ممنون دوست من این فرضیه درسته که توی گوشی های مدل پایین تر سایز کوچیک تر باشه بهتره ؟
والا من یه فایل 3gp أارم توی گوشی نشون میده ولی صدا داره
می تونه مشکل از همین سایز باشه ؟ مرسی
ممنون دوست من این فرضیه درسته که توی گوشی های مدل پایین تر سایز کوچیک تر باشه بهتره ؟
والا من یه فایل 3gp أارم توی گوشی نشون میده ولی صدا داره
می تونه مشکل از همین سایز باشه ؟ مرسی
خیلی خوب بود مرسی
با سلام
برنامه برای تبدیل فرمت full hd به hd ?
(یه تلویزیون سونی گرفتم که فول اچ دی پخش نمی کنه ولی اچ دی معمولی پخش می کنه)
Last edited by Aloneboy; 17-02-2013 at 11:40.
[QUOTE=Aloneboy;7490392]با سلام
برنامه برای تبدیل فرمت full hd به hd ?
(یه تلویزیون سونی گرفتم که فول اچ دی پخش نمی کنه ولی اچ دی معمولی پخش می کنه)[/QUOTE
شمابرنامه GiliSoft Video Converter تست کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خسته نباشید
نزدیک2000 آهنگ هست که باید تبدیلشون کنم، آهنگ ها به صورت دسته بندی شده هستند و هر کدوم تو پوشه آلبوم خودش
حالا نرم افزاری هست که بهش پوشه اصلی رو بدیم ،خودش آهنگ ها رو شناسایی و تبدیل کنه و برای خروجی ها پوشه بندی مثل پوشه بندی آهنگهای اصلی درست کنه؟
نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
میخاستم فایل های تصویری mts رو که ضبط کردم رو به فرمت های رایجی مثل mp4 یا avi و ... کنم .
با xilisoft hd convertor تبدیل کردم ولی صدا نداشت . توی سایت سافت گذر هم دیدم یکی واسه xilisoft video converter کامنت گذاشته بود که فرمت mts رو بدون صدا تبدیل میکنه
حال یه نرم افزار میخام که هم فرمت های خروجی رایج رو داشته باشه هم امکان کات کردن رو داشته باشه که مجبور نشم همه شو تبدیل کنم ، آخه یه سری جاهاشو میخام حذف کنم
لطفا راهنمایی کنید
کسی نبود جواب بده؟
تبدیل کننده فایل تصویری mts به avi یا mp4 یا .. میخام ، صداش هم تبدیل شه
please help
خودم یکی پیدا کردم نرم افزار handbrake که خروجی mp4 و mkv داره ، صدای mts هم بعد از تبدیل پخش میشه
البته این نرم افزار به 4 net framework نیاز داره
عیبی هم که داره نسبت به دیگر نرافزا های تبدیل سرعت پایین تری داره تو تبدیل
حالا اگه کسی نرم افزار بهتری میشناسه معرفی کنه
ببخشید یه سوال داشتم.
برادر من یه پی اس پی داره بعضی از موزیک ویدئو ها رو می خواد که براش بریزم توی پی اس پیش. من هم با یه برنامه تبدیلشون می کنم mp4 . بعضی هاشون توی دستگاش اجرا میشه بعضی هاش نمیشه. کسی می تونه راهنمایی کنه باید چیکار کنم ؟ اشکال از نرم افزاره ؟ xilisoft استفاده می کنم.
آره من خودم psp داشتم با xillisoft بود یا با dvd fab اگه تو قسمت تبدیل به psp کیفیت وتنظیمات رو خیلی دست بالا میگرفتم بعضی وقتا پخش نمیکرد
من معمولا با نرم افزار Allok 3gp psp mp4 ipod video converter تبدیل میکردم ، البته هم از لحاظ کیفیتی نسبت به دو نرم افزار بالا یه مقدار کمی پایین تر بود هم از لحاظ امکانات ، البته امکان کات کردن و یه سری تنظیم دیگه رو داره ، و مزیتش این بود که دیگه همه رو با psp میشد پلی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)