تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 280 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوستان
    علی دایی الان مربی راه آهنه... فصل پیش هم تموم شده و طبیعتا فصل مقایسه دایی و استیلی و ارتباطشون با کاشانی هم به سر رسیده! پس بهتر نیست به پرسپولیس، بازی هاش، مربی، بازیکنانش و سرپرستش فعلیش بپردازیم، چون این مسائل هستند که ارتباط مستقیم دارن با این تاپیک.
    من فکر می کنم این قیاس دایی و استیلی و کریمی و کاشانی و شیث و کفاشیان و... آخر کمر این تاپیک رو میشکنه... ببینید کی گفتم... بهتر نیست به خاطر بقای تاپیک هم شده،سعی کنیم بیشتر راجع به مجموعه فعلی پرسپولیس صحبت کنیم؟
    نظر شخصی من اینه، این مقایسه ها نه حال و روز پرسپولیس رو بهتر از همیشه میکنه و نه صحبت های این تاپیک رو از حاشیه به متن میاره... دلیل این مفید نبودن هم اینه که پرسپویس تبدیل شده به دو جبهه موافقین دایی و موافقین استیلی و کاشانی که روبه روی هم قرار گرفتند. و این دو دسته شدن، برای نام بزرگی مثل پرسپولیس اصلا شایسته نیست... من اگه طرفدار متعصب پرسپولیس بودم، بیشتر به پرسپولیس 1390/91 اهمیت میدادم نه پرسپولیس قبل از این فصل.
    پرحرفی کردم... شرمنده.
    یاعلی

2. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حسين جان با احترام
    فكر ميكنم همه توي اين مرزبندي تو (يا طرفدار دايي يا طرفدار استيلي) قرار نميگيرن
    خيلي از پرسپوليسيهاي اينجا و شايد كل كشور هستن كه با اينجور اومدن استيلي مخالف بودن ولي با اين وجود الان دوست دارن تيمشون نتيجه بگيره
    سعی کنیم بیشتر راجع به مجموعه فعلی پرسپولیس صحبت کنیم؟
    مجموعه فعلي همونجور كه خودت هم گفتي شامل كاشاني هم ميشه كه انتقاد از عملكردش خود به خود بحث دايي رو هم وسط ميكشه اما من هم موافقم كه سرمربي فعلي تيم استيليه و بهتره فعلا از سرمربي تيم( نه سرپرست) حمايت بشه

+

فاصله بازيها هم واقعا خيلي كمه اينجوري دوران آماده سازي تيمها هم طولاني تر ميشه چون تعداد جلسات جدي تمرينات هم كم ميشه

4. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

من یه چیزی برام خیلی عجیب بود.اخه تو که به شیث اعتقاد نداری که بازوبند کاپیتانیو بهش بدیو میدی به محمد نوری اصلا چرا برگردوندیش به تیم؟فقط به خاطر دهن کجیو لجبازی با دایی؟
    بحث ندادن بازوبند به شیث، بخاطر مسائلیه که قبلا اتفاق افتاده و هممون می دونیم؛
    برگردوندن شیث رضایی هم به تیم، هیچ ربطی به اینی که شما میگین نداره؛ این بازیکن با پرسپولیس قرارداد داشته؛

از سه گلی که پرسپولیس تا اینجای لیگ خورده ،دو تایش روی فرار بازیکنان حریف از سمت راست زمین و گذشتن از علیرضا محمد و شیث رضایی بوده است. سمت راست زمین همان جایی است که استیلی درباره اش گفت با ترافیک بازیکن مواجه است و به همین دلیل مهدی مهدوی کیا را برای تیمش نخرید.
    استیلی اگه مربی بود که از شاهین بوششهر نمیداحتنش بیرون .
    دوستانی که میگن به استیلی فرصت باید داد میشه یک کارنامه موفق از این مربی درجه 1 به ما هم نشون بدن شاید ما هم از گمراهی در بیایم .
    تا هفته 5 هم هیچ گلی به سر پرسپولیس نخواهد زد فکر میکنم ایندفعه با حاج حبیب گروشون رو از پرسپولیس گم کنن . حیف نمیشه خیلی از مسائل رو اینجا مطرح کرد ولی فکر میکنم همه میدونن دلیل اومدن استیلی به پرسپولیس چیه.
    جناب، این طرز حرف زدن، فکر نکنم زیاد جالب باشه...

دوستان
    علی دایی الان مربی راه آهنه... فصل پیش هم تموم شده و طبیعتا فصل مقایسه دایی و استیلی و ارتباطشون با کاشانی هم به سر رسیده! پس بهتر نیست به پرسپولیس، بازی هاش، مربی، بازیکنانش و سرپرستش فعلیش بپردازیم، چون این مسائل هستند که ارتباط مستقیم دارن با این تاپیک.
    من فکر می کنم این قیاس دایی و استیلی و کریمی و کاشانی و شیث و کفاشیان و... آخر کمر این تاپیک رو میشکنه... ببینید کی گفتم... بهتر نیست به خاطر بقای تاپیک هم شده،سعی کنیم بیشتر راجع به مجموعه فعلی پرسپولیس صحبت کنیم؟
    نظر شخصی من اینه، این مقایسه ها نه حال و روز پرسپولیس رو بهتر از همیشه میکنه و نه صحبت های این تاپیک رو از حاشیه به متن میاره... دلیل این مفید نبودن هم اینه که پرسپویس تبدیل شده به دو جبهه موافقین دایی و موافقین استیلی و کاشانی که روبه روی هم قرار گرفتند. و این دو دسته شدن، برای نام بزرگی مثل پرسپولیس اصلا شایسته نیست... من اگه طرفدار متعصب پرسپولیس بودم، بیشتر به پرسپولیس 1390/91 اهمیت میدادم نه پرسپولیس قبل از این فصل.
    پرحرفی کردم... شرمنده.
    یاعلی
    موافقم؛
    فقط ذهن یه کودک میتونه همچین دو گانه ای (کاشانی و استیلی vs دایی) به وجود بیاره؛
    علی دایی، مربوط به گذشته س و فکر نکنم صحبت بهش چندان منطقی و ضروری باشه؛
    نتایج ایشون هم ثبت شده و همه از اون باخبریم، پس نیازی به بحث نیست...
    فکر کنم اونی که واقعا طرفدار این تیمه، بجای توجه به اسم ها، فقط موفقیت تیمشو میخواد...
    فقط امیدوارم همون اندازه که کاشانی به آقای دایی فرصت دادن، همون فرصتو به حمید استیلی بدن تا در آخر فصل ببینیم که عیار مربیگری ایشون چقدره...

6. 4 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان پرسپولیس نیاز به زمان داره
    ما چند مصدوم هم داریم اولادی هاشمیان کاظمیان علی عسگر اینا اگه باشند کیفیت تیم می ره بالا
    فقط من مونده چرا مازیار رو بازی نمی ده

8. 2 کاربر از TLOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

علیرضا جان ،
    در مورد وضعیت آب و هوایی درسته ، کاملا موافقم که نمیشه نادیده گرفتش اما به نظر من اینقدرهم نباید تاثیرگذار می بود . من دقایقی از بازی رو که دیدم ساده ترین پاس ها به هم نمی رسید ، پاس های واقعا ساده یا هیچگونه حرکت ترکیبی ندیدم . من فکر می کنم اگر تویه بهترین آب و هوا هم بودیم با این شرایط کاری از پیش نمی بردیم .
    در مورد کاشانی موافقم اما این همه انتقاد ، آخرش به کجا رسید ؟ علی دایی و اون برنامه 90 ! وقتی قرار بمونه ، می مونه ! این وسط سرمربی سپر بلاست ! منم امیدوارم این شرایط رودتر خاتمه پیدا کنه و این وسط استیلی قربانی نشه .

اميدوارم تيم به خودش بياد و اين از دست رفتن امتيازات رو با جمله «ابتداي فصله» توجيه نكنه
    زیبا بود !

1- توي زمين يه بزرگتر داره كريمي براي اين تيم يه نعمته چيزي كه دايي نداشت و درد اين بود كه كاپيتان اولش (شيث) كاراش از همه بچگانه تر بود كريمي يه مربي درون ميدانه و قطعا در ادامه فصل نتيجه اومدنش رو خواهيم ديد

2- ما چنتا تا وينگر خوب داريم كه در صورت آماده و هماهنگ شدن كابوس هر دفاعي خواهند شد غلامرضا رضايي اولادي كاظميان نوروزي علي عسگر فشنگچي
    اين بازيكنا همشون توانايي بازي تركيبي رو در بهترين حالتش دارن به خاطر فيزيك بدنيشون و قد كوتاهشون تحرك زيادي خواهند داشت و قطعا براي مدافعين بلند قد كنترل اينها راحت نخواهد بود يادمون نره كه فصل قبل با دو سه تا از اين بازيكنا رفت و برگش مقابل استقلال و به ويژه بازي برگشت خيلي دفاع اين تيم رو آزار داديم و با همين بازيكنا در بازي رفت و برگشتمون با ذوب آهن گلهاي تركيبي و مدرسه ايه خيلي قشنگي به ذوب آهن زديم
    3-درسته كه هافبك مياني كم داريم اما دو بازيكن داريم كه اگر آماده بشن و از اون مهمتر هماهنگ بشن قطعا خلاقترين خط هافبك ايران خواهيم بود كريمي و نوري هر دوشون توانايي دادن بهترين پاسها رو دارن هر دو تواناييه دريبل بازيكن مقابل رو دارن و از همه مهمتر هر دو تواناييه دادن پاسهاي كوتاه در فضاهاي تنگ و شلوغ رو دارن
    به اين دو بازيكن زارع و بادامكي جنگنده رو هم اضافه كنيد تقريبا يه تركيب رويايي خواهد شد
    کاملا تایید می کنم .تک تک بازیکنانی که نام بردی اگه " آماده باشن " ، " هماهنگ باشن " و " بدرستی ارنج بشن " می تونن بهترین نتیجه ها رو بگیرن . حتی اگه به بازیکنان خط دفاعی و دروازه بان ها هم نگاهی بندازیم میشه گفت از لحاظ بازیکن ابزار لازم فراهم هست .
    در مورد دایی هم بطور کلی این عادت وجود داره که نتایج بد تمامی نتایج خوب رو زیر سایه خودش قرار میده ، عادت به دیدن نیمه خالی لیوان ! کاملا قبول دارم فصل قبل داوری خیلی به پرسپولیس ضربه زد ! طوری که با جمله معروف " اشتباه جزئی از داوری هست" نمیشه توجیهشون کرد ! + اینکه یه سرمربی باید بتونه تمرکزش رویه کارش باشه ، این همه حاشیه ! شاید اگه این همه اما و اگر نبود خیلی بهتر میشد نظر داد . یه موردی رو هم که دوست دارم بهش اشاره کنم اینه که من حاضرم تیممون بدترین نتایج تاریخش رو بگیره اما مربیش با غیرت و تعصب کار کنه ! نمی تونم قاطعانه بگم دایی خیلی صادق و یکرو بود اما می دونم از خیلی از مربی های دیگه یکدست تر بود !

10. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه موردی رو هم که دوست دارم بهش اشاره کنم اینه که من حاضرم تیممون بدترین نتایج تاریخش رو بگیره اما مربیش با غیرت و تعصب کار کنه
    محمد جان این رو صادقانه میگم
    این نکته که گفتی واقعا حرف دل منم هست و نه تنها مربی بلکه آرزوم اینه کل تیم با غیرت بازی کنه
    و واقعا برام سواله که چرا بازیکنا چند ساله وقتی به پرسپولیس میان یه دفعه از نظر انگیزه ، از نظر روحی و کلا از همه نظر تغییر میکنن نمونه اش فشنگچی توی صبا واقعا جنگنده و دونده بود اما حالا... یا منصوری...
    البته این مسئله خاص الان نیست و ربطی هم به کاشانی و دایی و استیلی نداره چندین ساله اینجوریه نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم
    زمان دنیزلی بهترین مثاله که تیم نتیجه نگرفت اما همه راضی بودن و هنوز که هنوزه به یاد اون تیم میفتن چون اون تیم واقعا باغیرت بود و از همه مهمتر خود دینزلی بودکه واقعا پرتلاش و با وجدان کاری زیاد کارشو انجام میداد
    یادمه جلوی سپاهان توی آزادی دو بر یک جلو هم بودیم بادامکی که بهترین بازیکنش بود کنار خط جلوی دنیزلی توپ رو لو داد دنیزلی چنان به سمتش هجوم برد که گفتم الان جلوی همه ملت بادامکی رو میزنه
    یا اینکه همیشه دم در اتوبوس تیم میموند و به هیچ آدم اضافه ای اجازه سوار شدن نمیداد برنامه نود یکی دوبار درگیرشو نشون داد
    اما الان اگه به بازیکن بگی بالای چشمت .... کاری میکنه 4 تا گل بخوری
    البته شاید از نظر دوستان زمان دنیزلی هم گذشته و نباید در موردش حرف زد اما کسی موفقه که به تاریخ خودش درست نگاه کنه و درس بگیره

12. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یکی از دوستان که خیلی بچه خوبیه بازی تون با ملوان رفت آزادی. گفت استیلی رو شستن بیچاره.(گفتم بچه خوبیه یعنی خودش عمراَ فحش نمیده).
    دایی(دابلی) که نتایج بسیار بدی گرفت با پرسپولیس. اینو به یه رفیقم گفتم گفت مربی پرسپولیس باید اسمش دهن پر کن باشه. که به نظرم حرف بسیار چرتیه. استیلی هم مربی خوبی نیست ولی حقش نیست اینهمه فحش بخوره. الان پرسپولیس خط دفاعش(هر 4 نفر) کاملاَ تعطیله. که یکی از دلایل عمدش تیم ناقصی بود که دایی پارسال بست + یارگیری الکی پرسپولیس. الان شما بشمارید 8 تا مهاجم و هافبک هجومی داره پرسپولیس. ولی دفاع هاش سوتــــــی به توان 3.
    پ.ن: طالب لو ترکوند شادروان شدیم.

14. این کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

امروز کاشانی و استیلی به اشتباه احمقانه‌شون در جذب نکردن مهدوی کیا پی بردن ...
    مهدی بازیکن کمی نیست که پا رو غرورش بذاره و بگه می‌خوام بیام پرسپولیس ... اون وقت اینا چی کار کردن با اسطوره‌شون؟ حتی راست و پوست کنده نگفتن نمی‌خوایمت !!
    متاسفم ...
    امیدوارم همین بازی جلوی استقلال رو جلوی پرسپولیس هم انجام بده، گل هم بزنه، تا یه کم به خودشون بیان و بفهمن ترافیک بازیکن در سمت راست یعنی چی !!

16. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در جواب كوروش عزيز:
    كاملا موافقم
    من قبلا فكر ميكردم مهدوي كيا چون سنش بالاست كاراييه خوبي براي دفاع كنار كه توي سيستم چهار دفاعه تقريبا نقش پيستون رو داره نداشته باشه
    اما بازي داماش استقلال رو كه ديدم اعتراف ميكنم جنازه مهدي از عليرضا محمد بهتره
    +
    با اين بازي استقلال كمي به خودمون اميدوار شدم
    من فكر ميكنم علاوه بر مهاجم كه استيلي ميگه دنبالشيم بايد حتما يه مدافع وسط و يه مدافع راست بگيريم
    هرچند فكر كنم فقط ميتونيم يه بازيكن آزاد بگيريم درسته؟
    اگر شيري آماده بشه ميتونه به راحتي جاي شيث يا نصرتي رو بگيره توي فينال جام حذفي خيلي خوب بازي كرد
    اين مامودال البته اگر اسمش رو درست نوشته باشم حتما يعني حتما ها ، بايد توي بازيهاي ابتداي فصل بهش بازي بده چون بايد تا هفته پنجم ششم 90 درصد تركيب اصلي رو شناخته باشه پس حتما بايد بازيش بده و اميدوارم بده
    براي دفاع راست هم فكر ميكنم اگر وضع محمد همينجوري باشه تنها راه چاره استيلي اينه كه به بازي دادن كاظميان توي اين جناح فكر كنه
    توي دو بازي 3 گل خورديم پس بيشترين تغييرات و تمركز استيلي بايد توي خط دفاعي باشه

18. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sn@pe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خیلی بد بازی کرد تیمموناصلا انتظار نداشتم انقدر ضعیف و بدون برنامه بازی کنن
    دفاعمونم که تو این دو بازی تعطیله کلا شیث و نصرتی سنشون بالاست خوب نمیتونن بدوئن و عقب میمونن و کاره تیمیشونم خیلی ناقصهآفساد گیریم بلد نیستند بدبختانه
    مهاجمامونم که خدای 3 تا موقعیت خطرناکم نساختند

حالا میگیم هفته دومه اشکالی نداره صبر میکنیم چه میکنه
    امیدوارم هفته های بعد بهتر بازی کنند
    Last edited by Sn@pe; 09-08-2011 at 00:38.

20. 4 کاربر از Sn@pe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •