بزار بازی عرضه رسمی بشه بعد . . .
بزار بازی عرضه رسمی بشه بعد . . .
آخه گیم پلی کال آف مثلا چه جوری باید متحول بشه ؟!!!! مهم عواملیه که بهش اضافه می شه تا گیمرها راضی بمونن و می بینیم که موفق هم بودن !! ولی در مورد بتلفیلد من رو که اصلا راضی نکرد !!!!!
اینایی که بازی رو تمام کردن روی xbox بازی کردن واسه pc هنوز کرک نشده
اینم شد نظر سنجی ؟ کلا 13 هزار نفر توش شرکت کردن !!!
انگار 3 نفر شرکت کنن بعد 2 به 1 بشه بعد بگید با اختلاف فاحش بردن !!!
الان تو فیس بوک من به دوستانم اونها هم به دوستاشون بگن که بیان به cod رای بدن حداقل یه 500 تا اضافه میشه به تعدادشون !!!
نه نبود،ولی در کل شخصیت زیاد جالبی نبود.............
دوستان این بازی بی صحب برا دامپیوتر کی میاد چرا کسی جواب نمیده
ما که گشتیم همه گفتن نیومده
[کیبوردهای مخصوص بازی با ویژگی های خاص خود از دیگر کیبوردها قابل تفکیک هستند ولی کیبوردی که در این مقاله قصد داریم برای شما آن را معرفی کنیم با ویژگی های منحصر به فرد خود علاوه بر خاص بودن در بین تمامی کیبوردها ، اولین کیبوردی است که برای بازی مخصوصی طراحی و ساخته شده است.
تا کنون نام و آوازه بازی مشهور و بی نظیر call of duty (ندای وظیفه) را شنیده اید ، بازی که با افتخارات بسیاری در هر نسخه به عنوان یکی از بهترین بازی های سال انتخاب می شود.
کمپانی AZiO یکی از خاص ترین و محبوب ترین کمپانی های سازنده محصولات سرگرمی و جانبی ، کیبورد خلاقانه ای را روانه بازار کرده است که در اصل برای بازی ندای وظیفه طراحی شده است.
سوال: آیا فاکتور طراحی بکار رفته در این محصول برای بازی مشهور ندای وظیفه می تواند آن را به یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین کیبورد تبدیل کند؟
پاسخ این سوال را می توان در ویژگی های این کیبورد جستجو کرد:
۱- ساختاری نزدیک به یک وسیله جنگی و مجهز
اگر به طراحی این محصول با دقت نگاه کنید متوجه می شوید طراحی این کیبورد به مانند یک وسیله جنگی است.
تمامی چینش کلیدهای اصلی طوری انجام شده است که حس داشتن وسیله جنگی و فضای جنگی را به شما القاء کند.
۲- کیبوردی سخت و بسیار مقاوم به مانند یک وسیله جنگی
نکته بسیار جالب در مورد این محصول سختی و محکمی تک تک کلیدها و قطعات آن است.
این کیبورد قادر است سخت ترین و محکم ترین ضربات وارد را (حدود یک میلیون برابر حالت عادی) تحمل کند. یعنی حس استحکام و سر سختی را به شما القاء خواهد کرد.
۳- تنظیمات سریع و ساختاری متناسب برای انجام هرکار سریع کامپیوتری
ویژگی دیگر این محصول ، تنظیمات سریع نوع دستوری کلیدهاست.
در قسمت بالای کیبورد یک کلید ولومی شکلی را مشاهده می کنید که شما با چرخاندن به هر طرف می توانید نوع دستوری کیبورد را برای هر بازی و هر کاری تغییر دهید.
۴- مقاوم در برابر هرگونه نفوذ مایعات
شما در هنگام کار با این وسیله ممکن است در حال نوشیدن آبمیوه باشید و ناگهان مقداری از آن بروی کیبورد بریزد ، لازم نیست نگران خرابی کیبورد شوید،مجاری این محصول طوری طراحی شده اند که نه تنها آبمیوه به داخل کیبورد راه پیدا نمی کند بلکه از مجاری به پشت کیبورد هدایت شده و خارج می شود.
تنها این چهار ویژگی کافی است تا شما را متقاعد کنیم بهترین کیبورد برای انجام یک بازی جنگی ، مخصوصا ندای وظیفه این محصول است.
اگر دوست دارید این کیبورد منحصر به فرد و با دوام را خریداری کنید می توانید از تمامی شاپ های معروف دنیا تنها با پرداخت ۹۹ دلار این محصول را سفارش دهید.
منبع:p30day.com
Last edited by gta6767; 05-11-2011 at 20:03.
عجب کیبورد مزخرفی![]()
الان نسخه 360 را گرفتم و پنج تا مرحله از ACT 1 را بازی کردم .
فقط میتونم بگم فوق العاده هست . لامصب از همون دقیقه اول با گیم پلی وحشتناک سرعتی خودش آدم را میخکوب میکنه . هر لحظه باید انتظار یه اتفاق عجیب را در بازی داشته باشیم .
گرافیک خیلی خوب شده و صحنه های سینمایی هم معرکه هست . حتی از سری های قبلی هم خیلی جذاب تره . البته احساس میکنم داستان بازی خیلی غنی نباشه ولی شاید با ادامه بهتر بشه .
محتوای مخفی: داستان
در یک کلام واقعا دمه Activision گرم . من موندم battlefield 3 چه جوری و با چیش میخواسته با این بازی رقابت کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)