تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 111 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

فقط لطفا بگین Health Regen چیه؟
    خونت خود به خود پر میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

یعنی هیچ راهی نداره؟ باید از اول برم؟؟؟؟
    چرا فست ترول نمیکنی؟فک کنم همه اونجا رو با فست ترول رد کردن!

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

خونت خود به خود پر میشه!
    آی فاز میده این من یه وسیله گیرم اومد اینو داشت الان 5 تا معجون دارم هر جا هم میرم معجون هست می گنده اونجا دی:
    میشه یکی لطف کنه تمام این انگلیسی ها رو ترجمه کنه خیلی هاشو میفهمم اما بعضیاشم خب نه دی:

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

چرا فست ترول نمیکنی؟فک کنم همه اونجا رو با فست ترول رد کردن!
    همه جای نقشه میتونم برم مشکل اینه که در ها باز نمیشن تا ماموریت رو ادامه بدم ..
    هیچ کدوم از روح ها رو نمیتونم بگیرم چون نمیتونم برم به جایی که اونها هستندجایی ..
    فکر کنم باید بعد از این که با اون یارو justicate حرف زدم باید باز میشدن که نشدن

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Health Regen در واقع در طول مدت خونت خودش پر میشه که واقعا مضخرفه . اگه در مورد خون گیری توی بازی رتبه بندی کنم به ترتیب این میشه:
    1.Health Steal
    2.Health Per Kill
    3.Health per Crit
    4.Health on Execution
    5.Health Regen
    البته مورد سومی و چهارمی در صورتی که Crit Chance یا Exe Chance تون بالا باشه در رتبه دوم قرار میگیره .

خوب بگذریم . راجع به stat هات تقریبا شبیه منه . فقط من Def ام 100 تا کمتره . strength ام هم از تو بیشتره . دمیج سلاحهام هم مثل تویه . اما یه چیزی .

سلاح هات خوب نیست .
    اصلا Def کار اشتباهیه که بدی به سلاحت . چون واقعا صفت بهتری میتونی بهش بدی به جای اون .
    Shock Damage اصلا نمیارزه . در واقع ورژن ضعیفی از lighting damage هست با این تفاوت که هیچ Stun ای انجام نمیده که اصلا نمیارزه . فقط ICE بزار روی هر دو سلاحت .
    Critical Damage هم من نمیدونم چرا گذاشتی . در حالی که Critical Chance ات 3 درصد بیشتر نیست . پس عملا هیچ فایده ای نداره . زمانی اونو بزار که Chance ات بالا باشه . مثل من که شده 70 درصد واسه تبرم .
    اون health Steal رو به نظرم اگه روی تبرت بزاری بهتره و در عوض Health per kill رو روی داست بزار . چون اولا داست دمیج بیشتری میزنه و در نتیجه خون بیشتری میگیری . هر چند خیلی فرق نمیکنه . اما health per kill رو روی داست بزار چون هر وقت Execute میکنی هم خون میگیری .

اون چیزی هم که نمیدونی هر وقت Execute میکنی بهت خون میده همون health per execute هستش که فقط توی amulet ها وجود داره . هیچ وقت هم با health per kill مخلوطش نکن که باگ داره . من Execution Chance ام 90% شده . یعنی شده بعضی وقتها دشمن حتی از زمین که بیرون میاد هم روی سرش B میاد همون اول .
    در ضمن Crucible رو هم تموم کن که ایتم possessed بهت میده لول 30 برو حالش رو ببر . من یه دونه Glaive بهم داده که منتظرم لول 30 بشم . به نظرم Glaive هم خوبه و مثل تبره . Mace اصلا خوب نیست به نظرم . Hammer هم خوبه .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

IOG

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

خب اون موردی که گفتم خونم پر میشه با health on Exe فرق داره. روی amulet هام اون مورد رو دارم که 404 تا خون میده ولی چیزی که میگم غیر از اونه. اون آیتمی که شما میگی طوریه که وقتی Exe میکنی چند تا نور سبز میره هوا بعدم میاد تو جون دث {!} بعد خون پر میشه ولی اینی که من میکم همین که طرفو میکشم خونم یکدفعه پر میشه بعدشم اون نور سبزا میاد ولی دیگه خونم پره. خیلی چیز باحالیه اصلا خیلی خفنه. تو که Exe chance ـت 90 درصده اگه اینو داشته باشی اصلا نمی میری...
    در مورد سلاح ها اون Critical Damage رو احتمالا از اول داشته چون من کلا خیلی دنبال اون موارد نبودم. این یارو Shock هم خیلی چیز مضخرفیه. این سلاح سبکم هنوز میشه بازم اپگرید کنمش ولی موندم چی بزارم روش. به نظرت چکار کنم؟!
    راستی این regen پس باید چیز بدردنخوری باشه وقتی با هر ضربه خونت پر شه و وقتی که یه نفرم Exe کنی کلا خونت پر شه دیگه لازم نیست منتظر باشی که آروم آروم پر شه! حالا برم ببینم Exe Chance گیر میارم ببرمش بالا!!!!

پروفشنال IOG's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ??!! Liberty City

پيش فرض

همه جای نقشه میتونم برم مشکل اینه که در ها باز نمیشن تا ماموریت رو ادامه بدم ..
    هیچ کدوم از روح ها رو نمیتونم بگیرم چون نمیتونم برم به جایی که اونها هستندجایی ..
    فکر کنم باید بعد از این که با اون یارو justicate حرف زدم باید باز میشدن که نشدن
    ظاهرا باگه همونطور که گفتم! اصلا اینجا فست تراول نمیشه. نمیشه که فست تراول کرد به آخر ماموریت .

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بابا کمک پدرم دراومد ای خدایا
    اون 3 تا لرد پدر سوخته رو تسلیم کردم حالا که باید برگردم پیش شاه گیر کردم ، فست تراول هم که نداره لامصب اعصابمو خورد کرده ، مشکلم اینه که راه خروج رو از منطقه ی اخرین لرد پیدا نمی کنم(همونی که با یه عنکبوت بزرگ بهت حمله میکنه)
    یعنی کسی نیست به من کمک کنه؟

اصلا شما ها چجوری فست تراول می کنین؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

یعنی کسی نیست به من کمک کنه؟

اصلا شما ها چجوری فست تراول می کنین؟
    مطمئنی فست تراول رو درست انجام میدی؟
    اخه فقط رو جای کی میتونی چی بخری و درها هستند جواب میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI&SOAP's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مطمئنی فست تراول رو درست انجام میدی؟
    اخه فقط رو جای کی میتونی چی بخری و درها هستند جواب میده.
    اصلا فست تراول رو ول کن مرحله رو انجام دادم حالا باید برگردم پیش شاه ، مشکل اینه راه خروج رو پیدا نمی کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •