تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 100 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 996

نام تاپيک: پی گیری طرح شکایت از ISP ها به علت عدم رعایت قانون عدم محدودیت اینترنت.

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

البته درست نیست که هر کسی که با این طرح مخالف هست رو کارمند ISP یا مرتبط با شرکت بدونیم خود ISP ها اگر زنگ بزنی بهشون چنان شما رو از این سرویس مایوس میکنند و عاقبت کار رو بد نشونت میدن که شما در نهایت باید خودت مقصر باشی اگر سرویس خوب نیست (یعنی اونها نیمخوان خوب ارایه بدن)

خیلی ها هم هنوز درست متوجه نشدن که چی حقشون هست! این چیزی نیست که تازگی داشته باشه! خیلی سال هست که تصویب شده اما همتی نبود که دنبالش رو بگیره الن هم که مطرح شده
    همه واهمه دارند!! علت این واهمه رو من نمیدونم همین

2. 5 کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

امروز یه گزارشی از نمایشگاه IFA آلمان دیدم واقعا اشکم در اومد گزارشگره به نقل از سامسونگ می گفت تو اروپا از هر 4 خریدار تلوزیون 3 تا شون تلوزیون با قابلیت internet tv می خرن
    اون وقت اینجا ما داریم بحث می کنیم که آیا اینترنت نامحدود که بین 10 نفر شیر میشه خوبه یا بد(اونم چه سرعتهایی 128 یا 256 فوقش 2مگ) واقعا آدم اون جا رو که میبینه فکر میکنه یه کره دیگست

4. 6 کاربر از hosseinboss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه InternetUsers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    دهکده جهانی

پيش فرض

امروز یه گزارشی از نمایشگاه IFA آلمان دیدم واقعا اشکم در اومد گزارشگره به نقل از سامسونگ می گفت تو اروپا از هر 4 خریدار تلوزیون 3 تا شون تلوزیون با قابلیت internet tv می خرن
    اون وقت اینجا ما داریم بحث می کنیم که آیا اینترنت نامحدود که بین 10 نفر شیر میشه خوبه یا بد(اونم چه سرعتهایی 128 یا 256 فوقش 2مگ) واقعا آدم اون جا رو که میبینه فکر میکنه یه کره دیگست
    من فکر میکنم برخی از دوستان جهت مزید اطلاع یه جستجویی در مورد سایر ISP ها در کشور های مختلف انجام بدهند و نوع سروسها رو به همراه قیمت مقایسه کنند
    در اون زمان تازه متوجه میشوید که بخشنامه سازمان تنظیم فقط حداقل حق شما برای استفاده از اینترنت هست
    البته در بخش نامه ذکر شده حداکثر 1 به 10 حالا خودتان میتونید حدس بزنید که چرا شرکتها میتونند با قیمت بالاتر با ضریب 1 به 4 سرویس نامحدود بدهند و هیج صحبتی هم از افت سرعت نکنند ولی شما زمانی که میخواهید از سرویهای نا محدود جدید استفاده کنید این ضریب 1 به 10 و همچنین سرعت پایین وووو یاد کنند.

6. این کاربر از InternetUsers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

تایپک چرا یهو خوابید !؟

8. 2 کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تایپک چرا یهو خوابید !؟
    چیز پی ان ها رو زدن ، ملت رفتن تو شوک

10. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان , شرکت اعجوبه ی آسیاتک میگوید سرویسهای نامحدود cra یا همان سرویسهای نامحدود جدید که بر طبق تعرفه ی مخابرات هستند با ضریب اشتراک 1 به 80 ارائه میشود...بله درست خواندید یک یه هشتاد!!1

امروز طی تماسی که داشتم و درباره این سرویس و زمان ارائه ی آن سئوال کردم با پاسخی بس شگرف مواجه شدم:

خلاصه ای از این گفتگو:

-سلام این سرویس cra از کی ارائه میشه؟!

-این سرویس ارائه میشه ولی سرعتش خیلی کمه

-چطور؟! طبق دستور سازمان ارتباطات ضریب اشتراکش حداکثر 1 به 10 هست دیگه , پس نباید خیلی فرق با سایر سرویس هاتون داشته باشه

-بله یک به ده هست...ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت

من:

12. 4 کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

-بله یک به ده هست...ما اون سرویس یک به هشت معمولمون رو که تو همه ی سرویسها اعمال میکنیم دوباره یک به ده میکنیم یعنی یک به هشتاد میشه مثلآ سرویس 512 سرعتش میشه 5 کیلوبایت

آقا دمت گرم شادمون کردی ............ کلی خندیدم

من دارم فکر میکنم که نت الان به چه دردم میخوره بدون pn/\
    دیگه محدود یا نامحدود بودنشم فقی واسم نداره

14. 3 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان , شرکت اعجوبه ی آسیاتک میگوید سرویسهای نامحدود cra یا همان سرویسهای نامحدود جدید که بر طبق تعرفه ی مخابرات هستند با ضریب اشتراک 1 به 80 ارائه میشود...بله درست خواندید یک یه هشتاد!!1

امروز طی تماسی که داشتم و درباره این سرویس و زمان ارائه ی آن سئوال کردم با پاسخی بس شگرف مواجه شدم:

خلاصه ای از این گفتگو:

-سلام این سرویس cra از کی ارائه میشه؟!

-این سرویس ارائه میشه ولی سرعتش خیلی کمه

-چطور؟! طبق دستور سازمان ارتباطات ضریب اشتراکش حداکثر 1 به 10 هست دیگه , پس نباید خیلی فرق با سایر سرویس هاتون داشته باشه

من:
    دوست عزیز دروغ گفته بهت اونم از نوع خفنش!
    البته تعجبی نداره وقتی می بینند طرح به ضررشونه از هر روشی استفاده می کنند تا مردم از این سرویس استفاده نکنند!
    درضمن سرویس 512 کیلوبیت سرعت دانلودش 64 کیلوبایت هستش که تقسیم بر 80 میشه 0.8 کیلو بایت که میشه حدودا یک دهم سرعت دایال آپ!
    Last edited by mha_mha; 05-10-2011 at 00:49.

16. 3 کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من:

بهش میگفتی آقا یه دو سه تا دیگه عدد هم از اینور اونور می آوردی توش ضرب میکردی !

18. 3 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بهش میگفتی آقا یه دو سه تا دیگه عدد هم از اینور اونور می آوردی توش ضرب میکردی !
    بعد هم به توان n ...

20. 4 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •