تو تهران هست
هرچند میگن جا انداختنش سخته
تو تهران هست
هرچند میگن جا انداختنش سخته
حالا در واسه چیشه؟
یعنی خش میفته روش؟
رنگ سیاهش اگه زیاد اثر انگشت بر نداره خوبه دیگه
مشکل خش هم که مگه نمیگید نداره؟پس دیگه در واسه چیه؟
جالبه ظاهر هر کی یه بلا سر گوشیش میاد , میره neo میخره. آخه منم N93i داشتم که افتاد تو پنکه , پنکه پرتش کرد , خورد به سقف . بعد تبدیل شدن به 1000 تکه توی اتاق پخش شد و بلافاصله فاتحش خونده شد :-D
به نظر من یه کاور ژله ای از همه چیز بهتره. من که از اهواز یه جنس خوبش رو گرفتم 7 تومن.
دوستان این DIGIKALA نیو وی رو زده 429 تومن و گوشی شاپ زده 423 با هزینه پست
به نظرتون از کدومش بگیرم؟تجربه خرید دارید؟
DIGI KALA معتبر تر و بهتره
بدون هزینه پستی هم هست
بله منم DIGI KALA رو بهتر میدونم - خودم هم چند باری خرید داشتم ازش و هیچ مشکلی نداره - کاملا قابل اطمینان هست
البته ممکنه یه اختلاف قیمت بین 10 تا 15 هزار تومنی باشه توش منظورم اینه که اگه بری بگردی ممکنه در مغازه مثلا با 10 هزارتومن ارزون تر بتونی گوشی رو گیر بیاری
ولی خب ارزش نداره - مغازه داره ممکنه همجور کلکی بزنه - ولی من به DIGI KALA کاملا اطمینان دارم - ادم خیالش راحته که جنسی که میخره اصل هست و دسته دوم نیست و مشکلی نداره
Last edited by sajjad1973; 08-06-2012 at 15:10.
یعنی کامله هم پشت هم رو؟ قیمتشو نداری؟
جلوش که پیچ شده فک نکنم دربیاد؟
به نظر من این کاور و صفحه پلاستیکی کشیدن رو گوشی neo خیلی بی معنی و زشته!
صفحه که خودش ضد خشه .برای من تا الان حتی با کلید تو جیب بوده هیچی نشده حالا نمی دونم شاید یه عده بخوان روش اسکی برن!
قاب پلاستیکی هم مثل جک رو گوشیه بکشی چون هیچ محافظت خاصی از گوشی نمی کنه.تو ضربه که هیچی تو گردو خاک هم که بدتر به خودش می گیره زشت می شه گوشی!
همه اینا پول دور ریختنه!
ولی یه نکته مهم تو حفظ گوشی که مهمه تو این مدل! اونم النز دورینه که براش محافظ نذاشتن.راه حلشم اینه:
یه تیکه کوچولو پلاستیک تلقی طوری + یه ذره چسب نواری + یه موچین!
به اندازه لنز ببرید پلاستیک با چسب بچسبونید رو لنز(چسب رو لنز نه! کناز لنز دوربین!)بعدشم در پشت رو می زارید اصلا هم معلوم نیستش.
اینجوری دورینتون هیچوقت کثیف نمیشه از کیفیت عکس گرفته شده هم کم نمی شه!
خب دوستان. من گوشیم NEO رو با آپدیت رسمی و از طریق PC Companion به نسخه اندروید 4.0.4 آپدیت کردم.
بعد از دو سه روز کار باید بگم که:
نکات مثبت:
زیباسازی کلی لانچر سونی اریکسون (البته قالب کلی همونه)
سریعتر شدن باز کردن و بستن نرم افزارها و بازی ها (برخلاف تصور همه!)
اضافه شدن چند ویجت زیبا و کارامد
استاتوس بار بهینه سازی شده (مثلا از همون notification bar میشه به تنظیمات دسترسی پیدا کرد و هنگام پخش موزیک، اونو کنترل کرد)
تنظیمات پیشرفته تر
افزوده شدن theme های زیبا
خواناتر شدن فونت ها
افزوده شدن یک گالری اضافی و خیلی شیک و سبک
امکان غیر فعال کردن برنامه های استوک
صفحه قفل حرفه ای (مثلا face lock که خیلی جالبه و بازم کنترل موزیک بدون باز کردن گوشی)
و از همه مهمتر افزایش طول بازدهی باتری (مثلا من با ورژن قبلی تقریبا روزی دو بار شارژ میکردم! ولی حالا یه بار!)
نکات منفی:
کمی (به قدری کم که اصلا به چشم نمیاد) سرعت گردش توی منوها پایین اومده
عدم تغییر موزیک پلیر
تعداد کمی از بازی های خیلی سنگین مثل fifa12 که 1.5گیگ حجم داره، ممکنه (بازم میگم ممکنه) کرش کنه و خارج بشه. کمی هم لگ میزنه.
کم آوردن توی انجام چند کار همزمان (مثلا موزیک پخش میشه، همزمان opera mobile در حال دانلوده و بازی ای مثل fruit ninja انجام میدیم. اینجا یه کم لگ میزنه و صدای موزیک بعضی اوقات بریده بریده میشه)
افت فریم کم توی پخش کلیپ های hd و خیلی با کیفیت
ویرایش: حذف شدن گزینه screenshot نسبت به 2.3.4 : اشتباه بود ! . اسکرین شات داره. باید همزمان دکمه ی power و volume رو نگه داشت.
- برخلاف تصور همه و زیاد شدن پیاز داغ توسط برخی ! کاملا روون و زیباست و هیچ مشکلی نداره که نشه تحمل کرد. به نظر من عکسبرداری و فیلمبرداری هم هیچ مشکلی پیدا نکرده. من asphalt 6 رو هم ریختم و خیلی خوب اجرا میشه.
موفق باشید.
Last edited by hosiyar; 10-06-2012 at 12:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)