بدبختی 3 تا از بازیهای مهممون هم همین چند هفته اول هست
هفته بعد تاتنهام
هفته بعدش آرسنال
و بعد دو هفته بعدش چلسی
البته فاصله بین بازی آرسنال تا چلسی حدودا 20 روزه .
بدبختی 3 تا از بازیهای مهممون هم همین چند هفته اول هست
هفته بعد تاتنهام
هفته بعدش آرسنال
و بعد دو هفته بعدش چلسی
البته فاصله بین بازی آرسنال تا چلسی حدودا 20 روزه .
از این حرفش من خوشم نیومد!فرگی خطاب به اشنایدر: به تو نیازی نداریم
امان از دست این رسانه های رویاپرداز انگلیسی.باشگاه منچستر یونایتد می داند که اگر سر این بازیکن با دورتموند وارد جنگ شود،باشگاه دورتموند مجبور به فروش این بازیکن می شود.
تنها بازیکنی که دورتموند مجبور به فروشش بود شاهین بود چون بند بازخرید داشت توی قراردادش.
تا سال اینده مطمئنا هیچ بازیکن کلیدی از دورتموند جدا نمیشه
به شدت امیدوارم این خبر درمورد ماریو گوتزه درست باشه
بازیکن خیلی خوبی هست
حیف که آلمانی هست و دورتموند عمرا" از دستش بده :(
اسمی از اسنایدر نبرده...گفته به بازیکن جدید احتیاج نداریم....به نظرت فرگوسن هیچوقت خطاب به کسی همچین حرفی میزنه؟!!
اینجوری ترجمه کردند که به خوندن ادامه خبر تشویق بکنه خواننده ها رو!
سلام دوستان
اين اولين پست من تو اين تايپيكه اميدوارم عضو مفيدي باشم
من يه خبر بد شنيدم كه فرديناند و رافائل چند هفته اي مصدوم شده
شما چيزي در اين باره شنيديد
بچه ها در مورد اسنایدر من صحبت های فرگوسن رو که گذاشتم صفحه قبل یه جورایی منظورش این بود که ترافیک تو خط میانیش زیاده....میخواد به پوگبا بازی بده که خودش میگه بازیکن با استعدادیه....تام کلورلی اندرسون کریک فلچر....درسته اسنایدر خیلی بازیکن بهتریه اما یه نگاه بندازید....اندرسون تام همین پوگبا....اینها به بازی کردن احتیاج دارند تا خودشون رو نشون بدن....در ضمن کریک و فلچر با تجربه هم هستند....
اومدن اسنایدر برای این فصل خوبه....اما اگه به اینده نگاه کنی پیشرفت جوون ها رو به عقب میندازه....اگه امسال تام همه بازی رو بازی کنه...و یا اندرسون و بقیه....از کجا میدونید فصل بعد بهتر از اسنایدر نشن؟!
دارید حرف های همون تحلیل گر انگلیسی رو میزنید....خطاب به فرگوسن که وقتی نیکی بات گیگز اسکولز بکهام نویل رو داشت گفت...با این بچه ها جام نمیگیری! و دیدید همین بچه ها تو پست های خودشون بهترین های دنیا بودند...پس به روال قبل بزاریم فرگوسن کار خودش رو بکنه....ما هم ازش حمایت میکنیم
بار دیگر از دخیا حمایت شد
Mike Phelan دست یار سرمربی و کریس اسمالینگ از دروازبان جوان منچستر یونایتد حمایت کردند. دیوید دخیا که در روز گذشته در بازی مقابل وست برومویچ به میدان رفته بود Long بازیکن وسن برومویچ تواسنت با یک شوت دروازه ی او را باز کند. دخیا که در بازی مقابل منچستر سیتی در کامنتی شیلد بر روی گل دومی که تیم حریف زده بود تاثیر گزار بود و در بازی دیشب او مقابل وست برومویچ هم یک گل بحث بر انگیز را در یافت کرد.
با این حال Phelan گفت: پیر یا جوان در هر صورت دروازبان اشتباه می کند ما به او اعتماد داریم و به نظر من او در آینده به یکی از دروازبانان خوب لیگ برتر تبدیل خواهد شد. کریس اسمالینگ هم تیمی او هم درباره ی دخیا گفت: او سعی می کند که بهترین بازی هایش را در میدان به نمایش بگذارد او شوت های محکم و قوی را میزند و او در حال تبدیل شدن به یک دروازبان سطح بالاست.
شیاطین سرخ این دروازبان را تابستان امسال از اتلتکومادرید با حدود 19 میلیون بخدمت گرفت تا بتواند جای ادوین فاندرسار که شش در الترافورد موفق بود را پر کند.
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درینک واتر قرض داده خواهد شد
هافبک جوان یونایتدها آماده شروعی دیگر است
این هافبک جوان تایید میکند که میخواهد به رقابت های چمپیونشیپ انگلستان برود تا به پیشرفتش ادامه بدهد.او تمام دوران حرفه ایش را در منچستریونایتد گذرانده اما به تیم های کاردیف ، هادرسفیلد تاون و واتفورد نیز قرض داده شده و حالا به نظر میرسد بار دیگر نیز به طور قرضی باشگاه را ترک خواهد کرد. درینک واتر فعلا در تیم ذخیره های یونایتد در کنار دارن فلچر و دارن گیبسون در حال بازی است اما میخواهد برای راهیابی به ترکیب یونایتد در آینده ، به تیمی دیگر برود و به طور ثابت بازی کند. " من چیزی درباره اینده ام نمیدانم. من باید با رئیس صحبت کنم. من شاید به چمپیونشیپ بروم و مانند سایر بازیکنان جوان تیممان دنبال فرصتی برای ثابت بازی کردن هستم.هافبک های وسط با کیفیتی در تیم هستند و بسیار دشوار است که در بین آنان جایی باز کنید."
لینک منبع خبر:
به نقل از:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسمش میشه: آب بنوشدرینک واتر قرض داده خواهد شد
عجب اسم باحالی داره این پسره
اکادمی باشگاه داره خوب کار میکنه
مرتضی جان. قوانین انجمن ورزش، بند 401 رو مطالعه کن، علت حذف پستت رو متوجه میشی.(خصوصا بخش های بولد شده پایین):
درباره نقل و انتقالات این فصل دوستان پیشتر مطالب زیادی رو گذاشتند. بهترین لینک برای آگاهی از نقل و انتقالات اتفاقات فصل جاری به طور مختصر و مفید لینک پایینه:401- بيهودهنويسی و Spamming ممنوع! پستهای بیفایدهای كه "به اطلاعات مفيد كاربران نيفزايد"، در هر تاپيكی كه داده شده باشد حذف خواهد شد.
تذکر: با توجه به شمارش پستها و وجود دکمه تشکر در انجمن، ارسال لحظه به لحظه، پستهای بیمحتوا، صرفا تبریک، تشکر و امثال اینها ممنوع میباشد. در جهت تایید یا قدردانی از سایر پستها از کلید تشکر استفاده کنید.
+
همانطور که دوستان گفتند کامیونیتی شیلد تک بازیه که در استادیوم ومبلی انجام میشه.
دوست من، میتونید از اینجا گل ها و هایلایتز بازی رو دانلود کنید.
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)