تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 456 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسلونا و مالاگا بار دیگر در اولین بازی فصل در برابر هم قرار میگیرند

بارسلونای گواردیولا رقابت های لیگ را در برابر مالاگا آغاز خواهد کرد. اما این اولین باری نیست که این اتفاق رخ میدهد : در فصل 2000/01 این دو تیم در اولین بازی فصل در برابر یکدیگر صف آرایی کردند.

یازده فصل پیش، بارسا و مالاگا در اولین بازی لالیگا در نوکمپ در برابر هم قرار گرفتند. نتیجه آن دیدار 2-1 به نفع بارسلونا با دو گل ریوالدو بود. اکنون ، تاریخ تکرار میشود، اما با تغییرات کوچکی نسبت به آن زمان.
    21 یا 22 ماه آگوست، اگر چه روز دقیق آن هنوز مشخص نشده است، این دو تیم دوباره یکدیگر را ملاقات میکنند، اما این بار این مسابقه در مالاگا برگزار میشود، این بازی در فصل گذشته، 2010/2011 نیز انجام شد و بارسا و مالاگا در آخرین بازی فصل در برابر هم بازی کردند، که با برتری 3-1 بارسا در آن دیدار به پایان رسید.
    خرید های مهم
    مالاگا در ماه های اخیر تغییرات زیادی به خود دیده است که به خاطر سرمایه گذاری های بزرگ شیخ بن آل ثانی، و به منظور تقویت ای تیم بوده است. هدف مالاگا بپیشرفت سریع با استفاده از بهترین ها در کوتاه ترین زمان است، و این به معنای ورود بازیکنان با تجربه مثل روود فن نیستلروی و خواکین سانچز در خط حمله، جوری مدیسن بازیکن خط دفاعی و جرمی تولالان در خط میانی است. بازیکنان دیگری که قرارداد امضا کردند، به امید این هستند که برای خود نامی بزرگ دست و پا کنند و مشهور شوند، مانند ناچو مونرئال در خط دفاع، سرخیو سانچز و فوروارد آرژانتینی این تیم دیگو بونانوته.
    تمام پیروزی ها در دوران گواردیولا
    از زمانی که گواردیولا هدایت بارسا را در تابستان 2008 بر عهده گرفته است بارسلونا تمام بازی های خارج از خانه ی خود برابر مالاگا را با پیروزی به اتمام رسانده است، بارسا 4-1 در برابر تیمی که هدایت آن را آنتونیو تاپیا بر عهده داشت به پیروزی رسید. فصل بعد در 2009/2010، شاگردان گواردیولا در یک بازی راحت با نتیجه ی 2-0 به پیروزی رسیدند که در آن دیدار مسی به سختی مهار شده بود. در فصل پیش 2010/2011، نیز دیدار این دو تیم با پیروزی 3-1 بارسا به اتمام رسید.

2. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض دیوید ویا امیدوار است فابرگاس به بارسا بپیوندد

مهاجم ملی پوش بارسا امیدوار است فابرگاس همان طور که در تیم ملی اسپانیا هم تیمی اوست در بارسا نیز هم تیمی او شود
    سایت گل – دیوید ویا مهاجم باشگاه بارسلونا اعلام کرد امیدوار است سسک فابرگاس به زودی از آرسنال جدا و به نوکمپ بپیوندد.

ویا که در سال 2003 بارسا را به مقصد آرسنال ترک کرد اکنون در آستانه بازگشت به این تیم قرار دارد. ویا در مورد بازگشت این هافبک ملی پوش می گوید:" نمی خواهم احساسم را پنهان کنم. از اینکه فابرگاس به بارسا بیاید خوشحال می شوم. او دوست نزدیک من است و امیدوارم هر چه زودتر به بارسلونا بیاید. "

فابرگاس 40 میلیون یورویی به دلیل مصدومیت آرسنال را در اردوی پیش فصل این تیم در مالزی همراهی نخواهد کرد. این در حالی است که ونگر اخیرا اعلام کرد تمام تلاشش را برای حفظ نصری و فابرگاس در آرسنال خوهد کرد.

4. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

Godfather...
      محتوای مخفی: ...... 

خدمت دوستان خودم عارضم که صفحه ای توی فیسبوک پیدا کردم تحت عنوان pique & shakira .... فقط در این حد بهتون بگم که "اصن یه وضی !!!" : دی
      محتوای مخفی: ..... 

+

این سانچز چه می کنه!!! فکر نمی کردم انقدر خوب باشه....
    امیدوارم بهترین بازیکن جام بشه...
    برزیل هم دقیقه 90 گل تساوی رو زده.ایشالا که شیلی قهرمانه : دی

6. 13 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بوسکتس: رقابتهای فصل بعدلالیگا سخت تر خواهدشد

ستاره اسپانیایی معتقد است که تیمش در فصل بعد رقابتهای لالیگا کار سختی را پیش رو خواهد داشت

سایت گل- سرخیو بوسکتس ستاره خط میانی بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که شاگردان گواردیولا با اتکا به جامهای کسب شده در فصل قبل با خیالی راحت رقابتها را آغاز نخواهند کرد
    بارسا در فصل 11-2010 برای سومین فصل پیاپی قهرمان لالیگا شد و با پیروزی 1-3 مقابل منچستریونایتد در فینال لیگ قهرمانان اروپا برای دومین بار در سه سال اخیر جام معتبر اروپایی را مال خودکرد
    بوسکتس در گفت و گو با بارسا تی وی اعلام کرد که تیمش درفکر تکرار این عناوین در فصل بعد است:« پیشرفت کار سختی خواهد بود ولی ما انگیزه های لازم برای تکرار موفقیتهایمان را داریم. این تیم در سه سال اخیر به اهدافش رسیده و این خیلی خوب است.ما تمام جامها را مال خود کرده ایم و قطعا رقابت در فصل بعد کار سخت تری خواهد بود.همه می خواهند در تمام دیدارها ما را شکست دهند و هر بازی برای ما مثل یک فینال خواهد بود.»
    بوسکتس درادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که گواردیولا بازیکنان خوبی را در اختیار دارد.او گفت:« تیم ما کامل است و بازیکنان خوبی را دراختیار داریم. نمی دانم آیا به بازیکنان جدیدی نیاز خواهیم داشت یا نه چرا که همین تیم می تواند با تمام توان به رقابت بپردازد. البته هر خرید جدیدی می تواند برای ما مهم باشد و درمورد خریدهای جدید باید صبور باشیم.»
    این روزها صحبتهای متعددی درمورد خرید سسک فابرگاس و الکسیس سانچس به گوش می رسد و همه در انتظار پیوستن این دو ستاره به بارسلونا هستند.

8. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بارسا در کل فصل به حضور مسی و آلوز احتیاج داشته است.

دنی آلوز و لیونل مسی بازیکنانی هستند که بیشتر از بقیه به بازی گرفته شده اند؛ این دو بازیکن علاوه بر بازی در تمام دیدارها برای بارسا، یکی از بازیکنان کلیدی تیمهای ملیشان بوده اند که سال به سال نیاز تیمهای ملی به این دو بازیکن بیشتر می شود.

دنی آلوز امروز در دور دوم رقابت های کوپا آمریکا به همراه تیم برزیل در برابر تیم پاراگوئه قرار خواهد گرفت؛ آلوز همانند بازی مقابل ونزوئلا، در ترکیب یازده نفر اولیه قرار خواهد گرفت.

علاوه بر این، تمام فکر مسی معطوف به تیم کاستاریکا شده است که آرژانتین در روز دوشنبه در بازی سوم و آخر خود در برابر این تیم قرار خواهد گرفت. هر دو بازیکن علاقه شدیدی به برد دارند و امیدوار به کسب قهرمانی می باشند. آلوز در سال 2007 که دو تیم برزیل و آرژانتین به فینال رقابت ها رسیده بودند، در ترکیب اولیه برزیل حضور داشت و توانست سومین گل برزیل را به ثمر برساند و تیم آرژانتین را با حضور مسی شکست دهد و جام قهرمانی را از آن خود نماید.

آنها هرگز استراحت نمی کنند.

این تابستان برای دو بازیکن مانند تابستان های گذشته نیست و این دو بازیکن در عوض گذراندن تعطیلات قبل از شروع فصل جدید، به کشور خود سفر کرده اند تا به بازی فوتبال ادامه دهند؛ مسی در حقیقت در جام جهانی 2010 حضور داشت و در یک شانزدهم با مکزیک روبرو شد و در یک چهارم نهایی به سد محکمی همچون آلمان برخورد کرد؛ مسی تنها در تابستان سال 2009 تعطیلات خوبی را پشت سر گذاشت زیرا در جام کنفدراسیون ها شرکت نکرد.

این برهه از زمان برای مسی یک تعطیلات فوق العاده بود زیرا در سالهای گذشته هم در المپیک 2008 پکن حضور داشت که موفق به کسب مدال طلا شد و هم در رقابت های کوپا آمریکای 2007 حضور داشت که به فینال رسیدند؛ قبل از آن هم در جام جهانی 2006 و جام جهانی زیر بیست ساله های 2005 در هلند برای کشورش بازی کرد؛ تیم آرژانتین در تورنمنت سال 2005 قهرمان رقابت ها شد و مسی با 6 گل که دو گل آن را در فینال در برابر نیجریه زده بود، آقای گل رقابت ها لقب گرفت.

علاوه بر این، آلوز از زمان عقد قرارداد با بارسا، تعطیلاتی نداشته است؛ آلوز در تابستان سال 2009 عازم جام کنفدراسیون ها شد که گل او از یک ضربه ایستگاهی، هرگز از یاد ها نخواهد رفت. برزیل در جام جهانی اخیر، در یک شانزدهم در برابر شیلی قرار گرفت و در یک چهارم نهایی به هلند برخورد کرد و حذف شد.

عملکرد های فوق العاده

بیشتر مردم با مشاهده نحوه دوندگی بی امان آلوز در سمت راست، نمی توانند باور کنند که آلوز طی این فصل برای بارسا 52 بازی انجام داده است: 35 بازی در لیگ، 12 بازی در لیگ قهرمانان و 5 بازی در جام حذفی اسپانیا. اگر آمار و ارقام این برزیلی فوق العاده باشد، پس آمار مسی، با یک بازی بیشتر نسبت به آلوز یعنی 53 بازی باورنکردنی است: 33 بازی در لیگ اسپاینا، 13 بازی درلیگ قهرمانان و 7 بازی در جام حذفی اسپانیا.

با وجود این آمار و ارقام، و تفکر در عملکرد باور نکردنی این دو بازیکن در بارسلونا، و تیم های ملی آرژانتین و برزیل، تصور بازی بدون آلوز و مسی بسیار سخت است. بنابراین آنها با کسب موفقیت های پیاپی با بارسلونا، تعطیلات تابستانی خود را با رفتن از یک استادیوم به استادیوم دیگر می گذرانند.

10. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض آندرس اینیستا: امیدوارم که سسک به بارسلونا بیاید

ستاره باتجربه باشگاه بارسلونا امیدوار است تا سسک فابرگاس را در کنارش در ترکیب تیم کاتالان ببیند

سایت گل- آندرس اینیستا، ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که بارسا برای کسب جامهای قهرمانی در فصل بعد مبارزه خواهد کرد و بار دیگر ابراز تمایل کرد تا سسک فابرگاس در بازار تابستانی به تیم کاتالان بپیونندد
    این درحالی است که گمانه زنی ها درمورد بازگشت سسک به تیم سابقش همچنان ادامه دارد و سران تیم کاتالان به دنبال آن هستند تا این انتقال را در بازار تابستانی نهایی کنند. اینیستا در صحبتهایی دراین رابطه به سپورت گفت:« ما همیشه گفته ایم که به سسک فکر می کنیم. اگر او به بارسا بیاید، به ما کمک خواهد کرد تا از نظر کیفی پیشرفت کنیم.»
    اینیستا ادامه داد:« من بارها با او صحبت کرده ام و او ممکن است رویای پیوستنش به بارسلونا را محقق کند.»
    اینیستا اهداف تیم گواردیولا در فصل جدید را همان اهداف همیشگی می داند. بارسلونا فصل گذشته در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا به قهرمانی رسید واینیستا مطمئن است که تیمش عناوین قهرمانی بیشتری را کسب خواهد کرد:« هر سال ، سالی متفاوت است و ما برای کسب تمامی جامها مبارزه خواهیم کرد. چرا نتوانیم سال خارق العاده دیگری را پشت سر بگذاریم؟ هدف ما قهرمانی است و همیشه انگیزه های لازم را داریم.»

12. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تیاگو آلکانتارا: درسهای زیادی از چابی و اینیستا گرفتم

ستاره جوان خط میانی بارسا به تمجید از ستاره های باتجربه تیمش پرداخته است

سایت گل- تیاگو آلکانتارا، ستاره جوان باشگاه بارسلونا به تمجید از تاثیر مثبت هم تیمی هایش آندرس اینیستا و چابی پرداخته و اعلام کرده که درسهای زیادی از این زوج اسپانیایی گرفته
    این ستاره 20 ساله به ندرت در ترکیب تیم کاتالان قرار می گیرد ولی معتقد است که تمرین در کنار چابی و اینیستا تاثیر زیادی در رشد و پیشرفت او داشته
    آلکانتارا به روزنامه سپورت گفت:« بازی کردن در کنار اینیستا و چابی لذت بخش است. همیشه می دانی که هر اتفاقی که بیفتد این دو نفر حاضر هستند و آماده اند تا توپ را دریافت کنند.این کار را برای تو خیلی آسان تر می کند.»
    آلکانتارا در مورد احتمال پیوستن سسک به باشگاه کاتالان هم صحبت کرد و گفت:« قطعا دوست دارم تا بیشتر برای تیم بازی کنم ولی فابرگاس هم بازیکن فوق العاده ای است و درصورتی که به بارسا بیاید خرید بسیار خوبی برای تیم خواهد بود. من اعتقاد دارم که هر بازیکنی می تواند در کنار بازیکنی دیگر به خوبی بازی کند و در تیم جا بیفتد.»

14. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسي: مثل هميشه هستم

مرد سال فوتبال جهان در دو سال اخير معتقد است كه دچار افت نشده است و براي درخشش و پيروزي عطش سيري ناپذير دارد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ليونل مسي، ستاره آرژانتيني حملات و انتقادهاي اخير درباره افت سطح بازي خود را رد كرد و گفت: من خوب بازي مي‌كنم براي درخشش در اين بازي‌ها عطش و ميل زيادي دارم.

ستاره آبي ـ اناري‌هاي كاتالوينا تاكيد كرد كه تيمش مي‌تواند شايستگي‌ها و توانايي‌هاي خود را مقابل كاستاريكا به نمايش بگذارد و به مرحله حذفي صعود كند. ديدار تيم ملي آرژانتين مقابل كاستاريكا بامداد سه‌شنبه برگزار خواهد شد.

بهترين بازيكن دو سال آخرين فوتبال جهان در گفت و گو‌ با روزنامه «اوليه» آرژانتين گفت: احساس مي‌كنم كه مثل هميشه هستم، به درخشش و پيروزي و رساندن آرژانتين به جايگاهي كه شايسته و بايسته آن است، عطش سيري ناپذيري دارم. اطمينان دارم كه تيم‌ها به مرحله بعد صعود خواهد كرد.

پيشتر نيز پدر مسي از وضعيت پسر خود ابراز ناراحتي و نگراني كرد و گفت: مسي از نظر روحي در حالت بسيار بدي قرار دارد. او هرگز انتظار نداشت با چنين شرايطي روبرو شود. در بارسلونا فضاي ديگري وجود دارد آن‌ها حدود چهار سال است كه در كنار همديگر بازي مي‌كنند. چنين شرايطي در تيم ملي اصلا حكمفرما نيست، ميزباني كوپا آمريكا به بازيكنان تيم فشار زيادي وارد مي‌كند. روزنامه‌ها مي‌توانند از عملكرد تيم انتقاد كنند، اما در حال حاضر بايد با تيمشان مراعات كنند.

انتقاد شديد روزنامه و رسانه‌هاي آرژانتيني از باتيستا، مربي تيم و بازيكنان اين تيم و به ويژه‌ ليونل مسي به دنبال نمايش ضعيف آن‌ها مقابل كلمبيا شروع شد.

16. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مارادونا:تمام آن احمق هایی که از مسی انتقاد می کنند، بی انصاف هستند

سرمربی سابق تیم ملی آرژآنتین به دفاع از ستاره جوان آلبی سلسته برخاسته

سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین به دفاع از لیونل مسی، ستاره جوان آلبی سلسته برخاسته
    این درحالی است که تیم ملی آرژانتین عملکرد بسیار ضعیفی در رقابتهای کوپا آمه ریکا داشته و با کسب دو تساوی از دو بازی در رده سوم جدول گروه آ قرار دارد. مسی در این دیدارها نتوانست آن مسی بارسلونا باشد و از همین رو سیل انتقادات روانه عملکرد این ستاره جوان شده است
    دیگو مارادونا در گفت و گو با اوله با اشاره به بیماری سخت مادرش گفت:« در سخت ترین لحظات زندگی ام می خواهم از مسی دفاع کنم . تیم ملی آرژانتین مقابل کلمبیا حمله نکرد و ما مسی را سرزنش کردیم. وقتی صحبتهای آن احمق هایی که از مسی انتقاد می کردند را شنیدم، فهمیدم که همه نسبت به مسی با بی انصافی رفتار می کنیم.»
    دن دیگوی 50 ساله درمورد عملکردش در جام جهانی 1986 پیش از رسیدن آرژانتین به فینال این رقابتها مقابل آلمان غربی، با انتقاداتی همراه بود گفت:« من در طول هفته با مسی صحبت کردم و از او خواستم تا آرامشش را حفظ کند. قبل از جام جهانی 1986 من یک فاجعه بودم و 80% روزنامه نگاران در آرژانتین از من انتقاد می کردند.ولی بعد از آن کسی نبود که از من تعریف و تمجید نکند. من می توانم درک کنم که چه در جریان است.»

18. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو در روز 10 ژولای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهمانی اینیستا

همهمه در فونتابیلا

آندرس بهترین سال دوران بازیگری خود را در خانه جشن گرفت

" ما بار دیگر برای بردن همه جام ها با بارسا به میدان خواهیم رفت . "

" من امیدوارم سسک بیاید "

ویا : " من جای خوبی در تیم برای سسک سراغ دارم . "

تیاگو : " من می خواهم او به بارسا بیاید . "

گل از الکسیس ... او در تیم ملی گلزنی کرد ... مسئولین اودینزه با جذب سوریانو موافقت کرده ولی با بند متغیر مخالفند

ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت در روز 10 ژولای

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

" امیدوار برای جذب سسک "

اینیستا هم اکنون در فکر فصل 2011-2012

" با او ، می توانیم کیفیت خود را ارتقا دهیم . "

" می خواهیم جام های بیشتری را در فصل بعد فتح کنیم . "

" نکته مهم حفظ انگیزه برای کسب افتخار است . "

اینیستا سسک را در غالب یک هم تیمی می بیند و نه یک رقیب

Andrés de mi vida [آندرس زندگی من] - جشن سالگرد جام جهانی در فونتابیلا

بازیکنانی دیگری نیز خواهان جذب فابرگاس هستند

الکسیس اقرار کرد که هم اکنون خود را در لباس بارسا می بیند

20. 10 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •