تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 339 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من احتمال می دم مقابل سپاهان 4-2-3-1 بازی کنیم . که با توجه به نداشتن چند مهره ترکیب نباید ترکیب اصلی طول فصل باشه. البته به نظرم با توجه به مهره های زیاد در هافبک و حمله و شخصیت پرویز مظلومی در طول فصل 4-4-2 لوزی بازی کنیم . سیستمی که من نمی پسندم برای همن براش ترکیب نچیندم!
    اتفاقاَ من 4-4-2 لوزی رو قبول دارم.
    فقط امیدوارم جلو سپاهان از کیانوش رحمتی استفاده نکنه. به تنهایی تیمو عقب نگه میداره. من بی صبرانه منتظر کرار هستم. چند تیکه از بازیاشو دیدم. یه تنه تراکتورو این دو فصل میچرخوند. عجب هیجانی به بازی میده. حیف شد بازیای اول نیست. این کمیته بی انضباطی هم که تماشاچیای تراکتورو که مقصر اصلی حواشی بازیاش هستن بخشید ولی کرارو نه. ما باید تاوان تماشاچیای یه تیم دیگه رو بدیم؟

2. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حیدری در لیست سپاهان است ساکت: منتظر پاسخ استقلال در مورد خسرو هستيم

باشگاه استقلال هنوز هیچ پاسخي به نامه ما نداده است و اکنون نیز حیدری در لیست سپاهان است بنابراين منتظر پاسخ اين باشگاه هستيم.

سایت گل - محمدرضا ساکت شب گذشته در حاشيه تمرين تيم فوتبال سپاهان در ورزشگاه فردوس اصفهان پیرامون اجاره ورزشگاه ۲۲ بهمن توسط باشگاه سپاهان گفت: این پروژه با حمایت استاندار و معاونت سیاسی امنیتی استاندار در حال اجرا شدن است همچنین در هیات مدیره باشگاه نیز مورد بحث قرار گرفته و بررسی شده است. به گزارش گل، مدیرعامل سپاهان در مصاحبه با ایمنا ادامه داد: ۲ سال پیش نیز چنین طرحی بود اما به دلیل اینکه حمایت های لازم صورت نگرفت، این پروژه در همان جا متوقف شد اما اکنون با هماهنگی که بین باشگاه سپاهان و ارتش جمهوری اسلامی به وجود آمده قرار است که در قالب یک قرار داد حداقل ۱۰ ساله، این ورزشگاه طبق مقررات و استانداردهای AFC بازسازی شود و با مشارکت استانداری، ارتش و فولاد مبارکه به یک ورزشگاه استاندارد تبدیل شود.
    مدير عامل باشگاه سپاهان گفت:‌ این ورزشگاه می تواند یک جايگزين خوب برای ورزشگاه نقش جهان باشد ضمن اینکه یک مجموعه ورزشی قدیمی احیا می شود و می تواند مسابقاتی که در حد متوسط از لحاظ تماشاگر هستند را پشتیبانی کند.
    وی افزود: این پروژه در مرحله عقد قرارداد ۴ جانبه بین باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، ارتش جمهوری اسلامی، شرکت فولاد مبارکه و استانداری است که هم اکنون مراحل مقدماتی آن انجام پذیرفته است.
    وی پیرامون بحث خسرو حیدری و پیوستنش به استقلال گفت: تنها چیزی که در مورد حیدری می توانیم بگوییم این است که ما نامه اي به باشگاه استقلال ارسال كرده‌ اما تا این لحظه هیچ پاسخی از طرف باشگاه استقلال دریافت نکرده‌ایم و حتی صحبتی نیز از سوي آنها نشنیده ایم و امیدواریم آقایان هرچه سریعتر پاسخ نامه را بدهند. حیدری هم اکنون در لیست سپاهان است مگر اینکه تا شروع لیگ باشگاه استقلال اقدامی کند.
    ساکت همچنین در مورد بازی دوستانه با اسپانیول بیان داشت: بازی دوستانه با اسپانیول قبل از شروع لیگ پیش بینی شده بود اما به دليل برنامه‌ریزی لیگ و اینکه نتوانستند برنامه های لیگ را جا به جا کنند و باشگاه اسپانیول هم در همان تاریخ برای بازی با سپاهان برنامه ریزی کرده بود، برنامه این بازی محقق نشد اما در تلاشیم که در تاریخ جدیدی که پیشنهاد دادیم دو تیم به مصاف یکدیگر بروند. به هر حال مهم این است که سپاهان توانست با باشگاه اسپانیول یک ارتباطات نزدیک برقرار کند.
    کد:
    پ.ن: اینا هم ما رو گیر آووردن.

مجيدي: اگر كي‌روش دعوتم كند، با كمال ميل به تيم ملي مي‌روم

يك پيشنهاد خوب داشتم و خوشحال هستم كه در سن 35 سالگي چنين پيشنهادي دارم، اما بنا به دلايل خاص خودم از علي فتح‌الله زاده خواستم يك سال ديگر در استقلال بمانم

سایت گل - فرهاد مجیدی تصمیم خود را برای دوری از تیم ملی تغییر داد. کاپیتان استقثلال امروز در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد که اگر دعوت بشود، حتما به تیم ملی خواهد آمد. این در حالی است که مجیدی سال گذشته بعد از دعوت به تیم ملی مدتی غیبت کرد و سپس ترجیح داد با سرمربی سابق تیم ملی همکاری نکند.به گزارش گل به نقل از فارس فرهاد مجيدي در پاسخ به اين سؤال كه پيش از فصل نقل و انتقالات تصميمش جدايي از استقلال بوده يا خير، اظهار داشت: من هميشه دلم با استقلال بوده و هست. اين تيم بخشي از خانواده من است. چه در اين تيم باشم و چه نباشم هميشه وضعيت استقلال را پيگيري مي‌كنم.
    وي افزود: يك پيشنهاد خوب داشتم و خوشحال هستم كه در سن 35 سالگي چنين پيشنهادي دارم، اما بنا به دلايل خاص خودم از علي فتح‌الله زاده خواستم يك سال ديگر در استقلال بمانم.
    کد:
    كاپيتان تيم استقلال در جواب اين پرسش كه اگر به تيم ملي دعوت شد اين دعوت را مي‌پذيرد يا خير، گفت: فكر مي‌كنم پوشيدن پيراهن تيم ملي براي همه افتخار است. اگر در مقطعي از تيم ملي خداحافظي كردم به اين دليل بود كه طي صحبتي كه با افشين قطبي داشتم فهميدم او مي‌خواهد از جوان‌ها استفاده كند، ولي اگر كارلوس كي‌روش صلاح بداند و دعوتم كند، با كمال ميل قبول مي‌كنم.
    پ.ن: 1. 34سال نه 35.
    انصافا مجیدی الان خیلی بهتر از کریمیه. پرسپولیسیا که اینقدر میگن کریمی یه تنه میتازونه یه التفاتیم به بازی با مالدیو داشته باشن که کریمی تو 180 دقیقه یه دونه مالدیوی رو هم دریبل نزد. واقعاَ یه نیم فصل توپ جمع کنی تو شالکه و یه نیم فصل درگیری تو استیل آذین بهتر از گلزنی در آسیاو داربی هستش. دقیقه نود استارتی زد که شیث 3-4 متر عقب افتاد.

ميداودي 10 استقلال است؛ ستاره باز مي‌گردد

ميلاد امسال با ستارگان پرتعداد و خريدهاي گرانقيمت محاصره شده است و براي حضور در تركيب ثابت استقلال هم كار سختي در پيش دارد

سايت گل ـ ميلاد ميداودي سال گذشته در همين روزها جذاب‌ترين خريد استقلال بود. بازيكني كه با پيشنهادهاي تيم‌هاي بزرگ و كوچك ليگ را رد كرد تا لباس استقلال را برتن كند.او كه به دليل تكل خطرناك سعيد سالارزاده بازيكن ملوان مصدوم شد و در اوج از رقابت‌ها كنار رفت بعد از ماه‌ها تمرين و فيزيوتراپي به مرور آماده حضور در ميدان مي‌شود، ميلاد كه درخشش پارسال‌اش هنوز از ذهن هواداران استقلال از بين نرفته است در جشن روز گذشته استقلالي‌ها پيراهن شماره 10 آبي‌ها را دست گرفت و با آن عكس يادگاري انداخت اين علامتي است از استقلالي‌ها به او تا فراموش نكند هنوز مورد اعتماد و توجه استقلالي‌هاست.
    ميداودي كه تمرينات با توپ خود را شروع كرده يقينا به اين زودي‌ها به شرايط بازي نخواهد رسيد، اما يادمان نرود او شماره 10 استقلال است بازيكني كه قبل از مصدوميت تيم روي كاكلش مي‌چرخيد. ميلاد امسال با ستارگان پرتعداد و خريدهاي گرانقيمت محاصره شده است و براي حضور در تركيب ثابت استقلال هم كار سختي در پيش دارد. اما كساني كه از انگيزه اين بازيكن خبر دارند مي‌دانند كه چه پتانسيلي در ساق‌ها او پناه شده است. چيزي كه يكي از اميدواري‌هاي استقلال در اين فصل خواهد بود.
    کد:
    پ.ن: من دلم شوت میخواد
    Last edited by xerxes again; 02-08-2011 at 05:02.

6. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

]پ.ن: اینا هم ما رو گیر آووردن.

مجيدي: اگر كي‌روش دعوتم كند، با كمال ميل به تيم ملي مي‌روم

يك پيشنهاد خوب داشتم و خوشحال هستم كه در سن 35 سالگي چنين پيشنهادي دارم، اما بنا به دلايل خاص خودم از علي فتح‌الله زاده خواستم يك سال ديگر در استقلال بمانم
    واقعا این جمله رو که از شیخ فرهاد که دیدم قلبم شکست .یه عمر حقشو خوردن .از زمان هایی که تو امارات داشت جولان میداد جه زمانی که تو اتریش بود.
    تو این دو سه فصل هم که به نظرم بهترین مهاجم لیگ بود از دست خودی ها خوردیم .کسانی که مشکلات شخصی شونو با فرهاد به صحنه تیم ملی کشوند و زمانی که تیم ملی به شدت به فرهاد نیاز داشت اونو مجبور به کناره گیری کردن .کسانی که خودشون از اسطوره های استقلال بودن.
    واقعا امثال انصاری فرد علارغم این همه سروصدا ایا تا حالا شما حتی نصف توانایی های شیخ فرهاد رو از این بازیکن دیده اید؟
    جالبه تو این چند ساله تیم ملی به شدت از لحاظ مهاجم شش دانگ تو مزیقه بوده و اگه دقت کنید تو این چند ساله همان تعداد کم گل های زده نیز توسط خط های میانی و بعضا دفاع .
    معمولا ضربات ایستگاهی گره گشای تیم ملی ما بوده.
    ایا مهاجمانی که الان در تیم ملی این همه غوغا دارند و گزارشگران تلویزیون هم مدام از انها اسطوره میسازند همان هایی نیستند که مقابل تیم مالدیو فقط یه گل زدند؟

8. 3 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تركيب احتمالي :

رحمتي
    حيدري - منتظري - حنيف - اميرآبادي
    رحمتي - تيموريان
    حمودي ----------------------- يوسفي
    جباري
    مجيدي

10. این کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تركيب احتمالي :

رحمتي
    حيدري - منتظري - حنيف - اميرآبادي
    رحمتي - تيموريان
    حمودي ----------------------- يوسفي
    جباري
    مجيدي
    تا وليدعليو زندي هستن بازي دادنه يوسفي اشتباهه محضه
    اخه زنديو وليدعلي ذخيره يوسفي باشن؟
    حيدري هم هافبك راست بازي ميكنه حمودي دفاع راست
    متاسفانه احتمالش زياده با دو تا هافبك دفاعي بازي كنيم ولي اشتباهه خدايي اون رحمتي اگه باشه تيمو عقب نگه ميداره توپ گيريش خوبه ولي يه پاس درست نميتونه بده
    اگه بخواد تك مهاجم بازي كنيم كه با وجود 2 تا هافبك دفاعي حتما ميكنيم احتماله اينكه از ارش به جايه فرهاد استفاده كنه خيييييييلي بيشتره

12. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

مظلومی در گفتگو با مهر:
    برای پیروزی مقابل سپاهان به اصفهان می‌رویم/ از وضعیت تیم رضایت ندارم

پرویز مظلومی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد آخرین وضعیت تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار با سپاهان اصفهان ضمن بیان مطلب فوق گفت: از جذب بازیکنان جدید و تمدید قرارداد نفرات مدنظرمان رضایت دارم و باید بگویم فتح الله زاده در این خصوص کار بزرگی انجام داد.
    وی ادامه داد: با توجه به وقتی که داشتیم، به عنوان یک مربی رضایت کاملی از وضعیت تیم ندارم زیرا در دوران آماده‌سازی تیم بسیاری از نفرات ما در اختیار تیم ملی بودند، تکلیف چند نفر مشخص نبود و 2-3 بازیکن هم مصدومیت داشتند، به همین دلیل نتوانستیم تمرینات تیم را با نفرات کامل برگزار کنیم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران خاطرنشان کرد: با این شرایط شاید در هفته‌های نخست بازیکنان در اجرای برنامه‌های تاکتیکی تیم ناهماهنگ باشیم اما قطعا با گذشت 3-4 هفته به هماهنگی مطلوب و ایده‌آل دست پیدا خواهیم کرد.
    وی با بیان اینکه با قول قهرمانی نمی‌توان یک تیم را قهرمان دانست، اضافه کرد: مجموعه استقلال از مدیریت تا کادر فنی و بازیکنان از روز نخست برای قهرمانی در مسابقات لیگ به میدان می‌رود و برای رسیدن به این هدف بزرگ و خوشحال کردن هواداران تلاش می‌کنیم. البته کسب چنین موفقیتی تنها منوط به داشتن مربی و بازیکن خوب نیست بلکه همیشه برای تیم‌ها بزرگ حاشیه درست می‌کنند و جلوگیری از حاشیه‌ها نقش مهمی در موفقیت یک تیم دارد.
    مظلومی با اشاره به اینکه جلوگیری از حاشیه‌ها در فصل گذشته نقش مهمی در نایب قهرمانی استقلال داشت، در مورد دیدار با سپاهان اصفهان تاکید کرد: شرایط سپاهان با تیم سال گذشته بسیار متفاوت است. ما از نفرات این تیم و تفکرات بوناچیچ شناخت داریم ولی در مجموع ما تنها به شرایط تیم خود و حضور پرقدرت در این بازی فکر می‌کنیم.
    وی از هواداران تیم استقلال خواستار صبر و حوصله در دیدارهای هفته نخست استقلال خصوصا دیدار با سپاهان شد و اظهار داشت: با هدف پیروزی به اصفهان می‌رویم و می‌خواهیم با پیروزی در این بازی، لیگ را با نتیجه بسیار خوب برابر قهرمان فصل گذشته آغاز کنیم.
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران در پایان گفت: قطعا دیدار با قهرمان دوره گذشته در نخستین بازی لیگ آن هم در اصفهان، استارت سختی برای استقلال تهران محسوب می‌شود اما سعی می‌کنیم با موفقیت در این بازی، شروع خوبی در لیگ داشته و با روحیه مضاعف در مسابقات بعدی به میدان برویم.
    دیدار تیم‌های فوتبال سپاهان اصفهان و استقلال تهران در چارچوب هفته نخست یازدهمین دوره لیگ برتر ساعت 22:30 دقیقه چهارشنبه هفته جاری با قضاوت محسن قهرمانی در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.
    کد:

14. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وليد علي بازي با سپاهان را از دست داد
    خبرگزاري فارس: بازيكن كويتي تيم فوتبال استقلال به دليل صادر نشدن كارت بازي از سوي فدراسيون كويت نمي‌تواند فردا برابر سپاهان به ميدان برود.

به گزارش خبرگزاري فارس، فدراسيون فوتبال كويت به دليل تعليق چند ساله از سوي فيفا و به دليل ناآشنايي با سيستم جديد PMS كه مربوط به انتقال بين المللي بازيكنان است، نتوانست ITC وليد علي را براي باشگاه استقلال صادر كند.
    از همين رو باشگاه استقلال براي حل شدن اين مشكل و تسريع در صدور اين كارت از سوي فدراسيون كويت، نامه نگاري با فيفا را آغاز كرده است.

محمد حيراني مشاور بين المللي باشگاه استقلال در اين باره به خبرنگار ورزشي فارس گفت: مكاتباتي با فيفا داشتيم و يك بار هم جواب ما را داده اند. نامه ديگري به فيفا داده ايم و منتظر جواب نهايي آنها هستيم. با اين حال فردا وليد علي نمي تواند مقابل سپاهان به ميدان برود.

کد:
    شانسيو كه سپاهان داره خدا وكيلي هيچكي نداره
    3 تا از بهترين بازيكنامونو نداريم

16. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسرو حیدری به بازی با سپاهان نرسید

ورزش > لیگ برتر - باشگاه استقلال تصمیم گرفت تا خسرو حیدری در اصفهان غایب باشد.
    به گزارش خبرآنلاین؛ درحالی که علی فتح الله زاده می خواست تا امروز پول مورد نظر سپاهان را برای رضایتنامه خسرو بپردازد ، این بازیکن همراه با کاروان تیمش راهی اصفهان نشد.
    نکته جالب درباره حیدری این است که روز گذشته و در پایان جلسه کنفرانس مطبوعاتی استقلال ، در جلسه ای سرپایی میان کادرفنی تیم و علی فتح الله زاده ، بحث خسرو به میان آمد. مظلومی می خواست این بازیکن را در ترکیب داشته باشد و اما فتح الله زاده معتقد بود بهتر است خسرو در این بازی به میدان نرود تا حاشیه ای ایجاد نشود.
    اتفاقی که سرانجام به همان شکلی رقم خورد که مدیر تیم می خواست.

کد:
    اينم چهارميش
    بهتره اسمه سپاهان بشه سپاشانس

18. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا بدونه وليدعليو خسرو تركيبو بچينيد
    حتما منتظري رو ميذاره دفاع راست

ویرایش

مثله اینکه فرهادم نیستواقعا خنده داره
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 02-08-2011 at 16:47.

20. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •