تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 113 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من 2 هزار بار امدم اینجا گفتم کلا محصولات دل افتضاح شده کسی گوش نکرد اون از 5110 اینم از این خدا رحم کرد من میخوام تو بهمن ماه بخرم اول نظرم رو این مدل بود که خدا رو شکر دوستان کامپیوتریم اگاهم کردن من از این مدل یعنی کلا دل نخرم الانم یه مدل انتخواب کردم سونی سری F224FX/B بهترین لپ تاپ الانم 8 ماهه گوشیمم سونی Xperia Arc واقعا هم موشکه هم عالی هم از کارش راضیم میتونی بری سایت سونی قسمت موبایلش ببینی در مورد لپ تاپ سونی همین عقیده رو دارم که بهترینه تو همه مارکا.یا علی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m.prodigy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

اصلا از این لپتاپ راضی نیستم کاش نخریده بودم
    نه به نت وصل میشه
    دکمه لمسی w که تنظیم اسپیکر هام بود هم وقتی لمسش میکنم روشن میشه ولی کار نمیکنهاول کار میکرد!نیاز به درایور داره مگه؟
    اقای m.prodigy
    این برنامه ای که گفتین رو pc جواب داد ولی روی لپ تاپم اینو میگه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

1 ماه خریدم ولی 10 باز restore کردم سیستممو دیگه خسته شدم بخدا
    هر چی بدیه سر ما دخترا میاد
    اقا مشکل از چیه؟
    سلام دوست عزیز
    چقدر گلایه؟
    این طور مشخصه هاردت رو شناسایی نمیکنه!!من تا به حال با این مشکل روبرو نشدم.به نظرم یه کار رو انجام بدی از شر همه مشکلات رها میشی
    لپ تاپت رو بده از اول پارتیشن بندی کنن!با استفاده از نرم افزار هایی که بدون نیاز به محیط ویندوز این کارو میکنن.(مثل همین Acronis)البته همه اطلاعاتت می پره پس یه دی وی دی از اطلاعات مهمت رایت کن بعد این کار رو انجام بده.
    بعد هم همه DVD درایورهات رو نصب کن.
    یه سری مراقبت هایی هم باید از لپ تاپ به عمل بیاد چون کلا لپ تاپ ها حساس هستند.مثلا باید هر حدود 10 روزی یه بار درایو ها رو Dfrag کنی.انتی ویروس Update داشته باشی.و... که بگردی نکات لازم توی سایت هست.
    نحوه استفاده کاربر در سلامتی لپ تاپ خیلی مهمه.

در باره نت هم باید شرکتی که ازش خدمات ADSL میگیری کارت رو راه بنداز و مودمت رو وواست ست کنه

سلام کاربر عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من 2 هزار بار امدم اینجا گفتم کلا محصولات دل افتضاح شده کسی گوش نکرد اون از 5110 اینم از این خدا رحم کرد من میخوام تو بهمن ماه بخرم اول نظرم رو این مدل بود که خدا رو شکر دوستان کامپیوتریم اگاهم کردن من از این مدل یعنی کلا دل نخرم الانم یه مدل انتخواب کردم سونی سری F224FX/B بهترین لپ تاپ الانم 8 ماهه گوشیمم سونی Xperia Arc واقعا هم موشکه هم عالی هم از کارش راضیم میتونی بری سایت سونی قسمت موبایلش ببینی در مورد لپ تاپ سونی همین عقیده رو دارم که بهترینه تو همه مارکا.یا علی.
    درسته که سونی یه چیز دیگه است و از همه مارکها بهتره اما مقدار زیادی از هزینه پرداختی صرفا به خاطر اسم کمپانی هست.(حدود300 تومن)که پول کمی نیست.
    این مدل هم که شما فرمودین مدل خوبیه اما بیشتر از 300 تومن با DELL XPS تفاوت قیمت داره!!کانفیگش هم کمتره.امکانات جانبیش هم کمتره
    در ضمن همه لپ تاپ ها مشکل دارن.یه جستجو داخل بخش لپ تاپ بزن.از همه برندها چه سونی چه اچ پی چه ایسوس و.... همه مشکلاتی رو دارن

3. 2 کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اخه یکی از دوستام هم این لپتاپو داره ولی عالی داره کارمیکنه ولی شانس من اینجور شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

salam man in laptopo huduan 7 8 mahie daram shadidan ba karte gerafikesh b moshkel barkhordam
    2ta kart dare nvidia va intel nemidunam chera ruye nvidia switch nemishe
    lotfan komakam konid man 3d max kar mikonam tu render kheili zayife ..game haraam k dg nagid man bahash game bazi nakradam ta hala..masaln pes 2011 va 12 kar nakardan
    game anno k strategie ham ziad khub kar nakard grafik in game payine ama....fek mikonam graficam switch mikone ru intel chetori mikonam fagat az nvidia estefade konam??
    mamnun

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    چقدر گلایه؟
    این طور مشخصه هاردت رو شناسایی نمیکنه!!من تا به حال با این مشکل روبرو نشدم.به نظرم یه کار رو انجام بدی از شر همه مشکلات رها میشی
    لپ تاپت رو بده از اول پارتیشن بندی کنن!با استفاده از نرم افزار هایی که بدون نیاز به محیط ویندوز این کارو میکنن.(مثل همین Acronis)البته همه اطلاعاتت می پره پس یه دی وی دی از اطلاعات مهمت رایت کن بعد این کار رو انجام بده.
    بعد هم همه DVD درایورهات رو نصب کن.
    یه سری مراقبت هایی هم باید از لپ تاپ به عمل بیاد چون کلا لپ تاپ ها حساس هستند.مثلا باید هر حدود 10 روزی یه بار درایو ها رو Dfrag کنی.انتی ویروس Update داشته باشی.و... که بگردی نکات لازم توی سایت هست.
    نحوه استفاده کاربر در سلامتی لپ تاپ خیلی مهمه.

در باره نت هم باید شرکتی که ازش خدمات ADSL میگیری کارت رو راه بنداز و مودمت رو وواست ست کنه
    میگم اون نرم افزاری که گفتین شاید واسه نسخه 32 بیتی شو من دانلود کردم!؟
    راستی چجور میشه از ویندوز اورجینالم یه بک اپ درست بگیرم اخه وقتی dvd میزارم واسه بک اپ ارور میده اخه حجم ویندوز c من 34 'گیگ هستش

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

salam man in laptopo huduan 7 8 mahie daram shadidan ba karte gerafikesh b moshkel barkhordam
    lotfan komakam konid man 3d max kar mikonam tu render kheili zayife ..game haraam k dg nagid man bahash game bazi nakradam ta hala..masaln pes 2011 va 12 kar nakardan
    game anno k strategie ham ziad khub kar nakard grafik in game payine ama....fek mikonam graficam switch mikone ru intel chetori mikonam fagat az nvidia estefade konam??
    mamnun
    اولا که دوست عزیر لطفا فارسی بنویسید.
    دوما واسه مشکل بازی ها از لینک زیر بخش video اپ دیت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید.من با همین کار PES 2012 رو نصب کردم و به خوبی هم اجرا میشد.

سوما من هم این لپ تاپو دارم و 4 ماهه روزی 13-14 ساعت روشنه و تا به حال مشکلی هم نداشته.
    و واسه اینکه برنامه های سنگین با گرافیک قوی تر اجرا بشن روی ایکن بازی کلیک راست کن و مسیر زیر رو برو:
    Run with graphics prossesor>change default graphics prossesor>manage 3D setting
    سمت راست روی تب Programe setting کلیک کنید و با زدن گزینه ADD برنامه مورد نظرتون رو انتخاب کرده و سپس از منوی کشویی پایین گرافیک NVIDIA رو انتخاب کن و OK.
    بعد بیا روی ایکن برنامه کلیک راست کن و Run with graphics prossesor رو انتخاب کن ببین جلوی NVIDIA نوشته باشه Defualt دیگه درسته. وگرنه تنظیمات رو به درستی اعمال نکردی
    میگم اون نرم افزاری که گفتین شاید واسه نسخه 32 بیتی شو من دانلود کردم!؟
    راستی چجور میشه از ویندوز اورجینالم یه بک اپ درست بگیرم اخه وقتی dvd میزارم واسه بک اپ ارور میده اخه حجم ویندوز c من 34 'گیگ هستش
    ممکنه که واسه 32 بیتی بوده باشه.اما به نظر من هاردت رو نمیشناسه.تاپیک زیر رو دنبال کن واسه بک اپ گرفتن
    البته چون روی ویندوزت برنامه نصب کردی بک اپ همراه با سایر نرم افزار هاست و نمی تونی از ویندوزت به تنهایی بک اپ بگیری.به نظر من بیخیال همه چیز(ویندوز و بقیه برنامه ها) شو و یه ویندوز 4000 تومنی(دستکاری نشده) بگیر
    نصب کن و خودتو راحت کنن.پارتیشن بندی یادت نره

Last edited by m.prodigy; 02-01-2012 at 15:25.

8. این کاربر از m.prodigy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fokahi110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست عزیز نگران نباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما این مطلب رو بخون مشکلت حل میشه انشالا اخرین درایور شرکت Nvidia رو هم برات میزارم مخصوص لپ تاپت دانلود کن نصب کن رو لپ تاپت مشکلت حل میشه 100 درصد>>>>>>>
    این لینک مطلب رو خوب بخون دوست من>>>

اینم لینک اپدیت کارت گرافیک لپ تاپت>>

دوست من فایل 8 رو دانلود کن برای لپ تاپت از بالا بشمار هشتمی رو دانلود کن جدیدترین اپدیت کارت گرافیک لپ تاپت.به جای نقطه ها بنویس سافت گذر
    Last edited by fokahi110; 02-01-2012 at 17:23.

10. این کاربر از fokahi110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت karya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اصلا از این لپتاپ راضی نیستم کاش نخریده بودم
    نه به نت وصل میشه
    دکمه لمسی w که تنظیم اسپیکر هام بود هم وقتی لمسش میکنم روشن میشه ولی کار نمیکنهاول کار میکرد!نیاز به درایور داره مگه؟
    اقای m.prodigy
    این برنامه ای که گفتین رو pc جواب داد ولی روی لپ تاپم اینو میگه:

1 ماه خریدم ولی 10 باز restore کردم سیستممو دیگه خسته شدم بخدا
    هر چی بدیه سر ما دخترا میاد
    اقا مشکل از چیه؟
    خانوم baran من از خود دی وی دی ویندوز استفاده کردم برای پارتیشن بندی , مطمئن نیستم ولی فکر میکنم برای پارتیشن بندی ویندوزتونم پاک میشه احتمالا که 2 حالت داره :
    اول اینکه بعد از پارتیشن بندی اگه ویندوز پرید Restore میکنی که نمیدونم بازم پارتیشن جدید سرجاش میمونه یا نه.. اگه کسی میدونه راهنمایی کنه تا مشکل ایشون حل شه

دوم اینکه اگرم پرید همون دی وی دی ویندوزی که داری رو نصب کن , به قول دوستمون هم مثل ویندوز اورجینال سنگین و کند نیست هم اینکه یه بار برای همیشه پارتیشن بندی میشه و خیالت راحت میشه.
    در ضمن تو صفحات قبل گفته بودن با سریال ویندوزی که زیر لپ تاپ نوشته شده میتونی ویندوز جدید و به صورت اورجینال اکتیو کنی. اگرم نشد هیچ فرقی نداره , الان خودم 6 ماهه دارم از نسخه غیر اورجینال که با سریال نامبر خود ویندوزی که 5 تومن خریدم استفاده میکتم عین موتور بنز داره کار میکنه

اگر میخواید با خود ویندوز پارتیشن بندی کنی حتما از کسی که قبلا چندبار سون نصب کرده یا پارتیشن بندی کرده کمک بگیر تا مشکلی از طرف خودت پیش نیاد.

در ضمن مشکل اینترنتش چی شد؟ بردین شرکت سرویس دهنده که کانفیگ کنه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    در خودم

پيش فرض

من از خود دی وی دی ویندوز استفاده کردم برای پارتیشن بندی , مطمئن نیستم ولی فکر میکنم برای پارتیشن بندی ویندوزتونم پاک میشه احتمالا
    اگه از خودویندوز استفاده کنه اره ویندوزشم پاک میشه.
    البته من نظرم اینه که هارد ایشون شناسایی نخواهد شد که بتونه خودش با ویندوز پارتیشن بندی کنه!!!
    و بهتره که با اکرونیس boot این ککارو براش انجام بدن!!!

در آغاز فعالیت karya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

mamnun

همونطور که دوستم گفت منم به مشکل برنخوردم باهاش. زیاد بازی نمیکنم باهاش ولی برای تست call of duty black ops رو بازی کردم که کانفیگ بالایی میخواد ولی از بس ردیف نشون میداد بازیش و نشستم تا آخر روزی 4 ساعت مداوم بازی کردم البته جایی خوندم این لپتاپ گرافیکش با بازی PES همخونی نداره , نمیدونم رو چه حسابی گفته بود ولی منطقی ترین توضیحی بود که پیدا کردم بعد از سرچ فراوان از ترس اینکه نکنه گرافیکم مشکل داشته باشه.

دوست عزیز نگران نباش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما این مطلب رو بخون مشکلت حل میشه انشالا اخرین درایور شرکت Nvidia رو هم برات میزارم مخصوص لپ تاپت دانلود کن نصب کن رو لپ تاپت مشکلت حل میشه 100 درصد>>>>>>>
    این لینک مطلب رو خوب بخون دوست من>>>

اینم لینک اپدیت کارت گرافیک لپ تاپت>>

دوست من فایل 8 رو دانلود کن برای لپ تاپت از بالا بشمار هشتمی رو دانلود کن جدیدترین اپدیت کارت گرافیک لپ تاپت.به جای نقطه ها بنویس سافت گذر

این آپدیت با آپدیت زیر تفاوت داره؟ چه فرقی میکنه؟ من تاحالا آپدیت نکردم هیچکدوم از درایورام و , باید چیکار کنم؟

واسه مشکل بازی ها از لینک زیر بخش video اپ دیت گرافیکتون رو دانلود و نصب کنید.من با همین کار PES 2012 رو نصب کردم و به خوبی هم اجرا میشد.

اساسا تو این زمینه هیچی نمیدونم , لطفا بهترین راه و بهم معرفی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •