تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 167 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1662

نام تاپيک: پرسش و پاسخهای متداول در مورد HDTV ـها (پست اول را مطالعه کنید)

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منم کلیت حرفاتو قبول دارم، درسته؛ اما به نظر من درباه مصرف برق به نظرم منطقی تر باشه علارقم تبلیغات شرکتها full led ها کمتر مصرف کنند، چون led های اضافی همه خاموش میشن و انرژی کمتری اتلاف میشه.
    درباره کیفیت هم مسلما تنها تفاوتی که تکنولوژی نوردهی میتونه ایجاد کنه بحث کنتراست هست واقعا(به استثنای اون چیزی که LG ادعا کرد تونسته با کار کردن روی اسکن نور زمینه در مدل Lm9600 قابلیت تازه سازی refresh Hz پنلو دوبرابر کنه و از 240Hz به 480hz برسونه) و در این زمینه هم معمولا Full led ها یه پله بالاتر قرار دارن، البته مشکلات black crush توی full led های local dim دار به نسبت edge led های micro dim طبیعیه که بیشتر باشه اما کنتراست معمولا بهتره.
    برای مثال مقایسه کنتراست و میزان مشکی sharp elite بعنوان full led با samsung es8000 و panasonic wt50 هر دو بعنوان edge led.

یا تحلیل سایت Cnet درباره Sharp elite

The picture of the Sharp Elite PRO-X5FD LED TV delivers deeper black levels and better contrast than any other LCD or plasma on the market. Unlike other full-array local dimming TVs, it maintains its superior picture from normal viewing angles and blooming artifacts are virtually nonexistent. Color is relatively accurate, shadow detail is excellent and video processing does everything we expect. The screen maintains black levels well under ambient light. No-nonsense styling, best-ever energy efficiency and a nearly-complete feature set
    منم با کلیت حرفت موافقم فقط تو بحث مصرف برق در پنل های LED خیلی بستگی به میزان سیاهی تصویر داره. مثلا اگر بخوای فیلمی ببینی که اکثرا صحنه های تاریک داره، Full LED مصرف کمتری داره ولی تو حالت کلی که صحنه های درخشان و رنگی با حداکثر نور پس زمینه رو داشته باشیم، مصرف Edge ها کمتره.

2. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوالی دارم نمیدونم به اینجا ربط داره یا نه اگه نبود به بزرگواریتون ببخشید
    میخوام لپ تاپمو با HDMI به تلویزیون وصل کنم ولی یه سر کابل HDMI از اون یکی سرش کوچکتر هست ولی هم تلویزیون هم لپ تاپ ورودی بزرگ میخواد
    همه کابل ها اینطوری هستند یا مال من اینجوری هست؟
    تبدیلی چیزی هست یا باید یکی دیگه بخرم
    با سپاس

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

میخوام یک 32 اینچ بگیرم به این مدلها رسیدم
    سامسونگ5550 و ال جی ال اس 46100وال اس 4600
    رنچ قیمتشون هم بین 1300 تا 1400 بود
    یک شارپ هم 32 مدل ال ئی 430 ایکس که قیمت نداردم
    اینها همه فول اچ دی هستند و ال ای دی
    به نظر من چه ال ای دی و چه ال سی دی فول اچ دی باشند مهمتر نظر من؟اگر غلط بگید
    چی بگیریم؟واقعان الان موندم چی بگیرم کمک کنید مدل بهتر
    ایا اسمارت بودن اونقدر مهمه؟ارزش پول بیشتر خرج کردن برای اسمارت هست؟یا برای من که بخوام کانل های ایران رو نگاه کنم و فیلم هم یو اس بی یا کامپیوتر نگاه کنم اسمارت مهمه؟وافعا نمیدونم اسمارت چی ؟یا فول اچ دی بودن مهمتر ؟

پروفشنال parham511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Ma$aD

پيش فرض

میخوام یک 32 اینچ بگیرم به این مدلها رسیدم
    سامسونگ5550 و ال جی ال اس 46100وال اس 4600
    رنچ قیمتشون هم بین 1300 تا 1400 بود
    یک شارپ هم 32 مدل ال ئی 430 ایکس که قیمت نداردم
    اینها همه فول اچ دی هستند و ال ای دی
    به نظر من چه ال ای دی و چه ال سی دی فول اچ دی باشند مهمتر نظر من؟اگر غلط بگید
    چی بگیریم؟واقعان الان موندم چی بگیرم کمک کنید مدل بهتر
    ایا اسمارت بودن اونقدر مهمه؟ارزش پول بیشتر خرج کردن برای اسمارت هست؟یا برای من که بخوام کانل های ایران رو نگاه کنم و فیلم هم یو اس بی یا کامپیوتر نگاه کنم اسمارت مهمه؟وافعا نمیدونم اسمارت چی ؟یا فول اچ دی بودن مهمتر ؟

اسمارت یعنی شما کابل lan رو وصل میکنید پشت تلویزیون و مثل کامپیوتر و internet explorer باهاش وب گردی میتونید کنید، اما سرعتش پایینه و کند هستش و واسه من و شما که کامپیوتر داریم هزینه بیخودیه.
    Eh5550 تلویزیون خوبیه تقریبا، اون مدل شارپ رو ندیدم خدوتون ببینید و بررسیش کنید.
    سامسونگ اخیرا یعنی هفته پیش افزایش قیمت داشت، ببینید اگه توی تعاونی یا مغازه ای که نمایندگی مستقیم سامسونگ نیست، یا سایتهای فروش اینترنتی اگه تونستید به قیمت قدیم eh5550 رو پیدا کنید که تقریبا 100 تومن ارزونتره، همون eh5550 رو بردارید به نظر من.
    اما اگه بقیمت جدیدش فقط پیدا میشه هنوز به بررسیتون ادامه بدید و اون مدل شارپو بررسی کنید.
    Last edited by parham511; 08-02-2013 at 15:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

می خواستم بدونم همون فیلم سه بعدی رو که با یه عینک اکتیو شاتر میشه دید در یه تلویزیون دیگه با عینک پسیو هم میشه همون فیلم رو دید یا اینکه هر عینکی یه فرمت مخصوص به خودش داره؟
    Last edited by opticman; 09-02-2013 at 20:42.

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

می خواستم بدونم همون فیلم سه بعدی رو که با یه عینک اکتیو شاتر میشه دید در یه تلویزیون دیگه با عینک پسیو هم میشه همون فیلم رو دید یا اینکه هر عینکی یه فرمت مخصوص به خودش داره؟
    جواب مثبته.میشه دید.

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliaghil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میگم هیچ تاپیک جدیدی برای مدلهای 2013 زده نشده ها
    مدیران لطفا مدلهای 2013 کمپانیها رو معرفی کنید.
    سونی، سامسونگ، پاناسونیک، ال جی، چه مدلهایی برای 2013 ارائه دادن؟
    با تشکر.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

متاسفانه تو سایت، تاپیک جامعی برای تلویزیون های SONY نیست. بنابراین مجبور شدم این آگهی رو اینجا بزارم:

11. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

این اگهی خیلی ها از جمله خود من رو به اشتباه انداخت متاسفانه بازرگانی ایران اصلا موجود تی وی ظاهرا نداره و این آگهی هم مربوط به دوربین های عکاسی خود من همین دیروز با دیدن این اگهی تو روزنامه خبر ورزشی خیلی تعجب کردم چون می دیدم که اصلا تی وی تو بازار نیست قیمتها هم خیلی بیشتر از قیمت اسمی شرکته تو مغازه ها برای همین تا دیروز این اگهی دیدم با یکی از دوستان تو جمهوری تماس گرفتم معلوم شد این اگهی مربوط به دوربین های عکاسی و یکی دو مدل فیلم برداری ولی با شیطنت تو متن اگهی خیلی کلی گفته شده تا در ظاهر شامل تی وی هم باشه .

داره خودمونی میشه farhadoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این اگهی خیلی ها از جمله خود من رو به اشتباه انداخت متاسفانه بازرگانی ایران اصلا موجود تی وی ظاهرا نداره و این آگهی هم مربوط به دوربین های عکاسی خود من همین دیروز با دیدن این اگهی تو روزنامه خبر ورزشی خیلی تعجب کردم چون می دیدم که اصلا تی وی تو بازار نیست قیمتها هم خیلی بیشتر از قیمت اسمی شرکته تو مغازه ها برای همین تا دیروز این اگهی دیدم با یکی از دوستان تو جمهوری تماس گرفتم معلوم شد این اگهی مربوط به دوربین های عکاسی و یکی دو مدل فیلم برداری ولی با شیطنت تو متن اگهی خیلی کلی گفته شده تا در ظاهر شامل تی وی هم باشه .
    البته ظاهرا جشنواره دوربینها جشنواره زمستانیه و با این اگهی (جشنواره نوروزی)فرق داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما هنوز تو صفحه اصلی سایت خبری از جشنواره نوروزی نیست!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •