حالا باید حسرت الکس رو بخوریم
چقدر جالب که دقیقا همین اتفاق افتاد
حالا باید حسرت الکس رو بخوریم
چقدر جالب که دقیقا همین اتفاق افتاد
Last edited by Reza31001; 25-04-2012 at 01:08.
من موندم اون ویلاس بواس (یا ویلاش بواش؟ اسمشم عجیب بود!) چه بلایی سر این تیم میخواست بیاره؟؟ چطوری به دروگبا و لمپارد بازی نمیداد؟ هر دوتاشون هنوز عالین.
تبریک میگم به همه طرفدارای چلسی.
نکته بسیــــــــــار مهمی که بازی دیشب داشت و همینطور بازی اول هفته رئال - بارسا این بود که بدون هیچ حرف و حدیثی بارسا شکست خورد.
یعنی دیشب هم یه پنالتی به نفعشون اعلام شد هم چلسی 10 نفره شد ولی بازم بارسا باخت و دیگه هیچ بهانه ای هم نمیتونه بیاره.
دوران بارسا دیگه به سر اومد.
ایشالا بازی رئال - چلسی میبینیم همو.![]()
تبریک میگم به همه دوستان
نمی دونم چه جوری احساسم رو بیان کنم و از اینکه در این شرایط انتقام کردیم خیلی خوشحالم
بعد از اینکه کیهیل مصدوم شد و تری اخراج شد و بارسا هم 2 تا گل زد به شدت عصبانی و نگران شدم ولی بعدش که رمیرس گل زد وضع خیلی بهتر شد
نیمه دوم هم که واقعا از اینکه دی متئو اینقدر باهوشه لذت بردم. دروگبا رو برد هافبک مهاجم چپ و یه جورایی دروگبا باید جای دو تا بازیکن بازی می کرد!
بازی چلسی هم کاملا منطقی بود و وقتی تیم ده نفره ست و مقابل بارسا بازی می کنه مطمئنا نمیاد با سه مهاجم بازی کنه!
در کل این بازی هم در تاریخ فوتبال ثبت شد و چلسی هم یه جورایی با بارسا تسویه حساب کرد
در مورد لمپارد هم که چیزی نمیشه گفت و فقط می تونم بگم عاشقشم
اصولا مربی های ایتالیایی فوق العاده ان![]()
وحید وحید وحید وحید وحید وحید وای وحید نمیدونی این صعود چلسی چقدر برای من مهم بود با وجود اینکه آرسنالی هستم اما دیشب پر استرس ترین شب زندگیم رو تجربه کردم حتی تو فینال جام جهانی هم انقدر استرس نداشتم!
همه چیز مثل یه معجزه بود وقتی بارسا گل اول رو زد با خودم گفتم حداقل چلسی میتونه بازی رو به وقت اضافه بکشه اما وقتی تری اخراج شد اشکم در اومد و گفتم کار چلسی تمومه و گل دوم رو هم که خوردن دیگه کار رو تموم شده میدیدم اما وقتی لمپارد بزرگ با هوشمندی اون پاس و رامیرس هم اون ضربه استثنایی رو زد انقدر خوشحال شدم که یه لحظه یه فریاد نسبتا بلند زدم.
اما در حقیقت اون استرس شدتش از نیمه دوم بیشتر شد و ضربان قلبم انقدر زیاد شده بود که تا اینکه تورس تو دقایق آخر گل دوم رو زد و خیال همه رو راحت کرد!بعد از گل تورس حس عجیبی داشتم که قابل توصیف نیست.
چلسی انتقام گرفت بدجوری هم انتقام گرفت هر چند که تو فینال سه تا بازیکن کلیدی رو نخواهد داشت.
تبریک تبریک تبریک
بعد از این بازی به هممون ثابت شد که هیچ تیمی شکست ناپذیر نیست حتی بارسای گواردیولا.
واقعا دیشب چلسی داور رو هم حذف کرد بعدش بارسلونا رو...
دیشب داور هرکاری کرد نتونست بارسا رو مثل رویه هرساله به مرحله بعد بفرسته!
درود به چلسی که انتقام 2009 رو هم بخوبی گرفت
چه لذت شیرینی ... ! لذت انتقام .......
![]()
جا داره تبریک بگم به هواداری چلسی , درسته که توی حمله بازی زیبایی رو نشون ندادن ولی خصوصا بعد از اخراج ناگهانی تری و دریافت گل دوم واقعا شخصیت تیمی منسجم رو از خودشون نشون دادن .
و تونستن با اون ضربه ی چیپ زیبای رامیرز همه ی مشکلاتشون را پشت سر بگذارند و با تلاش زیاد برگردن به بازی ... البته بارسا هم موقعیت های خوبی را از دست داد ولی این چیزی از ارزش های
چلسی کم نمی کرد , در اون بازی نیمه نهایی سال 2008 مقابل بارسا با داوری بحث برانگیز ضربه دیده بودن ولی اینجا با تمرکز و تلاش زیاد توی زمین تونستن به نوعی پاسخی فوتبالی به اون بازی بدن.
پ.ن. حالا که رامیرز , تری , میرلز و ایوانویچ محروم شدن .می خواستم نظر هوادارای چلسی را درباره ترکیب چلسی توی بازی فینال بدونم!
دم بر و بچ انگلیسی گرم!تبریک میگم.آبروی انگلیسی ها رو خریدین!
دیگه فینال رئال و بارسا داشت بی مزه میشد که خدا رو شکر چلسی جلوش رو گرفت!اصلا فکرش هم نمیکردم!10 نفره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)