تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 160 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

ماسک های طبیعی واسه پرپشت شدن مو سر هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان پسری هستم 20 ساله که دارای موهای فوق العاده چرب و دچاره ریزش شدید موی سر هستم !
    به یه متخصص هم مراجعه کردم ولی بدون معاینه و تجویز آزمایش های لازم برای بنده محلول فیناستراید 5% و فین پشیا 1 میلی تجویز کرده که فین پشیا رو هر شب 1 عدد و ماینوکسیدیل رو به دلیل محدودیت و کارم فقط شبانه بمدت 3 ماهی هست استفاده میکنم ...
    تا الان که تغییری در ریزش موهای بنده بوجود نیومده !
    بنظرتون باید به یه پزشگ دیگه مراجعه کنم ؟
    ممنون میشم منو راهنمایی کنید .

این هم یه شات از وضعیت کچلی بنده !
    سلام فقط با صابون پیچ بشور حتی شامپو هم استفاده نکن یه چند وفتی هم به جای این داروهای کورتونی از نخود کوبیده و حنا و هسته خرمای آسیاب شده(که البته خیلی سخت میتونی درست کنی یعنی کوبیدن هسته خرما خیلی سخته ولی ارزشش را داره )و زرده تخم مرغ از شب تا صبح روی موهات باشه بزن و نتیجه اش را ببین.یه کم هم استرس و عصبانیت را بذار کنار و از لبنیات به خصوص کشک خوب استفاده کن .در ضمن کم خوابی هم میتونه باعث ریزش مو بشه.انشاءا. . . که مشکلت حل شه ولی یه چیری بهت بگم فکر کردن به هر مسأله ای اون را بیشتر تحریک میکنه شما هر چه بیشتر به این موضوع فکر کنید بیشتر دچار ریزش مو میشوید اگر میدونستید فکر انسان چه قدر قویه به نکات منفی فکر نمی کردید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با سلام بنده 16-17 سالمه و در قسمت فرق سر وسط سرم موهام ریخته بود 4 ماه پیش که به دکتر متخصص مراجعه کردیم و برام قرص زینک و فین پشیا تجویز کرد مرتب میخورم بعد از 3 ماه جای زینک قرص ویتامین 3 و سه امپول با فاصبه زمانی 10 روز تجویز شد هم اکنون شاهد ریزش کمتر به مراتب موهام هستم و اون قسمتی هم که ریخته بود بهتر شده شامپو هم الپسین آ 1 میزنم ! که البته موهام بعضی موقع ها زبر شده و بعضی موقع ها انگار برق گرفته بعضی موقع ها هم بسیار عالی و خرمنی هست ! عجیبه !
    اما یک سوال
    ایا نزدن و کوتاه نکردن موهای زاید بدن (زیر بغل و اون قسمت)تاثیری تو رشد بهتر مو داره یا نه!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ایا نزدن و کوتاه نکردن موهای زاید بدن (زیر بغل و اون قسمت)تاثیری تو رشد بهتر مو داره یا نه!؟
    سلام اگه منظورت ارتباطش با رشد موهای سر هستش نه ربطی به هم نداره.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام
    برای تقویت و پر پشت شدن ابرو غیر از رزماری چه دارویی رو پیشنهاد میکنید؟
    پوستم به رزماری حساسیت داره.
    ممنون
    روغن سیاه دانه! هم برای رشد موی سر هم برای ابرو ها موثره البته به استناد حرف دکتر طب سنتی که مدتی نزد ایشون میرفتم اینا رو میگم

6. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام بنده 16-17 سالمه و در قسمت فرق سر وسط سرم موهام ریخته بود 4 ماه پیش که به دکتر متخصص مراجعه کردیم و برام قرص زینک و فین پشیا تجویز کرد مرتب میخورم بعد از 3 ماه جای زینک قرص ویتامین 3 و سه امپول با فاصبه زمانی 10 روز تجویز شد هم اکنون شاهد ریزش کمتر به مراتب موهام هستم و اون قسمتی هم که ریخته بود بهتر شده شامپو هم الپسین آ 1 میزنم ! که البته موهام بعضی موقع ها زبر شده و بعضی موقع ها انگار برق گرفته بعضی موقع ها هم بسیار عالی و خرمنی هست ! عجیبه !
    اما یک سوال
    سلام، هیچ ربطی نداره ولی برای رعایت بهداشت بهتره زده بشه، ضمنا با استفاده از قرص فین پشیا در مدت طولانی موهای زائد بدن ممکنه نازک تر بشه.

میشه بفرمایید اسم اون سه آمپولی که استفاده کردین چی بود؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    برای تقویت و پر پشت شدن ابرو غیر از رزماری چه دارویی رو پیشنهاد میکنید؟
    پوستم به رزماری حساسیت داره.
    ممنون
    اگه هزینه براتون مهم نیست یه قطره ای هست به اسم لاتیس که برای رشد مژه و ابرو عایله و اکثرا جواب گرفتن ولی خیلی گرونه. یه محلولم دکتر باریک بین داره که بعضیا راضی هستن (بر اساس مواردی که تو نت خوندم) در مورد این محلول یه تحقیقی بکنید بد نیست.

9. 2 کاربر از m.shahi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

اگه هزینه براتون مهم نیست یه قطره ای هست به اسم لاتیس که برای رشد مژه و ابرو عایله و اکثرا جواب گرفتن ولی خیلی گرونه. یه محلولم دکتر باریک بین داره که بعضیا راضی هستن (بر اساس مواردی که تو نت خوندم) در مورد این محلول یه تحقیقی بکنید بد نیست.
    ممنون ... نظرتون در مورده ماوالا چیه؟
    تاحالا کسی از دوستان استفاده کرده؟ نتیجه گرفته؟

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    جدیدا یه شامپوهای اومده که رنگ مو رو تغییر میده میخواستم ببینم کسی استفاده کرده باعث ریزش مو یا چیز دیگه ای نداشته ؟
    من موهام جو گندمی هست و میخوام یکم مایل به قهوه ای روشن بشه چیکار کنم؟شامپو بگیرم نگیرم؟

پروفشنال rezarrrr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    جدیدا یه شامپوهای اومده که رنگ مو رو تغییر میده میخواستم ببینم کسی استفاده کرده باعث ریزش مو یا چیز دیگه ای نداشته ؟
    من موهام جو گندمی هست و میخوام یکم مایل به قهوه ای روشن بشه چیکار کنم؟شامپو بگیرم نگیرم؟
    کسی تا حالا استفاده نکرده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •