تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 156 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

توضیح بیشتری نیست
    باتری قابل تعویض نیست ولی مطمئنا انقدر کیفیتش خوب هست که تا چند سال نیاز به تعویض نداشته باشه
    flv رو هم خود ایپد نمیتونه ولی همه پلیرها (مثل avplayer یا buzzplayer) میتونن پخش کنن
    ببخشید دوست عزیز من تو شماره ها اشتباه کردم منظورم قضیه باتری نبود در مورد قضیه پایین می خواستم بیشتر توضیح بدید و من رو روشن کنید ببخشید اشتباه از من بود :

. من شنیدم دوستان میگفتن وقتی میخوای بخری اگه طرف نرم افزار مجانی برات میریخت اینکارو بکن وگرنه نریز چون اگه به کامپیوترت خودت وصل کنی بعدا همه نرم افزارها پاک میشن چون تو itunes تو نیستن این یعنی چی دقیقا ؟ واقعیت داره یعنی مثلا با هر کامپیوتری که روش itunes نصبه نمی تونم ایپد رو بهش وصل کنم اگه وصل کنم نرم افزارهام میپره اگه میشه این قضیه رو خیلی روشن بگید چون من رو گیج کرده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrezan95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آیا به من آیپد2 دست دوم فروخته شده؟
    من که امروز آیپد 2 مدل 16gb+3g را گرفتم ولی هنوز چیز.پی .اننگرفتم ولی به زودی...
    این مدل 870 تومان برام آب خورد و یک موردی که اعصابم را بهم ریخته این هست که تو جعبه کابل hdmi به داکش نبود بعدش هم اول که خواستم دستگاه رو روشن کنم قفل بود و نکته بعدی نصب 13 آیکون +4 تا رو نوار وظیفه به صورت پیشرفض بود الته دستگاه پلمپ بود و هیچ خش و .. نداشت ولی نمیدونم چرا ته دلم میگه آیپد نو نبوده
    میشه بگید مشکل چیه ؟؟؟ اینا که همش عادیه..............

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز من تو شماره ها اشتباه کردم منظورم قضیه باتری نبود در مورد قضیه پایین می خواستم بیشتر توضیح بدید و من رو روشن کنید ببخشید اشتباه از من بود :
    زیاد قضیه پیچیده ای نیست.
    برای انتقال اطلاعات روی محصولات اپل به صورت پیش فرض باید از برنامه آیتونز استفاده کرد و در این برنامه برای انتقال اطلاعات روی دستگاه باید منبع اطلاعات همواره روی کامپیوتر در دسترس باشه و پوشه آیتونز در my music همواره بدون تغییر.
    و اگر اطلاعاتی رو با کامپیوتری به دستگاه انتقال دادید و دوباره بخواهید اطلاعاتی را روی دستگاه با کامپیوتر دیگری انتقال دهید چونکه در آن کامپیوتر پوشه آیتونز با پوشه آیتونز در کامپیوتر قبلی فرق دارد و اون اطلاعات هم در آن کامپیوتر در همان مسیر در کامپیوتر اول وجود ندارد.بنابراین از شما آیتونز قبل از انتقال اطلاعات جدید می گوید که اطلاعات قبلی پاک خواهد شد.البته اطلاعات دسته بندی هستند و میتوان مثلا اگه بخواهید فیلمی با کامپیوتر جدید به دستگاه انتقال دهید فقط فیلم های قبلی پاک شود و برنامه ها و غیره بدون تغییر باقی بمانند.
    البته در صورت جیلبریک می توان از برنامه های مانند ifunbox که این محدودیت را ندارد استفاده کرد.

4. این کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

زیاد قضیه پیچیده ای نیست.
    برای انتقال اطلاعات روی محصولات اپل به صورت پیش فرض باید از برنامه آیتونز استفاده کرد و در این برنامه برای انتقال اطلاعات روی دستگاه باید منبع اطلاعات همواره روی کامپیوتر در دسترس باشه و پوشه آیتونز در my music همواره بدون تغییر.
    و اگر اطلاعاتی رو با کامپیوتری به دستگاه انتقال دادید و دوباره بخواهید اطلاعاتی را روی دستگاه با کامپیوتر دیگری انتقال دهید چونکه در آن کامپیوتر پوشه آیتونز با پوشه آیتونز در کامپیوتر قبلی فرق دارد و اون اطلاعات هم در آن کامپیوتر در همان مسیر در کامپیوتر اول وجود ندارد.بنابراین از شما آیتونز قبل از انتقال اطلاعات جدید می گوید که اطلاعات قبلی پاک خواهد شد.البته اطلاعات دسته بندی هستند و میتوان مثلا اگه بخواهید فیلمی با کامپیوتر جدید به دستگاه انتقال دهید فقط فیلم های قبلی پاک شود و برنامه ها و غیره بدون تغییر باقی بمانند.
    البته در صورت جیلبریک می توان از برنامه های مانند ifunbox که این محدودیت را ندارد استفاده کرد.
    پس یعنی ifunbox هم یه نرم افزار مثل itunes هست ولی مثل اون این محدودیت رو نداره درسته ؟
    ممنون از راهنماییتون .

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پس یعنی ifunbox هم یه نرم افزار مثل itunes هست ولی مثل اون این محدودیت رو نداره درسته ؟
    ممنون از راهنماییتون .
    خواهش میکنم
    البته تمام امکانات آیتونز رو نداره ولی یه قابلیت هایی داره که آیتونز نداره مثل همین مورد (البته دستگاه باید جیلبریک باشه برای استفاده ازش)

7. این کاربر از amirrezan95 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فکر نکنم بشه ایپد رو بعد باز کردن دستگاه دوباره مثل اول بسته بندی کرد
    درضمن تو خود جعبه هم غیر آلات (!!) شارژ هیچی دیگه نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - تهران

پيش فرض

فکر نکنم بشه ایپد رو بعد باز کردن دستگاه دوباره مثل اول بسته بندی کرد
    درضمن تو خود جعبه هم غیر آلات (!!) شارژ هیچی دیگه نیست
    من 3روز پیش خریدم . یه دفترچه کوچولوی راهنما هم هست. خود آیپد هم توی یه کاور پلاستیکیه .

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قیمت ایپد 2 سفید با مشکی فرقی داره ؟؟؟
    بعد از کجا بهتره بخریم ، پایتخت یا علاءالدین ؟
    ممنون میشم اگه اسم مغازه رو هم بگید که هم قیمتش مناسب باشه هم اکنبد باشه و هم ورژن فرمورش 4.3.3 باشه
    لطفا راهنمایی کنید فردا میخوام بخرم.مرسی

داره خودمونی میشه kelark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Kent Farm

پيش فرض

دوستان من نقشه های sqlite تمام شهر های ایران رو بر روی یک دی وی دارم که توسط برنامه Rmaps برای آندروید قبلا استفاده میکردم ...

دوستان چه برنامه ارزون پیشنهاد میدین که این نقشه های رو می تونه اجرا کنه چیه ؟ یعنی من نقشه رو روی ایپد 2 بریزم ... در مورد offline Maps شنیدم بهترینش همینه ؟

یک سوال دیگه شارژر آیپد به برق ایران ( 2 شاخه ) میخوره یا باید براش تبدیل گرفت ؟ ( مدل 3g گرفته شده از نیویورک ) ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام ، من تازه ایپد 2 خریدم ولی نتونستم روشنش کنم
    فقط برام یه پورت یو اس بی گذاشته و ایکن : iTune . چی کار کنم . ننرم افزار i Tiun رو نصب کردم اما اصلا بلد نیستم باش کار کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •