كسي 7.7 نخريده؟؟؟
به نظرمن از هر نظر بهترين تبلت بازار هست
كسي 7.7 نخريده؟؟؟
به نظرمن از هر نظر بهترين تبلت بازار هست
به نظر من هم بهترینه . خیلی برای این مدل صبر کردم ولی هنوز نیومده
الان دیگه به فکر 7 پلاسم
فقط یک سئول این که تو تایپیک 7+ پرسیدم کسی جواب نداد
یهترین مکان برای خرید ( اینترنتی یا حضوری تهران )
در هر حالت از خرید ادرس روهم ذکر کنید
یه جای مناسب در تهران لطفا آدرس کامل بدید؟
لنوو که یک کمپانی بی صاحب چینی نیست! چندین ساله که شریک ibm شده و همه سیسمتهاش را ibm طراحی کرده
لنوو یکی از بزرگترین کمپانیهای تولید کننده سیسمتهای کامپیوتری در جهانه و در آمریکا از برندهای پر فروشه
اگر بحث made in china باشه ، آیپد هم کلا در چین ساخته شده
بهرحال فعلا مدلی بهتر از این نمیتونستم پیشنهاد بدم با توجه به بودجه شما
Last edited by F R E E M A N; 31-01-2012 at 15:47.
lenovo لپتاپ هاش که خیلی خوبن. تبلت هاشو نمیدونم والله.
من خودم یه لپتاپ lenovo دارم خیلی راضیم ازش. درسته که چینیه اما برند درست و حسابیه.
يه سوال ديگه دوستان
اين تبلت lenovo يو اس بي نمي خوره!؟
نظرتون در مورد تبلت Iconia - A500 16GB - XE.H60EN.018 چيه؟
قيمتشو تو سايت چاره زده 639
سلام
میخواستم بدونم قیمت الان گالاکسی تب 10 اینچی 3g چنده؟؟؟
و چه رنگایی ازش تو بازار موجوده؟
کلا تبلت تو بازار با رنگ های به جز سفید و سیاه هم هست؟
اگه هست ممنون میشم مدل و قیمتشو بهم بگین
و اگه دوست مشهدی داریم میشه لطف کنه بگه از کجای مشهد میتونم گالاکسی تب 10 اینچی و با مناسبترین قیمت بگیرم؟
منتظر راهنمایی دوستان هستم
به شاپینگهای دیجی کالا، تبلت شاپ و سانتک سر بزن، قیمتهاشون پایینتر از بازاره
ممکنه بعضی بدون گارانتی باشه
در سایت تبلت شاپ خیلی قیمتش پائین هست گالاکسی تب 8.9 زده 889 ولی امروز قیمت کردم 970 تومان و سایت آل دیجیتال با گارانتی اصلی میده 920 تومان. تبلت 10.1 رو شما میدونی که اس ام اس و ام ام اس میشه فرستاد چون 8.9 میشه ولی سایت gsmarena زده فقط 8.9 ولی امروز زنگ زدم نمایندگی میگه هیچ فرقی با هم ندارن میگم صفحه نمایش 8.9 گوریلا نیست اثر انگشت نمیمونه ولی 10.1 گوریلا هست میمونه میگه نمیدونم فروشنده نمایندگی هیچی نمیدونه.
موندم 10.1 بخرم یا 8.9. البته پسرخاله ام 8.9 داره عالی بود. یه مدل 8.9 LTE هم هستش که درسته اینجا LTE نداریم ولی cpu 1.5 هستش. 7.7 هم که همه چیش عالیه ولی صفحه کوچکی داره و خوشم نمیاد.
این سایت ها که گفتی لینک هاشون رو میدی نگاه کنم.
راستی تبلت ویوسونیک رو در موبایلستان میگن امریکائی هست ولی گفتم پس چرا کیفیتش خوب نیست. سایت iranshipping.ir هم هستش که هر تبلتی سفارش بدی با قیمت مناسب میاره خیلی خریدن راضی هستن ولی برند معتبر نمیاره. یکی هست الان هم ویندوز داره هم اندروید عالیه ولی باید از نزدیک کار کرد 900 تومان. امکاناتش هم خوبه 2 تا پورت usb هم داره
---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
من با اندازه صفحه نمایش حال نمیکنم. کیبردش دیدم خیلی کوچک هست و بر میکردنی به حالت عریض وبکم قابلیت استفاده نداره. بعد بعضی امکاناتش نسبت به 8.9 کمتره ولی قابلیت تماس داره. من نمیدونم اگر سامسونگ usb 2.0 قرار میداد چی میشد میمرد![]()
ممنون
ولی من بدون گارانتی میخوام اکثر سایتا با گارانتی دارن
تنگفتین تبلتی با رنگ جز سفید و مشکی هم تو بازار هست؟ برندای خوب البته...
اين تبلت lenovo يو اس بي نمي خوره!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)