تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 99 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه داداش گلم.متاسفانه فعلا کسی رو سراغ ندارم که حاضر به همچین کاری باشه.
    اگر بشه وام بگیرم که 100% میگیرم چون واقعا مجبورم. وام بگیرم میتونم ماشین رو نفروشم و باهاش ماهی 700/800 در بیارم که این جوری میتونم تقریبا دوساله همه ی قرض هارو بدم و راحت بشم.
    فقط باید یه راهی برای گرفتن وام پیدا کنم. یکی از اشناها میگفت 10 میلیون وام میدن برای تعمیرات و نوسازی خونه. شنبه میرم پیگیر میشم ببینم داستانش چیه.
    یکی هم میگفت بانک سپه 4 میلیون وام میده برای خرید ماشین. دنبال اون هم میرم ببینم شرایطش چیه.
    بهترين كار همين هست كه وام بگيريد و با كار در تاكسي سرويس ها كه اشنا هم داريد قسط هاتون رو بپردازيد
    وام تعمير مسكن بانك هاي خصوصي كه تا 30 ميليون هست فكر ميكنم نياز به سپرده داره اما بانك مسكن هم ميده كه شرايطش رو يادم نيست دقيقا چي بود
    وام خريد لوازم منزل هم تا 2 ميليون هست كه اون هم خوب هست و ميتونيد بگيريد
    وام رهن منزل (نمي دونم ادامه دادن اين نو وام رو يا نه) كه شرايطش خوب هست و 60 ماهه هم هست اگه بتونيد بگيريد فكر ميكنم عالي ترين هست
    وام خريد خودرو هم تا سقف 80 درصد خودرو خريداري شده هست البت بانك هاي خصوصي بهرشون بالاس
    كلا شما بايد بانك هاي دورو بر منزلتون رو همشون رو بريد و شرايطشون رو بپرسيد

اميدوارم موفق و مويد باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با درود به دوستان عزیز. یه مشکلی پیدا کردم نمی دونم باید چجوری حلش کنم از دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم کمکم کنند . راستش از اوایل پاییز تا حالا به دونبال یه مغازه مناسب مخصوص فروش بدلیجات می گردم که چند مورد هم تا بستن قولنامه پیش رفتیم که مالک هایش هر کدوم یه مشکلی داشتند یکی پول لازم بوده که می خواست بفروشه مغازه اش رو که با خودم فکر کردم اگر بمونم تا بیام خاکش و بخورم و جا بیوفتم طرف بخواد بفروشه دوباره الاخون و والا خون میشم باز یه جای دیگر رو دیدم که با طرف قرار گذاشتیم و روزش و تایین کردیم اما طرف بویی از جوانمردی نبرده بود و بخاطره چند میلیون بیشتر به عنوان پول پیش با کس دیگه قرار داد بسته بود خلاصه تمام مناطقی رو که برا این کار مناسب بود زیر پا گذاشتم و گشتم اما یا مناسب نبود یا جای خلوت و سوت و کور بود یا جوازش مناسب این کار نبود هر شب هم همشهری رو زیرو رو می کنم اما دیگه خسته شدم از طرف خانواده هم تحت فشار م که یه جا رو بگیرم هر چه زودتر .با خودم میگم بزار بزنم تو یه کار دیگه مثل سوپر مارکت که لااقل بتونم چند سال سرمایم رو که 20 میلیون هست رو افزایش بدم بعد بیام تو کار اصلی خودم که همون بدلیجات هست اما خانواده میگه شان این کار برای تو پایین هست و از این حرفا . من با خودم میگم بالاخره در میارم و زندگی خودم و میگزرونم حالا جواهرات بدلی نبود چه اشکالی داره سوپر مارکت باشه دربیاد زندگی بگزره بعد دوباره میرم تو کار خودم ، دیگه اصلا گیج شدم ممنون میشم اگر از دوستان که تجربه دارند و اطلاع دارند یاریم کنند و از این ذهن پراکنده نجاتم بدهند . منتظر نظراتتون هستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با درود به دوستان عزیز. یه مشکلی پیدا کردم نمی دونم باید چجوری حلش کنم از دوستانی که تجربه دارن ممنون میشم کمکم کنند . راستش از اوایل پاییز تا حالا به دونبال یه مغازه مناسب مخصوص فروش بدلیجات می گردم که چند مورد هم تا بستن قولنامه پیش رفتیم که مالک هایش هر کدوم یه مشکلی داشتند یکی پول لازم بوده که می خواست بفروشه مغازه اش رو که با خودم فکر کردم اگر بمونم تا بیام خاکش و بخورم و جا بیوفتم طرف بخواد بفروشه دوباره الاخون و والا خون میشم باز یه جای دیگر رو دیدم که با طرف قرار گذاشتیم و روزش و تایین کردیم اما طرف بویی از جوانمردی نبرده بود و بخاطره چند میلیون بیشتر به عنوان پول پیش با کس دیگه قرار داد بسته بود خلاصه تمام مناطقی رو که برا این کار مناسب بود زیر پا گذاشتم و گشتم اما یا مناسب نبود یا جای خلوت و سوت و کور بود یا جوازش مناسب این کار نبود هر شب هم همشهری رو زیرو رو می کنم اما دیگه خسته شدم از طرف خانواده هم تحت فشار م که یه جا رو بگیرم هر چه زودتر .با خودم میگم بزار بزنم تو یه کار دیگه مثل سوپر مارکت که لااقل بتونم چند سال سرمایم رو که 20 میلیون هست رو افزایش بدم بعد بیام تو کار اصلی خودم که همون بدلیجات هست اما خانواده میگه شان این کار برای تو پایین هست و از این حرفا . من با خودم میگم بالاخره در میارم و زندگی خودم و میگزرونم حالا جواهرات بدلی نبود چه اشکالی داره سوپر مارکت باشه دربیاد زندگی بگزره بعد دوباره میرم تو کار خودم ، دیگه اصلا گیج شدم ممنون میشم اگر از دوستان که تجربه دارند و اطلاع دارند یاریم کنند و از این ذهن پراکنده نجاتم بدهند . منتظر نظراتتون هستم
    رفیق سوپرمارکت شغل پر درامدی هست ولی باید خودت همیشه بالاسر کار باشی و خودت بگردونی تا در امدش قابل قبول باشه.
    جنست هم باید همیشه جور باشه .مغازت هم باید همیشه پر باشه که مشتری دست خالی بیرون نره.
    مغازه هم باید جایی باشه که رفت و امد باشه و سوپر دیگه ای دور و برش نباشه چون اگر دور و برت سوپر مارکت قدیمی باشه مطمئنا خیلی سخت میتونی جابیوفتی و مشتری بگیری.
    اگر بتونی این هارو رعایت کنی مطمئنا سود بسیار خوبی نصیبت میشه.
    در مورد کلاس کار و این ها هم به نظر من الان اگر درامد بالا داشته باشی دیگه کسی نمیگه شغلت بی کلاسه و بهت نمیخوره.
    من یه اشناهای نزدیکمون سوپر مارکت داره همه ی این هارو به چشم دیدم.

اگر کل سرمایتون 20 تومن هست فکر میکنم برای راه انداختن سوپر مارکت کم باشه چون باید پول پیش مغازه هم بدید.

4. این کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با درود به دوستان عزیز. درست میگید شما my.lejend عزیز ولی راستش رو بخوای دیگه دارم کلافه میشم از بس که گشتم دنبال مغازه برای بدلیجات یه جای مناسب که به دلم بشینه و خوب باشه منظورم مناسب هست نه عالی چون اونجوری اجاره اش خبلی بالا میره پیدا نکردم الان 6 ماهه که بیکارم البته تجربم تو بدلیجات هست ولی چون نتونستم جای مناسبی رو پیدا کنم گفتم بزنم تو این کار درست میگی 20 میلیون یه مقدار کمه ولی اگر جای مناسب گیر نیارم مجبورم با کم شروع کنم تو سوپرمارکت و بیام جلو فقط کمی تجربه لازم دارم که شما دوستان عزیز اگر در این زمینه یاریم بدهید ممنون میشم . جاهای آماده که همه چی داره مثل یخچال و وسایل اگر گیر بیارم خیلی بهتره ولی فقط می خوام بدونم جنسام رو چجوری باید جور کنم و از کجا شروع کنم میشه شما از اون دوستتون که تجربه داره برام سوال کنید و در اختیار من هم قرار بدهید تا کمی آشنا بشم با فوت وفن این کار ممنون میشم از شما و دیگر دوستان منتظره نظراتتون هستم

6. این کاربر از pesare_irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

كتاب اول ، مجلات مربوط به صنعت نساجي ، كتاب نمايشگاه بين المللي مربوط به صنعت نساجي ميتونه بهتون در پيدا كردن جواب هاتون كمك كنه اگه منظورتون از عمده مثلا 1 توپ پارچه نيست و كارتون جدي هست
    وگرنه بازار پارچه تو تهران مولوي هست مي تونيد بريد اونجا خريد كنيد يا حتي براي عمده هم مي تونيد از اونها بگيريد

ممنون دوست من
    من مغازه پارچه فروشی دارم برای فروش میخوام پارچه بیارم.
    مثلا پارچه های ملافه ای زرین گل و . . . میخوام از خود کارخونه بخرم.

این کتابی که گفتید از کجا میتونم بگیرم؟ خرید اینترنتی نداره؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون دوست من
    من مغازه پارچه فروشی دارم برای فروش میخوام پارچه بیارم.
    مثلا پارچه های ملافه ای زرین گل و . . . میخوام از خود کارخونه بخرم.

این کتابی که گفتید از کجا میتونم بگیرم؟ خرید اینترنتی نداره؟
    شما ميتونيد با انتشارات نمايشگاه بين المللي تماس بگيريد يا خودتون بريد و كتاب مربوط به نمايشگاه زير رو ازشون بخ.ايد يا با برگذار كننده تماس بگيريد و ازشون اطلاعات بخنوايد و كتابشونو يا ليست شركت كننده ها كه عموما توليد كننده هاي به نام و وارد كننده هاي بزرگ هم توشون هستن بپرسيد

ام نمایشگاه : هفدهمین نمایشگاه بین المللی ماشین آلات،مواد اولیه،منسوجات خانگی،ماشین های گلدوزی و محصولات نساجی (ایران تکس)

نوع نمایشگاه : داخلی

زمان برگزاری شمسی : يكشنبه, 24 مهر 1390 تا چهارشنبه, 27 مهر 1390

زمان برگزاری میلادی : Sunday, 16 October 2011 to Wednesday, 19 October 2011

مشخصات مجری :
    نام : شرکت سامع پاد نوین
    تلفن : 22227212-26406235

البته شما حتما به مولوي بازار پارچه سر بزنيد اونجا ميتونيد چيزي كه مي خوايد رو هم پيدا كنيد

9. این کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

در مورد پروانه كسب سوال داشتم !!!

من مي خوام پروانه كسب بگيرم و بعد از يك ماه باطل كنم آيا امكانش هست؟؟؟!!!
    اگر من يك سال پروانه كسب داشته باشم چقدر بايد ماليات و هزينه پرداخت كنم؟؟؟!!!

با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    مدتی بود که داشتم مطالب این سایت رو دنبال میکردم
    خواستم عضو بشم که از تجربیات شما دوستان استفاده کنم و خوشحال میشم اگر در ضمینه ی کیف و کفش زنانه کسی سوالی داشت راهنماییش کنم

دوست عزیز Pesare_irani شما بدلیجات رو وارد میکنید یا فقط آشنایی دارید؟؟
    کسی میدونه بورس بدلیجات در تهران کجاست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با درود به دوستان عزیز. درست میگید شما my.lejend عزیز ولی راستش رو بخوای دیگه دارم کلافه میشم از بس که گشتم دنبال مغازه برای بدلیجات یه جای مناسب که به دلم بشینه و خوب باشه منظورم مناسب هست نه عالی چون اونجوری اجاره اش خبلی بالا میره پیدا نکردم الان 6 ماهه که بیکارم البته تجربم تو بدلیجات هست ولی چون نتونستم جای مناسبی رو پیدا کنم گفتم بزنم تو این کار درست میگی 20 میلیون یه مقدار کمه ولی اگر جای مناسب گیر نیارم مجبورم با کم شروع کنم تو سوپرمارکت و بیام جلو فقط کمی تجربه لازم دارم که شما دوستان عزیز اگر در این زمینه یاریم بدهید ممنون میشم . جاهای آماده که همه چی داره مثل یخچال و وسایل اگر گیر بیارم خیلی بهتره ولی فقط می خوام بدونم جنسام رو چجوری باید جور کنم و از کجا شروع کنم میشه شما از اون دوستتون که تجربه داره برام سوال کنید و در اختیار من هم قرار بدهید تا کمی آشنا بشم با فوت وفن این کار ممنون میشم از شما و دیگر دوستان منتظره نظراتتون هستم

سلام مجدد

رفیق در مورد یخچال های مغازه باید بگم که بعد از تهیه مغازه میتونی تماس بگیری با یکی دوتا از شرکت های معتبر مثل نوشابه ی زم زم یا بستنی میهن.

مثلا شرکت زم زم میاد جای شما رو میبینه و در صورت تائید یه یخچال در اختیار شما میذاره و بهتون میگه فقط محصولات خودم رو توی این یخچال بزار.در قبال یخچال فقط یه چک از شما میگیره برای ضمانت و روزی که خواستید
    مغازه رو تحویل بدید یخچال رو پس میدید بهشون و چک رو میگیرید
    یا مثلا برای یخچال بستنی زنگ میزنید به شرکت بستنی میهن و...

در مورد جنس جور کردن هم اول باید یه لیست از تمام محصولات ضروری که باید توی مغازه باشه تهیه کنید و
    بعد برای خرید میرید بازار و جنس هارو تهیه میکنید.
    بعد از گذشت شاید یکی دو ماه دیگه برای تهیه اکثر جنس اصلا لازم نیست خودتون برید بازار و دونه دونه جنس هارو تهیه کنید و خودشون هفته ای 3/4 بار نمایندگان و بازار یاب هاشون رو میفرستن دم مغازه ی شما و لیست اجناسی رو که میخواید میگیرن و براتون میارن. شما فقط باید یه چک بهشون بدید که معمولا چک 3/4 ماه به بالا هم دیدم که قبول میکنن.
    بعد یکی دو ماهی که مغازه دایر باشه دیگه انواع و اقسام بازار یاب ها از ساعت 8/9 صبح صف میکشن دم در مغازتون و شما فقط باید بهشون لیست بدید و بقیه ی کارهارو خودشون انجام میدن.

البته خودتون دائما باید مغازه باشید و حواستون به همه چیز باشه.
    اگر شاگرد بزارید تنبلی میکنه یا خوب با مشتری برخورد نمیکنه و نمیتونید خوب مشتری جذب کنید.
    مخصوصا اوائل کار باید به بهترین نحو با مشتری برخودر کنید تا واقعا برای همیشه مشتری شما بشه.

تا میبینید جنسی داره تموم میشه باید سریعا به بازار یاب شرکتش زنگ بزنید و بگید براتون بیاره.
    حالا بماند که کلی اشانتیوم و مزایای دیگه هم دارن برای مغازه دارها.
    مثلا
    مثلا برای خرید هر 5 باکس سیگار یه شارژ 2 تومنی بهتون اشانتیوم میدن که خودش میشه 2 تومن سود.
    شما هر دفعه از هر برند سیگار هم که 5 باکس بگیرید 10 نوع سیگار هم که داشته باشید حساب کنید چقدر شارژ بهتون اشانتیوم میدن. حالا بعضی ها شارژ ایرانسل میدن بعضی ها همون سیگار میدن و...
    این اشنای ما اصلا پول شارژ ایرانسل نمیده برا خودش تازه کلی کارت هم اضافه میاره و میفروشه.

رفیق این ها چیز هایی بود که به ذهنم میرسید. حالا هر سوال دیگه ای داشتید یا در مورد هر چیزی اطلاعات دقیق تری خواستید بگید حتما ازش میپرسم و در اختیارتون میزارم.

13. 3 کاربر از my.lejend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با درود خدمت دوستان. بازم ممنون my.lejend عزیز خیلی محبت کردی از توضیحات کاملی که دادی . میخواستم اینم بدونم که جای مغازه هم مهمه که در چه مکانهایی باشه حتما باید جاش شلوغ باشه یعنی رفت و آمد زیاد داشته باشه یا جاهای دیگر هم که تو جاهای خلوت تر هست هم مناسبه؟
    m.biba عزیز من یه دوستی ذارم که وارد کننده بدلیجات هسن از تایلند و چین و دوبی و ترکیه که از اون خریدهایم رو می کردم جنسهاش هم خیلی خوب و مرغوب هست ولی بدشانسی که آوردم الان جای مناسب نتونستم پیدا کنم که همین موضوع باعث شد کارم عقب بیوفته . بورس بدلیجات منظورت خرید کلی بدلیجات هست اگر منظورت اینه که باید بری بازار یا کسی رو آشنا داشته باشی ازش کلی خرید کنی اگر منظورت جاهایی هست که برای فروش بدلیجات مناسبه باید بگم آریا شهر ستارخان ، گیشا، ونک، تهرا پارس، نارمک رودکی سلسبیل این جاها مناسب هست برای فروش بدلیجات که البته حای مناسبش رو تو این مناطق باید پیدا کنی

15. این کاربر از pesare_irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •