تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 314 اولاول ... 216167686970717273747581121171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

یک مشکلی که این لپ تاپ داره و کلا لپ تاپ های HP دارن اینه که یک مقدار بیشتر داغ میکنن

لپ تاپ 6090 من بعد از نیم ساعت که باهاش کار میکنم سمت چپ کنار تاچ پدش گرم میشه و این رو اعصابه ! (البته بدون کول پد)
    دوست عزیز اتفاقا HP تو این مدل سیستم خنک کننده رو بهینه کرده (فکر کنم کلا تو سال 2011 روش و تکنولوژی خنک کننده لپ تاپ هاش رو عوض کرده) و در ضمن HP تکنولوژی انحصاری Cool Sence رو هم رو این لپ تاپ به کار برده که به نظر من قابل تحسین و کار آمده
    دمای این لپ تاپ با توجه به کانفیگش خیلی عالیه و گرمای cpu در حالت نرمال و بدون کول پد 49-53 هست که واسه سی پی یو CoreI7 خیلی خوبه

در ضمن چون بدنه این لپ تاپ فلزیه گرما رو بیشتر نشون میده
    تازه باید خدا رو شکر کرد که مثل برند های دیگه خود تاچ پد خیلی داغ نمیشه چون گرم شدن تاچ پد بیشتر رو اعصابه
    واسه اینکه ببینی دمای این لپ تاپ با توجه به کانفیگش خوبه میتونی یه 5010 دل رو هم تست کنی و می بینی که فقط کم مونده آتیش بگیره-تازه جنس داخلش از پلاستیکه اگر فلز بود که جهنم میشد (اگه یه تخم مرغم بزاری روش ، نیمرو بدون روغن و کلسترول بهت تحویل میده)
    لپ تاپ من تو بازی Flashpoint River با آخرین گرافیک نهایت دماش بدون کول پد به 85 رسیده یا مثلا crysis2 رو با دمای 73-78 بازی میکنم در حالی که حتی مک بوکم دماش به 99 میرسه
    این قضیه داغ بودن HP رو یه سری از مدل ها بیشتر صدق میکنه و کل قضیه هم بر میگرده به یه سری مدل های خاص قدیمی در سری های pavilion dv2000 و dv6000 و dv9000 که از GPU های Nvidia استفاده میکردن و دیگه تولید نمیشن و به خاطر همین HP تصمیم گرفت که دیگه از گرافیک های Nvidia رو لپ تاپ هاش استفاده نکنه چون داغ میکردن و به همین دلیله که الان 99% لپ تاپ های HP از ATI استفاده میکنن
    ولی در مورد این مدل درست نیست.
    Last edited by d.b23; 05-06-2011 at 10:49.

2. 3 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    خونمون !

پيش فرض

دوست عزیز اتفاقا HP تو این مدل سیستم خنک کننده رو بهینه کرده (فکر کنم کلا تو سال 2011 روش و تکنولوژی خنک کننده لپ تاپ هاش رو عوض کرده) و در ضمن HP تکنولوژی انحصاری Cool Sence رو هم رو این لپ تاپ به کار برده که به نظر من قابل تحسین و کار آمده
    دمای این لپ تاپ با توجه به کانفیگش خیلی عالیه و گرمای cpu در حالت نرمال و بدون کول پد 49-53 هست که واسه سی پی یو CoreI7 خیلی خوبه

در ضمن چون بدنه این لپ تاپ فلزیه گرما رو بیشتر نشون میده
    تازه باید خدا رو شکر کرد که مثل برند های دیگه خود تاچ پد خیلی داغ نمیشه چون گرم شدن تاچ پد بیشتر رو اعصابه
    واسه اینکه ببینی دمای این لپ تاپ با توجه به کانفیگش خوبه میتونی یه 5010 دل رو هم تست کنی و می بینی که فقط کم مونده آتیش بگیره-تازه جنس داخلش از پلاستیکه اگر فلز بود که جهنم میشد (اگه یه تخم مرغم بزاری روش ، نیمرو بدون روغن و کلسترول بهت تحویل میده)
    لپ تاپ من تو بازی Flashpoint River با آخرین گرافیک نهایت دماش بدون کول پد به 85 رسیده یا مثلا crysis2 رو با دمای 73-78 بازی میکنم در حالی که حتی مک بوکم دماش به 99 میرسه
    این قضیه داغ بودن HP رو یه سری از مدل ها بیشتر صدق میکنه و کل قضیه هم بر میگرده به یه سری مدل های خاص قدیمی در سری های pavilion dv2000 و dv6000 و dv9000 که از GPU های Nvidia استفاده میکردن و دیگه تولید نمیشن و به خاطر همین HP تصمیم گرفت که دیگه از گرافیک های Nvidia رو لپ تاپ هاش استفاده نکنه چون داغ میکردن و به همین دلیله که الان 99% لپ تاپ های HP از ATI استفاده میکنن
    ولی در مورد این مدل درست نیست.
    حرفتون کاملا درسته . در کل لپ تاپ خوبیه
    ولی این یه مشکلو داره که اذیت میکنه !

دمای لپ تاپ من ، نیم ساعت بعد از روشن کردن :

دمای سی پی یو core0 بین 49-54 هست ولی دمای core1 رو 60 میچرخه !
    دمای رم ها هم تا 52 رفته که در اون حالت فن سریع شروع به کار میکنه و رم هارو خنک میکنه .
    دمای هارد هم دیروز تا 44 رفت ، دیروز خیلی گرم بود مخصوصاً اتاق من که سونا خشک بود
    دمای گرافیک هم بین 54-57 هستش

این مشکلی که گفتم کنار تاچ پدش گرم میشه ، وقتیه که از گرافیک اصلی داره استفاده میکنه . هنگام استفاده از گرافیک اینتل این مشکل پیش نمیاد !
    Last edited by G-STAR; 05-06-2011 at 16:37.

4. این کاربر از G-STAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال salar_aziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

چنتا سوال داشتم از دوستان
    1.از کجای ویندوز میشه رفت به قسمت تست دمای دستگاه؟!(منظورم speed fan هست)
    2.من الان دوتا درایو c و ریکاوری رو دارم.چطور میشه پارتیشن بندی کنم؟(لطفا کامل توضیح بدید.)

ممنونم

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من از عصر حجر نميام عزيز . من خودم واسه خريد لپ تاپ 1 سال تحقيق كردم . همه سايت ها رو هم ديدم . سري جي ايسوس مختص گيم هست با 4 كيلو گرم وزن . كه به نظر من ديگه نميشه گفت لپ تاپ . به هر حال من خودم اچ پي رو به بقيه برندها ترجيح ميدم .
    شوخي بود دوست عزيز ناراحت نشو
    اختلاف وزن G73 با 6090 حدود 900 گرم هست كه با توجه به سايز بزرگتر و بدنه مقاومت تر و دوال فن بودن لپ تاپ كاملا طبيعي هست
    ولي مثلا G53 فقط 500 گرم بيشتر 6090 وزن داره هم اندازه هست و خيلي قويتره
    به هر حال بحث من با اين بود كه اچ پي پيشرو استفاده از كارت هاي گرافيك قدرتمند نيست
    سري گيم MSI با وزن كمتر هم پيدا ميشه

داره خودمونی میشه hhrt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ناکجا آباد

پيش فرض

سلام بر همه عزیزان،اقاجون این مدل usb3 داره؟؟تو ی جا نوشته بود نداره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    خونمون !

پيش فرض

سلام بر همه عزیزان،اقاجون این مدل usb3 داره؟؟تو ی جا نوشته بود نداره.
    بله دوست عزیز . 2 تا پورت USB3 داره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    خونمون !

پيش فرض

چنتا سوال داشتم از دوستان
    1.از کجای ویندوز میشه رفت به قسمت تست دمای دستگاه؟!(منظورم speed fan هست)
    2.من الان دوتا درایو c و ریکاوری رو دارم.چطور میشه پارتیشن بندی کنم؟(لطفا کامل توضیح بدید.)

ممنونم
    1- نرم افزار SpeedFan رو میتونی از آدرس زیر دانلود و نصب کنی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2- من خودم با ویندوز پارتیشن بندی کردم . به این صورت که روی Computer راست کلیک کن و گزینه Manage رو انتخاب کن . در پنجره ظاهر شده ، Disk Management رو انتخاب و در اونجا میتونی با کلیک راست روی پارتیشن C و انتخاب گزینه Shrink ، هر چقدر که میخوای از فضای C کم کنی و با فضای خالی ایجاد شده ، پارتیشن جدید بسازی

10. این کاربر از G-STAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بچه ها شما از چه کول پدی استفاده میکنین؟
    من میخوام یک کول پد خوب بگیرم ، چی پیشنهاد میکنین ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    در مورد 6050 hp سوال داشتم میخواستم ببینم که مشکل colding دارن و نسبت به n53sn چه مزایا و معایبی داره؟
    در مورد باطری هاشونم یه توضیحی بدبن
    ممنون

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

دوستان الان قیمت کف بازار این مدل چنده؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •