من تا اینجای بازی نسبتا از بازی راضی بودم.
الان هم فکر کنم 2 مرحله جلوتر از شما باشم
من تا اینجای بازی نسبتا از بازی راضی بودم.
د ا ن ل و د ه ا واسه دانلود گذاشته که تموم بازیاش مجازن
البته صحنه های هم داره که نمیتونم بگم چون تو تعهد نامه انجمن موافقم رو زدم
من از اون مرحله که باید دو تا دکتر تو اون سازمان دکستر میکشتیم اصلا خوشم نیومد ... بعدشم که سینت های آجانس ریختن سرمون خیلی بد شد.من تا اینجای بازی نسبتا از بازی راضی بودم.
الان اونارو رد کردم و اول اون مرحله م که دادگاهه.
فک کنم دوباره داره باحال میشه
ولی سیستم سیو بازی خیلی رو عصابه ... این همه میرم میکشم بعد طرف بهم شک میکنه دوباره باید از اول بازی رو برم !
چک پوینتاشم که از بازی میای بیرون پاک میشه !
منم که گفتم :۳۱:ولی سیستم سیو بازی خیلی رو عصابه ... این همه میرم میکشم بعد طرف بهم شک میکنه دوباره باید از اول بازی رو برم !
چک پوینتاشم که از بازی میای بیرون پاک میشه !
هنوزم که هنوزه نفهمیدم سیستم ریتینگ بازی چه جوریه. یه بار یه مرحله رو تمیز میری سایلنت میشی یه بار نمیشی :۳۱:
داستانش که تا اینجاش آبکی بود . خیلی جذاب و پخته نبوده تا الان.
خب بازی تموم شد
بازی خوبی بود. لذت بردم. اما اون چیزی نبود که انتظار داشتم.
دوستان چرا اینقد گیر دادید به داستان؟ هیتمن های قبلی هم داستان قویتری نسبت به این نداشتن. قطعا جای کار بیشتری داشت اما من از همین هم راضی بودم (حالا یکی بیاد بگه ببینیم اصلا داستان این بازی چی بود؟!!!!!!!!!!)
محتوای مخفی: داستان و سوالات من
منم امشب بازی رو تموم کردم.
بعد 5 سال انتظار آخرش این شد
انتظار داشتم یه بازی خاطره انگیز بازی کنیم ... ولی این بازی هیج وقت خاطره انگیز نمیشه.
متاسفانه گند زدن تو هیتمن ... مث بقیه بازیا ... مث مکس پین و ...
فعلا فقط به سم فیشر امید دارم
تازه هر سالم که میخوان یه هیتمن بدن دیگه خدا میدونه چه گند کاری راه بندازن ...
بعد 5 سال این شد آخرش ...
سالی یه بار چی میشه
داستان بازی به شدت مسخره بود و فقط مث فیلمای ایرانی هی کشش میدادن.
در صورتی که از اولش معلوم بود آخرش چی میشه.
اصلا نمیفهمم دلیل اینکه 47 اینقد باید به حرفای دایانا گوش بده چیه ؟ به خاطر اون کل آجانس رو میزاره زیر پا تا از اون دختره مواظبت کنه.
آخه اینم شد داستان ...
آخرای بازی رو روی ایزی رفتم چون واقعا حالمو گرفته بود ... به زور داشتم بازی میکردم.
تقریبا پنج 6 تا مرحله ی خوب و هیتمنانه داشت، بقیه ش یا کانویکشن بود یا مکس پین 3.
حالا از داستان بازی بگذریم باگ های هوش مصنوعی و چک پوینتایی که رو عصاب بودو چی کار کنیم !
سیستم لباس عوض کردن کاملا بازی رو مصنوعی کرده بود ...
توقع داشتم حداقل این نسخه طبیعی تر بشه، ولی اتفاقا مصنوعی تر شد چون سرعت لباس عوض کردن 47 تو این نسخه فوق العاده س !
جالب این جاس حتی توی اون کات سینز که نشون داد میره مغازه ی تام و کت و شلوار میخره اونجا هم در عرض 1 ثانیه کت و شلوار پوشید !!
نسخه ی بعدم که تابلو شد داستانش چیه ... پلیس میفته دنبال 47 !!
مراحل بازی به شدت روند نزولی داره ... به طوری که از خیلی باحال میرسه به مزخرف !!
![]()
Last edited by 3Dmajid; 08-12-2012 at 01:12.
نقد و بررسی کوتاه
Hitman : Absolution
بعد از اتمام بازی تصمیم گرفتم یه نقد خیلی کوتاه و مختصر در مورد بازی مورد علاقم بنویسم، طبیعتا تمام مطالب این نقد به صورت شخصی و سلیقه ای نوشته شده.![]()
گیم پلی 8.5/10 :
بزرگترین دغدغه ای که طرفداران هیتمن توی این 5 سال داشتند گیم پلی بازی بود!! همه نگران این بودند که نکنه این بازی دیگه سبک قدیمی خودش رو حفظ نکرده باشه. وقتی بازی اومد طرفدارا متوجه شدن که سبک قدیمی بازی به خوبی حفظ شده و هنوز میشه حال و هوای هیتمنانه ی بازی رو حس کرد. اما این حالت متاسفانه مختص چندین مراحل بود !! در این نسخه نه تنها ما در بعضی مراحل کاملا هیتمن بازی میکنم، بلکه خیلی وقتا کانویکشن و حتی مکس پین 3 هم تجربه میکنیم !! ... البته من به سازنده ها کاملا حق میدم ... چون با گذشت زمان این طبیعیه که همچین ویژگی هایی به هیتمن اضافه بشه اما این ویژگی ها نباید باعث از بین رفتن اتمسفر هیتمنانه ی بازی بشه که متاسفانه چون سازنده های این نسخه میخواستند گیمر رو بیشتر درگیر داستان بازی کنن (بر خلاف سایر قسمت ها) مجبور شدن تا روند بعضی از مرحله ها رو به خاطر داستان بازی از حالت هیتمنانه خارج کنن ... البته برای تنوع خیلی خوبه ولی بعضی از مراحل اینقد خطی و تکراری هستن که برای یه هیتمن باز خسته کننده و تکراریه. پیشرفت گیم پلی مبارزه در هیتمن به خوبی احساس میشه. راه های بیشتری برای کشتن دشمن ها وجود داره. میشه از مجسمه،پیچ گوشتی،آچار فرانسه، چاقو و ... استفاده کرد تا دشمن هارو از پا در آورد و سیستم qte فایت کردن یکی از جالب ترین ویژگی های این نسخه س. ویژگی جدید نه چندان جالب و منطقی برای مامور 47 به نام غریزه (instinct) هم اضافه شده که من از همون اول باهاش مشکل داشتم !! اگه میخواید توی بازی هوش مصنوعی نسبتا خوبی داشته باشید حتما باید درجه ی سختی رو روی Hard بزارید، چون رو دو درجه ی پایین تر هوش مصنوعی واقعا ضعیف عمل میکنه و اصلا به درد یه هیتمن باز نمیخوره !! وقتی شما تصمیم میگیرید بازی رو اکشن برید و از مخفی کاری استفاده نکنید باگ های هوش مصنوعی بیشتر خودشو نشون میده، فقط کافیه یه کمدی صندوقی چیزی پیدا کنید برای قایم شدن !! اون وقت با خیال راحت دشمن هارو بکشید و سریع برید توی کمد قایم شید ! و صبر کنید تا آبا از آسیاب بیفته ... وقتی بعد از 5 دقیقه شما به بازی ادامه میدید اونا دیگه هیچ شکی به شما نمیکنن ... و چه بهتر که در این هنگام لباستونم عوض کرده باشید !! سیستم چک پوینت بازی شدیدا رو عصابه ! شما محکومید که خیلی کارهایی که توی بازی کردید برای دست بعد دوباره انجام بدید!! در کل گیم پلی رضایت بخش بود اما نمیشه از ایراداتی که تو ذوق میزد گیمر میزد گذشت ...
گرافیک 9/10 :
گرافیک بازی کاملا رضایت بخشه و نسبت به گرافیک بازی های زمان خودش حرفی برای گفتن داره. صحنه ها با جزئیات زیادی طراحی شدن که کاملا حس واقع گرایانه بودن مکان رو میرسونه و همین باعث شده تا اکتشافات توی هیتمن آمرزش دلپذیر و جذاب تر از قبل باشه. نور پردازی بازی در محیط های باز خیلی خوب کار شده. بلاخره در این نسخه شاهد یه چهره ی متفاوت و پر جزئیات از مامور 47 بودیم. نا گفته نماند که lip-sync های کاراکتر ها (حرکات لب) زیاد دلچسب و طبیعی نبود. در مورد گرافیک صحنه های سینماتیک بازی باید بگم که در حد انتظار نبود و حرکات مصنوعی صورت توی انیمیشن هاش موج میزد، اما واقعا حس یه فیلم سینمایی اکشن و قشنگ رو میرسوند. البته از مشکل گرافیکی پورت PC نمیشه گذشت، بازی برای اجرا شدن روی تنظیمات Ultra نیاز به کارت گرافیک قدرتمندی داره چون بهینه سازی نشده و این از نقاط ضعف گرافیکی هیتمن آمرزشه. از قابلیت های انجین بازی هیتمن پردازش کاراکتر های زیاد در ثانیه بدون افت فریمه که البته توی نسخه ی PC به دلیل پورت بدی که داشته افت فریم رو تا حد کمی میشه احساس کرد.
صداگذاری 9/10 :
صداگذاری از نکات مثبت بازیه که البته بدون اشکال نیس. صداهای محیط نسبتا با جزئیات و خوب طراحی شده و افکت های شلیک اسلحه و مبارزه قانع کننده س. موسیقی یکی از مهم ترین و موثر ترین بخش ها روی روند بازی بود که به خوبی حس صحنه ها و مبارزه ها رو منتقل میکنه. دیالوگ ها بسیار جالب نوشته شدن و به خوبی حال و هوای بازی رو منتقل میکنن و باعث میشن تا گیمر لحظاتی از بازی دست بکشه و به دیالوگ های NPC گوش کنه! با این حال اشکالاتی مثل شنیده نشدن دیالوگ ها یا شنیدن یه دیالوگ از راه دور و ... وجود داره.
داستان 7.5/10 :
داستان بازی به شدت خسته کننده س و کاملا مشخصه که برای کش دادن بازی طولانیش کردن. چیز جذابی توی داستان پیدا نمیشه و به نظرم حتی داستان هیتمن آمرزش قدرت جذب گیمر رو برای ادامه ی بازی نداره. این روند در آخرای بازی به خوبی احساس میشه. به دلیل اینکه ممکنه داستان بازی لو بره و برای کسی که بازی نکرده فاش بشه زیاد نمیشه در مورد این قسمت صحبت کرد و فقط یه نظر کلی شخصی بود.
امتیاز کلی 8.5/10 :
هیتمن آمرزش یکی از بهترین بازی های امساله و جواب انتظار طرفداران هیتمن رو میده اما متاسفانه مشکلات هوش مصنوعی،پورت بد گرافیکی PC و داستان ضعیف و بعضی از مرحله های خسته کننده از جمله نکات منفی هستن که باعث ناراحت کردن گیمر میشه.
جواب سوالای silent-assassin :
محتوای مخفی: سوال 1
محتوای مخفی: سوال 2
محتوای مخفی: سوال 3
محتوای مخفی: سوال 4
محتوای مخفی: سوال 5
حالا من یه سوال دارم هر کی میدونه جواب بده ... دموی آخر بازی که نشون داد خیلی شبهه بر انگیز بود
کسی توضیحی در موردش داره بده ؟
همون صحنه که 47 با اسنایپ ....
به نظر من قصد کار خاصی نداشت! فقط میخواست از دور چکشون کنه ببینه در چه حالن! خوش میگذرونن یا نه!
یه جورایی شبیه به صحنه آخر فیلم هیتمن
محتوای مخفی: گردنبند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)