
علی جان از موتورولا همین انتظار رو هم داشتم .به سلامتی همه ریزر دارا
برای ریزر مکس و به خصوص دوربین عکاسیش یک تایپیک زدم تو آندروید فروم . دوستان ببینن و نظر بدن . فرهاد ببین نظرت چیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یکی از عکس هاست که یکی از کاربرای ریزر مکس گرفته :
![]()
Last edited by fire159; 07-06-2012 at 20:18.
نه خداییش بعضی عکس هاش حرف نداره / عکاس و نور خیلی مهمه این وسط
خداییش هادی بارها من اینو گفتم...
ریزر یکی از معدود گوشی هایی هست که واقعا نمیشه بهش ایراد گرفت! نمیشه باور کن!
همون نکسوس... بنچمارک های آرنا اینا رو ولش واقعا تو عمل جلوی ریزر حرفی واسه گفتن نداره
دقت داری که فقط 13 گیگ رم داره و مموری هم نمیخوره. هادی اسپیکرش افتضاحه صداش خیلی پایینه. ویدئو رو ببینید...
سر یه کلاس عملی بودیم دوستم که نکسوس داره خواست مسخره بازی دربیاره یه آهنگی گذاشت صداش به استاده نمیرسید! بهش گفتیم زیادش کن میگفت آخرشه!!
ریزر فقط همین دوربینش رو شاید بشه بهش ایراد گرفت که اونم به قول خودت به شرایط بستگی داره
ولی ریزر معمولی هم دقیقا همین قدر خوب عکس میگیره ها!
باز فردا من میرم بیرون چند تا عکس دیگه میگیرم میذارم ببینی
راستی اون عکس اس3 رو هم بذار دوستان ببینند!
انگار رنگ آبیش مشکل فنی داشته تولید نمیکنند انبوه و قراره عیب یابی و تصحیح کنند بعد بزنند! یا اون وان ایکس رو خیلیا دارند میگن زردی و پرز و...
آقا قرار شد یه خبری به من بدی در مورد ریزر مکس !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)