هیچ فرقی نداره این بازیو فروشنده ها دراوردن که بیشتر سود کنن تمومه گوشی ها از یه کیفیت برخوردارن....
بدون گارانتی بگیر پول خودتو دور نریز.... قیمت این گوشی الان خوبه و دیگه مثل قبل ارزون نمیشه... افتشو کرده...
هیچ فرقی نداره این بازیو فروشنده ها دراوردن که بیشتر سود کنن تمومه گوشی ها از یه کیفیت برخوردارن....
بدون گارانتی بگیر پول خودتو دور نریز.... قیمت این گوشی الان خوبه و دیگه مثل قبل ارزون نمیشه... افتشو کرده...
به نظر من شما XE بگیر اگه بودجت میرسه چون فعلا قویترین سی پی یو رو در بین تمام گوشیها داره
دوهسته ای - 1/5 گیگاهرتز !! و تکنولوژی فوق العاده بیتس به همراه یه ایرفون 200000 تومانی ...
بعدش به نظر من Galaxy SII ...
و سوم سنسیشن ...
Last edited by Ssarshar; 25-10-2011 at 21:47.
cpu جفتشون یکی هست عزیز منم الان رو گوشیم رام xe بریزم cpu گوشیم میشه 1.5
من هرچی ویدئو دیدم توش Galexy S II بهتر بود.....از سامسونگ خوشم نمیاد ، چی کنم !؟>
کلا گلکسی اس 2 از هر نظر قوی تر از اینه ، ولی به طور کلی توصیه من اینه که اگه اصلا نمیتونین باهاش کنار بیاین ، همینو بخرین...
تفاوت اصلی گوشی سنسیشن با سنسیشن ایکس ای چیه ؟
فکر میکنم باطری قوی تر شده ، یه ایرفون خفن تو پکشه ، یه سری چیزای اضافه داره که به رام مربوط میشه و میشه روی سنسیشن اصلی هم ریخت ، و اینکه سی پی یو به کلاک اصلی رسیده (سنسیشن اصلی هم میشه اینکارو کرد)...
منم دیروز رام xe رو نصب کردم چند تا نرم افزار به گوشیم اضافه شد منجمله بتس اودیو و همچنین cpu گوشیم 1.5 شد و روونتر از رام اصلیمه
کار کردن با سیستم عامل آندروید مخصوصا سنسیشن چطوریه ؟
چیش چطوریه؟
یه سری به یو تیوب بزن یه چندتا فیلم ازش نگاه کن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)