باشه ميگم منتها شرطش اينه كه شما تعصب رو يه شخص خاصي نداشته باشيد...
اون بازي اول بارسا با رئال يعني دور رفت رو من ديدم... يه لحظه گوارديولا داشت با كمك داور صحبت ميكرد... بعدش اين جناب مربي رئال داور رو صدا كرد و به گوارديولا اشاره كرد كه با حرفاش داره روي زمين تاثير ميذاره ...
+
اين مسائل همه به كنار !! غرور و حرفايي كه اين آدم داره من رو مطمئن كرده كه آدم
عزيزي نيست !
مورد ديگه اينكه تو اون بازي گوارديولا هم شايد كمي صحبت داشت با داور اما مورينيو كلا خيلي شلوغ ميكنه كنار زمين ...
حالا تيمت باخته ... خب بگو باخته و باخت رو قبول كن ... فقط مونده بود فحش ناموسي بده به پلاتيني !!
هي رئال مادريد هم سالي 60 تا بازيكن ميخره !! بابا به خدا تيم بودن !! به
تيم بودن و همدلي هست !! نه اينكه سالي فلان قدر پول بدي يه كسي مثل كريستين رو بخري كه بازي رفت !! 3 تا ضربه كاشته زد!! 3 تاشم خورد تو دفاع !!!
تيم بايد تيم باشه ... به يه بازيكن هم نيست ... هر كسي هم كه با اين ديدگاه مسئولان رئال ميره تو اون تيم خراب ميشه آينده ي فوتباليش ... حالا شما قبول نكن اما مثال هاش رو ببينيد ... در سال هاي گذشته ... ديويد بكام !! والتر ساموئل / وودگيت !! / رونالدوي عزيز(برزيلي نه اين جوجه(كريستين)) و ... مايكل اون ... همين كاكا !! كه تو ميلان با هم تيمي هاش تيم بودند !!اما اومد اينجا خراب شد !
اينا بايد بفهمن فوتبال تيم بودن و مشاركت هست ! وقتي كريستين رونالدو چيزي از فوتبال نميدونه كه يه ضربه كاشته اي كه 7 نفر از هم تيمي هاش رفتن روي گل رو بايد پاس بده نه شوت كنه !! پس توقع نداشته باشيد اين تيم نتيجه بگيره !!
كسايي هم كه ميان تو اين تيم كه كمك كنن كه تيم بشه !! نا موفق ميشن !! مثل همين اشنايدر و خيلي هاي ديگه
شما هم دوست من تعصب رو كنار بذار ... اين آدم ها با اين شخصيت ارزش ندارن كه آدم صحبت كنه در موردش ... تو ليگ انگليس هم كه بود يه سره با همه دعوا داشت !!(اينا رو كه يادتونه)
البته من نظر شخصيم رو گفتم دوست عزيز ... شما قطعا آزادي كه به هر كسي بگي عزيز ... اما تعريف عزيز براي من يه چيزي ديگس...
بازم در پايان بگم من نه طرفدار بارسا هستم ... نه رئال ... بازي ديشب رو هم اصلا نديدم چون هيچ كدوم رو دوست ندارم.