نتیجه انتخابات 40 میلیونی رو شبش می گن؛
ولی نتایج کنکور یک میلیونی 1 2 ماه طول می کشه!
چه حکمتیه؟
نتیجه انتخابات 40 میلیونی رو شبش می گن؛
ولی نتایج کنکور یک میلیونی 1 2 ماه طول می کشه!
چه حکمتیه؟
این مقایسه شما اشتباه است ( کاری به مسائل سیاسیش ندارم )
این 2 تا نحوه تصحیحشون فرق می کنه . انتخابات تو هر حوزه شمرده میشه نتیجه اش کامپیوتری به مرکز ارسال میشه در صورتی که کنکور همه پاسخنامه ها از نقاط مختلف کشور با پست معمولی میره تهران و آنجا صحیح میشه ( البته اگر اشتباه نکنم. )
ولی حکمتش هر چی که هست من باهاش موافقم . این طوری هر دانش آموزی می توانه حداقل یک ماهی را بدور از استرس نتایج به تفریحش بپردازه که اگر زودتر اعلام می شد و آن فرد به خواسته اش نمیرسید نمی توانست از این مدت یک ماه لااقل لذت ببره.
نه جواب میاد مجازی یا نه برای انتخاب رشته. رتبه خودتو نوشته که با توجه به اون فرم 100 رشته رو پر کنید
منم کاری به درست و غلطش ندارم ولی جواب شما اشتباهه.این 2 تا نحوه تصحیحشون فرق می کنه . انتخابات تو هر حوزه شمرده میشه نتیجه اش کامپیوتری به مرکز ارسال میشه در صورتی که کنکور همه پاسخنامه ها از نقاط مختلف کشور با پست معمولی میره تهران و آنجا صحیح میشه ( البته اگر اشتباه نکنم. )
نه اینکه اشتباه میگید،منظورم اینه خب به فرض اینجوره که شما میگی،این کار چقد طول میکشه؟1 مـــــــــــــاه؟
باز یه بحث انحرافی دیگه راه افتاد.خواهشا" دیگه ادامه ندید.من همینجا تسلیم میشم!![]()
آره شهرش مهمه..... اما من هرجا برم اونم اونجا میره........ یکی از دوستام میخواد پزشکی بزنه بابل دولتی..واسه همین منم مهندسی بابل میزنم...شاید اوردم..
به نظرم بهتره دیر اعلام میکنن الان نه من حساب کردم چند درصد زدم و نه میدونم چی میشه بیخیال سه ماه تابستون رو فکر کنیم با این درصدا که اوردیم چه رتبه ای میاریم خراب کنیم ؟
این روزای اخر جنون امیزه...![]()
بهش فک نکن . یه جورایی راه آهن و نساجی و معدن تو یه مایه هستن . در ضمن در اینکه بابل و بابلسر دانشگاههای خوبین شک نکن اما به دردت نمیخورن ! میدونی از بوشهر چقد راهه تا بابل ! از من میشنوی شهرایی رو بزن که از بوشهر اتوبوس مستقیم داشته باشن ! این یه تجربه دانشجویی به شدت اثبات شدست ! اگرم نمیخوای که بیا سمنان پیش خودمونراستی امسال برای اولین بار در کشور دانشگاه سمنان مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی در مقطع کارشناسی میگیره !
بابل هم معماری و آی تی هم تا 5-6 هزار میگیره غیر بومی .
آقا من شنیدم راه آهن اینفدر بازار کارش خوبه که شرکتها نمیذارن بچه ها حتی مدرک کارشناسیشون رو بگیرن!!3 تا گرایش داره یکیش یه جورایی به مکانیک ربط داره(ماشین های ریلی) یکیش یا جورایی عمرانه (فکر کنم خطوط)و یکیش یه جورایی صنایع هستش(حمل و نقل ریلی)
چرا گمراه میکنی بچه مردمو!؟!منبعت برای حرفت چیه شما؟
اما میگم این شنیده های منه،کاش یکی یه آمار از این رشته داشت خودش،چون استان ما هم سهمیه داره براش،کسی نمیتونه کمک کنه؟؟؟؟؟![]()
Last edited by howhow; 30-07-2011 at 09:16.
فقط بچه ها یه سوال... کسی درباره رشته راه آهن اطلاعاتی داره؟؟نمیدونم بزنم یا نه...خوشم میاد سوالات سوالای من هم هست!بچه ها درباره دانشگاه بابل و بابلسر هم اگه اطلاعاتی دارید بگید..
جدی؟شما آشنایی باهاش؟بهش فک نکن . یه جورایی راه آهن و نساجی و معدن تو یه مایه هستن .
اگه کسی اطلاعات دقیق از این رشته ی راه آهن داره بیاد بگه،شاید به درد بخور بود ...
من هم شنیدم "بابل" دانشگاه خوبی داره.اگه اطلاعات تکمیلی بدین ممنون میشم ...در اینکه بابل و بابلسر دانشگاههای خوبین شک نکن
این پسته که دادم یه جوریه!![]()
از بچه هايي كه شيمي ميخونن،يه سوال داشتم
اگه كسي ارشد شيمي آلي بخونه ميتونه تو مقاطع بالاتر شيمي دارويي بخونه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)