تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش بینی فینالیست ها؟

راي دهنده
175. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بارسلونا - شالکه ۰۴

11 6.29%
  • بارسلونا - منچستر یونایتد

81 46.29%
  • رئال مادرید - شالکه ۰۴

14 8.00%
  • رئال مادرید - منچستر یونایتد

69 39.43%
صفحه 71 از 76 اولاول ... 2161676869707172737475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 753

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ژابی آلونسو: داورها بارسا را به فینال رساندند/ رابطه من با بعضی از بازیکنان بارسا به پایان رسیده است

یکی دیگر از حاشیه های دیدار هفته گذشته رئال و بارسا، توهین نژادپرستانه بوسکتس به مارسلو بود که آلونسو را بسیار نارحت کرد

سایت گل- ژابی آلونسو، هافبک دفاعی رئال مادرید، داوران دیدار شب گذشته تیمش مقابل بارسا را به دلیل نقشی که در رساندن بارسا به فینال چمپیونزلیگ داشتند، مورد انتقاد قرار داد.

دیدار شب گذشته دو تیم با گل های پدرو و مارسلو با تساوی 1-1 به پایان رسید اما بارسا با توجه به پیروزی 2-0 در خانه رئال به فینال ومبلی رسید.

دیدار شب گذشته به اندازه دیدار هفته قبل جنجالی نبود اما بی حرف و حدیث نیز به پایان نرسید. رئالی ها معتقد بودند داور گل صحیح گونسالو ایگواین را به اشتباه مردود اعلام کرده است.

البته داور می توانست به یکی دو بازیکن رئال نیز کارت قرمز نشان بدهد اما ترجیح داد سیاست مدارانه بازی را به پایان برساند.

آلونسو از اینکه داور گل اول تیمش را نپذیرفت، بسیار ناراحت است و در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" اگر گل اول پذیرفته می شد، شرایط کاملا تغییر می کرد. ما احساس می کنیم تصمیمات بسیار بدی در مورد ما گرفته شد و ما از این مسئله خوشحال نیستیم. .

آن گل می توانست همه چیز را تغییر دهد زیرا تنها سه دقیقه از نیمه دوم گذشته بود. آن گل می توانست ما را در شرایط بهتری قرار بدهد و نپذیرفتن آن گل شرایط را برای ما دشوارتر کرد به ویژه وقتی آنها به گل رسیدند."

ملی پوش اسپانیایی معتقد است داوران هر دو دیدار رفت و برگشت در صعود بارسا به فینال موثر بودند و آنها را مورد سرزنش قرار داد.

" آنها بی تردید سرنوشت ساز وتاثیر گذار بودند و اکثر تصمیمات شان علیه ما بود. ما در دیدار رفت تا زمانی که 10 نفره نشده بودیم، خیلی خوب بازی کردیم.موقعیت زیادی نداشتیم اما به نظر می رسید بازی 0-0 تمام خواهد شد و آنگاه ما می توانستیم با نمایش امشب و این نتیجه به فینال برسیم."

یکی دیگر از حاشیه های دیدار هفته گذشته رئال و بارسا، توهین نژادپرستانه بوسکتس به مارسلو بود که آلونسو را بسیار نارحت کرد.

" رابطه من با بعضی از بازیکنان بارسا به پایان رسیده است. چیز بیشتری برای گفتن وجود ندارد. همه چیز مشخص است. نمی دانم او از چه چیزی ناراحت بود. باید از خودش بپرسید."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/4

دنی آلوس: رئالی ها باید شکست شان را بپذیرند

شاگردان مورینیو که در دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو 2-0 مغلوب کاتالان ها شده بودند، در مجموع 3-1 بازی را واگذار کردند و از دور رقابت ها حدف شدند

سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، بعد از تساوی 1-1 تیمش مقابل رئال در دیدار برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان و صعود به فینال ومبلی، رئالی ها را بازنده هایی بداخلاق توصیف کرد.

شاگردان مورینیو که در دیدار رفت در سانتیاگو برنابئو 2-0 مغلوب کاتالان ها شده بودند، در مجموع 3-1 بازی را واگذار کردند و از دور رقابت ها حدف شدند.

مانند دیدار هفته گذشته دیدار دیشب هم لحظات جنجال برانگیزی داشت که مهمترین آن گل پذیرفته نشده گونسالو ایگواین بود.

اما دنی الوس که در دیدار رفت دلیل اصلی اخراج په په بود معتقد است رئالی ها باید به جای شکایت کردن شکست شان را بپذیرند همان طور که بارسا شکست در فینال کوپا دل ری را پذیرفت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بعد از فینال کوپا دل ری ما شکست را پذیرفتیم زیرا آنها یک گل بیشتر از ما به ثمر رساندند. این تفاوت بین بارسا و سایر باشگاه هاست."

او همچنین از رسیدن بهفینال چمپیونزلیگ اظهار خوشحالی کرد و گفت:" فوتبال به ما جایزه داد."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/4

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تبریک میگم به طرفداران بارسا....
    هنوز در عطش یه فینال بعد از شال 2001 برای رئال هستم و موندم...با این بازیکنان رئال به هیچ جایی نمیرسه...فقط یک دونه بازیکنشون کاسیاس بود و بس...
    +
    اون گل ایگوان درست بود..مثل همون رو زیدان چند سال پیش زد که حتی اگر اون دفاع رئال زمین نمیخورد باز توپ به ایگوان رسیده بود که داور مجال نداد..
    +
    والدز هم که هر توپی میومد گل بود ه رچند که توپی نیومد...

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خب خوشبختانه الکلاسیکو ها تموم شد و میشه راجع به دو تیم غیر اسپانیایی و بازی امشبشون صحبت کرد!!
    امشب یکی از دو بازی سر نوشت سازمون در این مقطع زمانی رو داریم... در بازی ای که تیم مقابلمون میخواد به آب و آتش بزنه...
    برای بازی امشب خوشبختانه اکثر مصدومین در بازی های گذشته (مثل برباتوف و فلچر) حاضر خواهند بود... متاسفانه وین رونی بزرگترین غائب احتمالی این بازی خواهد بود... چون در تمرینات مصدومیت همسترینگ پیدا کرده...
    برای شالکه هم موریتز، پاندر و گاورانوویچ مصدوم هستند... اما به نظر میرسه هودس و هونتلار که مدت ها مصدوم بودند، قادر باشند تو این بازی بازی کنند...
    طبیعتا یونایتد به برد خارج از خونه شالکه مقابل اینتر (با نتیجه 5-2) و گذشته نه چندان جالبی که مقابل حرف های آلمانیش داشته، توجه داره...
    داور پرتغالی این بازی پدرو پروانکا هستش که سابقه سوت زدن بازی منچستریونایتد - والنسیا در OT که با تساوی 1-1 به اتمام رسید رو در این فصل از لیگ قهرمانان داره...
    دو نکته جالب برای این بازی...:
    اولیش اینکه الان دو سال پیاپی که تیم قهرمان از بازی پایانی مرحله نیمه نهایی میاد بیرون!
    دومیش اینکه اگر ادوین در بازی امشب حاضر باشه رکورد بیشترین بازی کردن و حضور یک بازیکن در مرحله نیمه نهایی رو میشکنه... فعلا مشترکا این رکورد رو با 13 بازی به همراه کلود مایکلله داره که طبیعتا با شکسته شدنش فندرسار 14 امین (آخرین) بازیش رو هم در مرحله نیمه نهایی انجام میده...
    در مجموع امیدوارم در پایان بازی امشب همه منچستری ها به همراه تماشاگرایه تئاتر رویاها، ومبلی سانگ رو بخونن!
    یاعلی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

این یک ماموریت غیرممکن بود...

دیگر پیشخوانها:

بارسا در فینال لیگ قهرمانان...

ترس دی بلیکر و نگرفتن خطا بر روی کریس رونالدو و نپذیرفتن گل سالم هیگواین

یک داوری بد و ناامید کننده ی دیگر برای مادرید

عصبانیت مادرید از داور و یوفا

شکست 2-0 در دور رفت برای مادرید سنگین بود

خداحافظی مادرید با دهمین قهرمانی اروپا با وقار و شجاعت

ایکر کاسیاس:"به ما ضربه زدند، فینال را از ما دزدیدند"

کریستیانو رونالدو:"یا این شرایط تغییر میکند یا اینکه باید اجازه دهیم که بارسا خود به تنهایی بازی کند"

لوکاس باریوس:"برنابئو و شاهین با هم خوشحال خواهند شد"

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

مانند یک اتفاق بود...

دیگر پیشخوانها:

بارسلونا 1-1 رئال مادرید

رئال مادرید بدون په په در بارسلونا و با یک گل مردود اعلام شده

همانطور که انتظار میرفت دی بلیکر نقش خود را به خوبی ایفا کرد

مورینیو با آرامش و بدون دفاع فقط کار خود را انجام میدهد

آیتور کارانکا:"حق با مورینیو بود، عبور از این مرحله برای ما غیرممکن بود"

خورخه والدانو:"به وسیله ی داوران از مسابقات حذفی کنار گذاشته میشویم"

همانطور که ما صدایش میکنیم، ویاراتو یا پلاتیناتو؟!

// با تشکر از کانون هواداران رئال مادرید بابت ترجمه

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

تبریک به بارسایی های عزیز و دوست جدیدم xmehr
    ولی گل هیگواین درست بود
    به هر حال...این فوتباله....
    ورودتون به ومبلی رو تبریک میگم....هم گواردیولا هم فرگوسن ادم های متشخصی هستند که دفاع مطلق تو ذهنشون نیست....امیدوارم بازی باحالی بشه با قهرمانی منچستر
    ولی به عنوان یه منچستری شانس رو از لحاظ بازیکن قهرمانی به بارسا و از نظر مربی به منچستر میدم....ببینیم بازی مربی هاس یا بازیکن ها

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تبریک به بارسایی های عزیز و دوست جدیدم xmehr
    ولی گل هیگواین درست بود
    به هر حال...این فوتباله....
    ورودتون به ومبلی رو تبریک میگم....هم گواردیولا هم فرگوسن ادم های متشخصی هستند که دفاع مطلق تو ذهنشون نیست....امیدوارم بازی باحالی بشه با قهرمانی منچستر
    ولی به عنوان یه منچستری شانس رو از لحاظ بازیکن قهرمانی به بارسا و از نظر مربی به منچستر میدم....ببینیم بازی مربی هاس یا بازیکن ها

ممنون سامان جون

امیدوارم امشبم منچستر پیروز باشه چون به حق شایسته فینال هست .

و به امید یک فینال زیبا و مهیج در ومبلی + برد بارسا

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جيمي جامپ كه خيلي معروفه
    من پارسال هم داشتم eurovision ميديدم،يوهو ديدم يكي اومد وسط سن كه بعد نزديك 30ثانيه ماموراي امنيتي گرفتنش و بردنش
    توي مراسم اسپانيا هم بود كه بچه ها عكساشو گذاشتن و اجازه دادن اسپانيا دوباره اجرا بكنه آهنگشو.

تو مسابقات بسكتبال هم شنيدم پريده وسط

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

باشه ميگم منتها شرطش اينه كه شما تعصب رو يه شخص خاصي نداشته باشيد...

اون بازي اول بارسا با رئال يعني دور رفت رو من ديدم... يه لحظه گوارديولا داشت با كمك داور صحبت ميكرد... بعدش اين جناب مربي رئال داور رو صدا كرد و به گوارديولا اشاره كرد كه با حرفاش داره روي زمين تاثير ميذاره ...

+

اين مسائل همه به كنار !! غرور و حرفايي كه اين آدم داره من رو مطمئن كرده كه آدم عزيزي نيست !

مورد ديگه اينكه تو اون بازي گوارديولا هم شايد كمي صحبت داشت با داور اما مورينيو كلا خيلي شلوغ ميكنه كنار زمين ...

حالا تيمت باخته ... خب بگو باخته و باخت رو قبول كن ... فقط مونده بود فحش ناموسي بده به پلاتيني !!

هي رئال مادريد هم سالي 60 تا بازيكن ميخره !! بابا به خدا تيم بودن !! به تيم بودن و همدلي هست !! نه اينكه سالي فلان قدر پول بدي يه كسي مثل كريستين رو بخري كه بازي رفت !! 3 تا ضربه كاشته زد‌!! 3 تاشم خورد تو دفاع !!!
    تيم بايد تيم باشه ... به يه بازيكن هم نيست ... هر كسي هم كه با اين ديدگاه مسئولان رئال ميره تو اون تيم خراب ميشه آينده ي فوتباليش ... حالا شما قبول نكن اما مثال هاش رو ببينيد ... در سال هاي گذشته ... ديويد بكام !! والتر ساموئل / وودگيت !! / رونالدوي عزيز(برزيلي نه اين جوجه(كريستين)) و ... مايكل اون ... همين كاكا !! كه تو ميلان با هم تيمي هاش تيم بودند !!‌اما اومد اينجا خراب شد !

اينا بايد بفهمن فوتبال تيم بودن و مشاركت هست ! وقتي كريستين رونالدو چيزي از فوتبال نميدونه كه يه ضربه كاشته اي كه 7 نفر از هم تيمي هاش رفتن روي گل رو بايد پاس بده نه شوت كنه !! پس توقع نداشته باشيد اين تيم نتيجه بگيره !!

كسايي هم كه ميان تو اين تيم كه كمك كنن كه تيم بشه !! نا موفق ميشن !! مثل همين اشنايدر و خيلي هاي ديگه

شما هم دوست من تعصب رو كنار بذار ... اين آدم ها با اين شخصيت ارزش ندارن كه آدم صحبت كنه در موردش ... تو ليگ انگليس هم كه بود يه سره با همه دعوا داشت !!(اينا رو كه يادتونه)

البته من نظر شخصيم رو گفتم دوست عزيز ... شما قطعا آزادي كه به هر كسي بگي عزيز ... اما تعريف عزيز براي من يه چيزي ديگس...

بازم در پايان بگم من نه طرفدار بارسا هستم ... نه رئال ... بازي ديشب رو هم اصلا نديدم چون هيچ كدوم رو دوست ندارم.
    همین اول کار یه سوال بپرسم شما روی کدوم علمی متوجه شدید من از روی تعصب اون پست رو خطاب به شما ثبت کردم؟من فقط یه سوال پرسیدم که مبنای سنجش عزیز بودن یا نبودن هر شخصی از روی چه سیستمیه که شما با این پست جواب دادید و اما...
    این پست نه تنها سراسر تعصب بلکه پر از کینه از باشگاه رئال مادرید از بیخ و بن بود.شما از مدیریت گرفته تا تدارکاتچی تیم رو خیلی لطیف کوبیدید.
    اولا شما با این تفاسیر در جایگاه یک نظردهنده بی طرف نیستید که بخواید عملکرد باشگاه رئال رو منطقی و دور از تعصب نقد کنید.البته اشتباه نشه شما حق هرگونه اظهارنظر رو به طور آزادنه دارید با این تفاوت که دیگه نقد شما از حالت انتقاد خارج میشه و میشه تخریب.
    یه نظردهنده بی طرف انتقاد میکنه و نظردهنده متعصب تخریب...
    نکته اول:
    شما به غرور مورینیو اشاره کردید،مگه چند وقت با هم دیگه رفاقت کردید که پی به خصوصیات درونی طرف بردید؟
    خداوکیلی شما چند وقته رئال مادرید رو میشناسید؟
    رئال تیم نیست؟رئال سالی 60تا بازیکن میخره درست اما شما که از قضا به علم فوتبال هم مطلع هستید بفرمائید تیم بودن به چیه؟
    نکته جالب توجه تمام پست شما بررسی کریستیانو رونالدو بود...
    واقعا کریستیانو رونالدو چیزی از فوتبال نمی دونه؟یعنی واقعا همه عملکرد رونالدو همون سه تا کاشته بود؟چرا تعداد کاشته هایی که گل زده رو فراموش میکنی؟
    این توهین به همه اهل فوتبال دنیاست که اون رو بهترین بازیکن سال جهان انتخاب کردن.دوست من به جای پیچیدن نسخه برای دیگرون بهتره خودت تعصب رو کنار بزاری.
    و مورد آخر این نکته رو برای من شفاف شرح بده که وسلی اسنایدر که برای کمک به تیم شدن رئال به مادرید رفت چه فرقی با رونالدوی(برزیلی) یا کاکا و روبن و آدبایور و... داشت؟نکنه اینها برای تفریح به رئال پیوستن؟یا اینم بازم تشخیص شما بود که چه بازیکنی و با چه هدفی به رئال میره؟
    در کل آدم منطق رو هم گاهی استفاده کنه ضرر چندانی نمی بینه...
    من طرفدار میلان هستم اما به خودم اجازه نمی دم یه تیمی مثل رئال یا بارسلونا رو تخریب کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

