آقا دمت گرم بد جوری معتاد یک آپشن جدید هستم
آقا دمت گرم بد جوری معتاد یک آپشن جدید هستم
linkin_parkجان خیلی حال کردم وقتی اسم 3 تا از بچه های ایرانی رو توی اون لیست دیدم حالا من چند تا سوال راجع به این سوپرپچ دارم;
حجمش چقده؟
کی واسه دانلود میزارن دقیق؟(آخه من خیلی حولم)
چند تا استادیوم توش هست و آیا استادیوم ایرانی هم داره؟
لیگ آلمان رو داره؟یعنی حتی اسم بازیکنانی که قبلا توسط گزارشگر گفته نمیشد الان گفته میشه؟(این یکی خیلی مهمه)
سلام دوستان
اینم یه Option File جدید.ساعت Gaming Access هنوز Super Patch خودش رو برای دانلود نزاشته.
که توی اون این 2 انتقال جدید باشگاه رئال مادرید انجام شده و در ضمن تیم های ملی هم به روز شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این لینک دانلود نداره
یک نگاه بنداز
من که هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم
موفق باشی
حجمش چقده؟ ------ 2.02 گیگابایت
کی واسه دانلود میزارن دقیق؟(آخه من خیلی حولم) --------- تو این هفته به احتمال زیاد
چند تا استادیوم توش هست و آیا استادیوم ایرانی هم داره؟ ------------ 254 استادیوم و استادیوم های ایرانی در دست ساخته ، من خودم ثامنو ساختم ... شرکتمون تا 1 ماه دیگه 1 DVD میده به بازار ... با استادیوم های ایرانی ... سوال بیشتر در این مورد نکنید ...
لیگ آلمان رو داره؟یعنی حتی اسم بازیکنانی که قبلا توسط گزارشگر گفته نمیشد الان گفته میشه؟(این یکی خیلی مهمه) ----------- بله به جای لیگ C گذاشته شده ... 2400 تا صورت و مو داره که بوندسلیگا هم جزوشه ولی اسم ها رو نمیدونم ...
بيا عزيز برات آپلود كردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه لینک دیگه برای دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه آقا امین
شرمنده کردی
ممنون از زحمتی که کشیدید
مارتین جان از شما هم ممنونم
ولی آقا امین زحمتش را کشید و کارمون را راه انداخت
باز هم ممنون
ببخشید یک سوال داشتم
کسی اینجا option file برای تیمهای باشگاهی کلاسیک نداره مثل کلاسیک میلان و بقیه تیمها
قبلا یک فایل دانلود کردم
ولی تیمها بازیکنانشان خیلی کم است
اگه فایلی سراغ دارید لینکش را برام بذارید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)