اینم نقد من بعد چندین ساعت بازی کردن:
- بازی در مجموع تفاوت آنچنانی با نسخه قبل نداره به نظر من، اما توو یه سری از موارد در جهت مثبت تغییراتی کرده که همین تغییرات در مجموع این نسخه رو خیلی سر تر از pes 11 کرده.
- مهم ترین تغییری که بازی کرده بر می گرده به گیم پلی بازی که خیلی روون تر و هوشمندانه تر از قبل شده، شما خیلی بهتر و روون تر می تونید فکرتون رو توو بازی پیاده کنید چون پاس های بازی بهبود خیلی زیادی پیدا کردن.
- یه نکته جالب تر اینه که امسال کونامی انتخاب نحوه ی پاسکاری رو به گیمرا داده، یعنی میشه از حالت کاملا Manual تا حالت کاملا اتوماتیک پاسکاری رو تنظیم کرد که این خودش حسن خیلی بزرگیه.
- در مورد دفاع کردن دیگه کمتر پیش میاد پاس توو عمق ها به خاطر باگ مدافعین به مقصد برسه، با اینکه هنوز باگ هایی وجود داره اما نسبت به pes11 خیلی خیلی بهتر شده ساختار دفاعی.
- داوری هم نامردیه اگه نگیم بهتر شده، حداقل توو این 7 8 ساعتی که بازی کردم بار ها و بارها دیدم آوانتاژایی رو میده که عمرا توو نسخه قبل وجود نداشت، البته هنوز هم یه اشکال وجود داره بازم مثل قبل یه هو یارتون عوض میشه یه جای دیگه ی زمین یکی تکل میزنه و داورم بلافاصله بازیکنو اخراج می کنه.
- در مورد دروازبان ها هم نمیدونم چی بگم! هنوز به نتیجه ای نرسیدم! توو بعضی صحنه ها خیلی باهوش عمل می کنن و توو بعضی صحنه ها هم کاملا احمقانه!! فکر نمی کنم تفاوت آنچنانی با نسخه قبل کرده باشن چون بازم سوتی زیاد میدن..
در کل بازی کاملا گیمرو درگیر خودش میکنه و حس خوبی از بازی کردن میده. واسه منی که سالها pes بازی کردم همین که نسبت به سال پیش پسرفت نکرده خیلی جای شکر داره!
ویوا کونامی
---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
بله منو انگیلیسی هست همه ی بخش های بازی هم کامله. گزارشگر اسپانیولی هم داره که خیلی هیجان انگیز تر از اون صدای ترکراریه گزارشگره اینگیلیسه! بعد از ریلیز نسخه ی انگیلیسی بازی با یه دانلود ساده میشه زبون گزارشگر رو هم درست کرد![]()