کی سانسور کرده؟ چی رو؟
سیروان خواننده تیتراژ هاست ها... ؟!
کی سانسور کرده؟ چی رو؟
سیروان خواننده تیتراژ هاست ها... ؟!
اولاش شعر درست بود چند مدتی هست 2 بیت اول تغییر کرده
خودتون مقایسه کنید
اینی که دادم اصلی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خود سیروان هم اعتراض کرده و گفته آخرین کارش با صدا و سیماست
Last edited by meha; 10-07-2011 at 00:39.
میگما هی این چهار خونه کدوم سریال بود ! با این حرفای شما فهمیدم. آره اون یارو میگفت منم خوشم میومد خندمون میگرفت باحال بوددوست دارم دوباره بپخشنش کیف کنیم
با اون داستاناش
چکار کنیم که پخش شه؟ دوباره میخوام ببینم تو تی وی
![]()
سلام
بابا سانسور کدومه اون بخش شعرش بی معنی بودیعنی چی تو لحن خنده هات احساس غم نبود؟تو لحن خنده هات احساس غم نبود
حالا به این شکل عوض شده:
اینطوری با معنی تره،میشه همچین معنی ازش برداشت کرد:وقتی تو می خندی جایی برای ناراحتی و غم وجود نداره.تو لحن خنده هات جا واسه غم نبود
در مورد بیت دوم هم:
از نظر ادبی زیاد جالب نیست(یه کم به این بیت و معنیش فکر کنین)،بیتی که به جاش گذاشتن جالب تره و با معنی تره:من عاشقت شدم دست خودم نبود
به نظر من با این بیت هایی که عوض کردن شعر جالب تر و با معنی تر شده.احساس من به تو دست خودم نبود
شما هم زیادی حساسیست به خرج می دید.
خدایی مادر و پدر نیما دیگه نوبر هستن....چرا اینطوری میکنن؟؟؟؟؟؟؟
من عاشقت شدم دست خودم نبودکلمه های عشق و عاشقی توی تلویزیون جرمه... یادمه توی چند تا سریال دیگه هم وقتی بازیگرا داشتن آواز می خوندن، عاشقتم رو به دوست دارم تبدیل می کردن. از فتحعلی اویسی و امیر جعفری بگیر تا جواد رضویان...احساس من به تو دست خودم نبود
دقیقا حق رو به شما میدم چون اول شعر کلا زیاد نباید احساسی بشه باید اول آدم بفهمه چه خبره بعد عاشق بشه!![]()
اولای این قسمت، اون تیکه که سر میز، هی این به اون می گفت: ترشی رو بده، سالادو بده، زیتونو بده و ...
به نظرم جزء سکانس های شاهکار بود!
کلاّ این ساختمان پزشکان، 3 تا سکانس شاهکار تا به حال داشته که یکی رو قبلاً توی این تاپیک گفتم، یکیشم که الآن گفتم، اون یکیشم بین خودم می مونه![]()
ببخشید شما احیانا از مسئولین نیستی؟!
یعنی چی زدن بی اجازه شعر رو عوض کردن این 1
2 چرا اسمی از زانیار نیاوردن؟
3 این دیگه واقعا نوبره ها!خود فیلم هم یک قسمت نشون داد که میخواستن از مسئولین انتقاد کنند اینقدر تغییرش دادند و گفتند اینکار رو اونکار کنید که دیگه هیچی تهش نموند!یعنی چی مگه توی هر چیزی تسلط و تخصص دارند که میخوان تغییرش بدن؟خود این یکی از مشکلات جامعه هست...وقتی خود شاعر و خواننده ناراضی هستند چرا باید اینطور بشه؟!
4:قرار نیست معنی هرترانه ای واضح باشه که کلا معنیش داخل جملش باشه که!توی لحن خنده هات احساس غم نبود که مشخصه یک کلمه احساسی وجود داره...احساس هست...یعنی وقتی میخندی خنده واقعی داری اشاره به اون جمله "اونی که بیشتر از همه میخنده غمش بیشتره"
من عاشقت شدم دست خودم نبود عاشقی جرم محسوب میشه
حالا فهمیدید چرا سانسور شده؟!
بی جهت دفاع نکنید!
شعر تیتراژ آخر رو که خانم عاملی گفته !چرا اسمی از زانیار نیاوردن؟
شعر تیتراژ آغازین ماله زانیار هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)