خداحافظی مادرید با دهمین قهرمانی اروپا با وقار و شجاعت

پیش نمایه آاِس:

// با تشکر از کانون هواداران رئال مادرید بابت ترجمه
    روزنامه های مادرید هستن و ادعا هاشون قابل درکه. حتی اینکه داوری رو که به نفعشون شده مثل حداقل دو اخراج واضح که رئال در هر بازی نداد عادلانه بدونن. اما اینو واقعا جالب نوشته! از قهرمانی بگذریم. شجاعت و وقار! رئالی که دو گل عقب بود اصلا نیمه اول ضربه ای سمت دروازه بارسلونا نداشت. برعکس، بارسا 7 موقعیت ایجاد کرد. ناامید کننده شاید بهتر باشه. وقار هم فکر نکنم رابطه ای مگه معکوس با رفتاری که دیدیم و صحبت های بعد از شکست داشته باشه.
    Last edited by nw_nk; 04-05-2011 at 20:58.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تحلیل یوهان کرویف از دیدار سه شنبه: خطاهای رئالی ها، دلیل ناکامی آنها در گرفتن توپ از بارسایی ها بود.

سایت گل- یوهان کرویف اسطوره هلندی باشگاه بارسلونا با اشاره به نکات کلیدی دیدار سه شنبه شب بارسلونا و رئال مادرید در دور برگشت مرحله نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا به این نکات اشاره کرد:

« رئال مادریدی که سه شنبه شب در نوکمپ حاضر بود، رکورد خطاهای انجام شده از سوی یک تیم، در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا را با انجام 31 خطا پشت سر گذاشت. این پاسخگوی تمام سوالات و «چراهای» مطرح شده از سوی مربی پرتغالی این تیم، به عنوان بهانه، به عنوان اعتراض در پایان دیدار دور رفت که با نتیجه 0-2 به پایان رسید است. آنها سه شنبه شب هم شایسته آن بودند که با اخراج لاس ده نفره و یا حتی نه نفره (با اخراج آدبایور) بماندند و در نهایت بازی را یازده نفره به پایان بردند. چرا؟ چون طبق گفته های مربی رئال مادرید، زمانی که توپ را هدیه می کنی و وقتی که توپ را به تیمی می دهی که دائما پاسکاری می کند، مجبور می شوی تا توپ را پس بگیری و دیر می رسی و خسته می شی و در نهایت خطا می کنی.»

اسطوره هلندی در ادامه صحبتهایش به نقش دروازه بان رئال مادرید اشاره کرد و گفت:« کاسیاس در لحظاتی که بارسا می توانست سرنوشت بازی را رقم بزند، فوق العاده بود.»

او به این نکته اشاره کرد که اگر توپ را به حریف هدیه کنی، خطا خواهی کرد:« رئال مادرید در تنها رقابتی که می توانست به قهرمانی برسد، به قهرمانی رسید و این کار را در وقتهای اضافه و مقابل بارسلونایی انجام داد که می توانست در دیدار فینال جام حذفی خیلی چیزها را به نفع خود برگرداند. بعد از آن و در سه دیدار بعد، بارسلونا سرور و صاحب خانه بود و عملا حکمرانی اش را در فوتبال دنیا را با نشان دادن اینکه با تغییر دادن سبک بازی و تنها بازی کردن برای حکمرانی در میدان، تقویت کرد.

رئال مادرید هم روزی می تواند به بارسا برسد؛ به تیمی که در حال حاضر خیلی برتر از تیم ژوزه مورینیو است و سوالات آنها روز سه شنبه و با حذف از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا پاسخ داده شد.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/5/4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •