کاری نداره که ، زنگ بزن از خودش بپرس .
البته احتمال اشتباه تو سایت های اینترنتی 100% هست![]()
کاری نداره که ، زنگ بزن از خودش بپرس .
البته احتمال اشتباه تو سایت های اینترنتی 100% هست![]()
سلام بچه ها:
به خاطر یه مشکل که برای پارتیشن بندی ایجاد شد من مجبور به استفاده از recovery شدم.واقعا دکمه دیکاوری این لپ تاپ یه معجزه هست.
حالا یه سوال داشتم .من الان دوباره باید بک آپ بگیرم؟
سلام
دوستان با توجه به اینکه قیمت این لپتاپ رفته بالا (2 تومن) و پایین نمیاد به نظر شما بهتره این لپتاپ رو بگیرم یا n55 fullhd با قیمت 2100؟؟؟
ممنون
دوستان یه مشکل:
وقتی با اون دکمه های لمسی بالای صفحه می خوایم صدا رو کم یا زیاد بکنیم اون آیکون سبزه هست نشان دهنده voloume نمیاد.
چی کار باید بکنم؟
جون من کمک:
لمسی ها و RECOVERY از کار افتاده
کمک کمک کمممممممممممممممممک کمک کمممممممککککککککککککککککک کککککککک کمممممممککک کککککککمممممممکککک
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
به خاطر درایوراش نیست؟
اینا رو نصب کنم درست می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال قبلی رو که کمک نکردین.......
چه طوری باید کارت گرافیک رو سوییچ کنم؟و روی GT555 بازی هارو اجرا کنم؟
سوال قبلی هم اگه کسی می دونه کمکمون کنه.
سوال اول که نمیدونم، اما فکر نکنم مشکل خاصی باشه چون من هم ان 500 داشتم یه مدت اینجوری شد و بعدا درست شد!!!
از فروشنده بپرس
سوال دوم هم تا حالا لبتابهام گرافیک اینتل داشته اما فکر کنم اتومات سوئیچ میکنه.
فکر نکنم کمک خاصی کرده باشم![]()
خود به خود درست شد؟از فروشنده بپرسم یا گارانتی؟
از موقعی که سیسیتم رو ریکاوری کردم اینطور شد.
سلام دوستان
بالاخره بعد از مدت ها صبر نادرست ما تصمیم به خرید لپ تاپ گرفتیم. این لپ تاپ رو که مدتها پیش انتخاب کرده بودیم تصمیم به خریدش گرفتیم. اما چند تا مسئله فنی برام جالب توجه بود
مهمترین بحثش همین rapid boost هست که من برای اولین بار از یک فروشنده شنیدم اونایی که میگن اس اس دی داره اون واقعا هارد اس اس دی نیست بلکه یک چیپست هست که به صورت پی سی آی اکسپرس بهش میخوره و فقط روند انتقال اطلاعات رو تسریع میبخشه
در صورتی که خود هارد اس اس دی 300 قیمت داره و اگر بخواد روی این لپ تاپ سوار بشه خییلی قیمت ها رو تحت تاثیر قرار میده.
همینجوریشم قیمت طرفای دو تومن میچرخه که خریدش پر از شک و ابهامه اما نمیخوام دیگه دس دس کنم.
فقط یک سوال؟ ببخشید شاید هم جاش اینجا نباشه اما چون بچه هاییی که خرید کردند اکثرا اینجا میان میخواستم بپرسم به نظر شما کار درستی هست موقع خرید مثلا هارد 7500 دور پایینش رو بایک هارد کم حجم دور بالا تعویض کنم؟؟ اصلا این کارا خوب هست یا نه؟
ممنون
![]()
با دکمه سوئیچ گرافیک لپ تاپ اول لپ تاپ رو در حالت GPU Ready to optimize power قرار بده بعدش خودش اتوماتیک سوئیچ می کنه اما میتونی دستی هم سوئیچ کنی به این صورت که روی nvidia control pannel رو باز می کنی و بعد میری قسمت manage 3d setting و بعدش در قسمت global setting فقط nvidia processor را انتخاب میکنی.
راستی آخرین آپدیت گرافیک nvidia هم ورژن 295.73 هست و حجمی حدود 200 مگابایت داره !
برای از کارافتادن لمسی ها هم من فکر کنم باید یه سری برنامه ها و درایور های پیش فرضو دوباره نصب کنید تا فعال بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)