تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 139 اولاول ... 216167686970717273747581121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1386

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Play Station 3 (فقط اینجا)

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_FashisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    IiIiIiIiI IsatiS IiIiIiIiI اسم: هادی

پيش فرض

به تو ربطی نداره چی میخام اینجا بگم. متن english خوندم فهمیدی. لینکم قبلم دیدم. اطلاعات کسی نمیدونی چقدر هست حرف نزن
    خریدن دانگل برای چندتا بازی که معلوم نیس بازیای اینده کار میکنه یا نه کار اسکولی هست بحث بولش نیس باید بلوری کبی گرفت و کی حوصله داره. شانس بیاریم c4 یا تیم اسبانیایی cfw بده که زمانش معلوم نیس
    شخصیت خودتو نگه دار....

شانس بیاریم c4 یا تیم اسبانیایی cfw بده که زمانش معلوم نیس
    c4 خیلی وقته داره رو ps3 کار میکنه بحث دیروز و امروز نیست هنوزم موفق نشده و نمیشه چون همه تمرکزش رو 360 هست
    در مورد تیم اسپانیایی JFW-DH گفتن 1 نوامبر ریلیز میکنن ( همه دیگه کم کم دارن مطمئن میشن که کلا فیکه)

لینکم قبلم دیدم...
    خریدن دانگل برای چندتا بازی که معلوم نیس بازیای اینده کار میکنه
    خوب اگه دیده بودی هیچ وقت نمیومدی این حرفو بزنی
    برو اخرشو بخون ببین چندتا بازی با این اجرا شده
    دوس عزیز مگه همین cfw هاییم که اومده تونسن بازیای 3.6x به بالا رو اجرا کنن؟

باید بلوری کبی گرفت و کی حوصله داره
    مگه 360 بازا خودشون کپی میزنن و بازی میکنن؟
    مغازه دارا واست کپی میزنن .تو هم میری میخری و بازی میکنی
    -------------------------------------------------------------------------
    کسی که به ناظر انجمن -samgun- که بهترین یوزری که تا حالا شناختم هست توهین میکنه انتظار بیشتر از اینو نباید داشته باشم...
    هر حرفی که میزنی مطمئن میشم که واقعا هیچی در موردش نمیدونی
    پیشاپیش بگم جوابت نمیدم
    Last edited by MH_FashisT; 23-10-2011 at 17:13.

2. این کاربر از MH_FashisT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

بازم خبر های خوش داریم میشنویم
    خبر از -- شدن OFW3.72:
    قضیه اینه که یکی از کاربرای حوفه ای که حرفش حرفه تو این لینک میگه که من دارمKEYهای3.72رو استخراج میکنم بعد هم از کار بلد ها راهنمایی میخواد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد هم میاد تاپیک میزنه میگه CFW3.72 ساختم تموم شد رفت و بعد ویدیو هم میزاره:(جالبه تو7روز این کارو کرده):
    کد:
    بعد هم تاپیک بسته میشه قضیه خیلی مشکوکه از یه طرف با سابقه هست و بعیده بیاد دروغ بگه و از یه طرف هم نمیدونم چرا تاپیک رو بستن.
    فعلا باید صبر کرد دید کی به کیه.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خبر جدید تر:
    ظاهرا برادران هکر همونجور که بوش میومد تونستن دانگلJB2رو دامپ کنن و اطلاعات خوبی به دست بیارن فهمیدن که این دانگل کارش اینه که ایبوت هارو تعویض میکنه ولی بدبختی اینه که این تیمKADOدانگل رو طوری طراحی کرده که نمیشه بدون دانگل از اون ایبوت های مخصوص استفاده کرد ولی خوب باید دید هکر ها چه کار هایی میتونن بکنن که دیگه نیازی به دانگل نباشه.
    در کل دو چیز به وضوح مشخصه یکی اینکه اینOFW3.72باگ هایی داشته که هکر ها اینقدر تونستن نفوز بکنن و سونی هم خودش زود فهمیده و 3.73رو داده و یکی اینه که تونستنJB2رو دامپ کنن که این نوید تمام انجام کارهایJB2رو بدون دانگل میده
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خبر خیلی مهم:
    برای اجرای بازی های جدید دیگر نیازی بهJB2نیست:
    بله همون جور که گفته شده بود این دانگل فقط برای پول دراوردن بیشتر بوده
    نقل از بازیسنتر:
    در زیر صحبتهای شخصی به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را می خوانید:

دانگل PS3 JailBreak 2 به روز رسان PKG است.در واقع EBOOT.BIN آن فقط یک FSELF است (Fake signed)
    Driver San Francisco , EBOOT.BIN نیز FSELF است.
    فایلهای FSELF برای کنسول های دیباگ هستند و به آسانی بازیتان را FSELF می کنند و همچنین بعد از ساین کردن شما می توانید FW retail را برای اجرای FSELF ها Patch کنید
    همچنین شما می توانید PL3 را تغییر دهید و یا حتی EBOOT.BIN را Resighn کنید. هیچ چیز خاصی در آن وجود ندارد. به نظر می رسد که آنها هیچ کلیدی ندارند، فقط DebugEBOOT.BIN دارند.
    شما دیگر به دانگل نیازی ندارید. ، فقط به EBOOT.BIN که Resighn شده و یا فریموری که برای اجرای فایلهای FSELF پچ شده است نیازمندید که MFW /CFW آنها می تواند این Patch هارا برای اجرای فایلهای FSELF داشته باشد و یا شاید دانگل PS3 JailBreak 2 با متصل شدن به کنسول این Patch ها را بر روی FW اعمال می کند.
    اما من زیاد مطمین نیستم.شاید PS3 JailBreak2 آنها چیزهای دیگری هم بر روی FW اعمال می کند اما این را مطمین هستم که آنها FSELF هستند و بدون دانگل هم قابل اجرا بر روی FW می باشند.
    دانگل DRM است تا مطمئن شویم که شما هم حتما باید دانگل را داشته باشید.
    ،MFW /CFW ویژه بدون دانگل هیچ قابلیت جدیدی ندارد. .
    CD منتشر شده هنگام خرید حاوی fself'ed eboot.bin بازیها هست.

کلا نتیجه اینه که فقط این دانگل اون دیباگ هارو داره وبس البته این فعلا فقط در حد یک خبر است ولی به زودی انتظار میره که به سرعت اینEBOOTعرضه بشه

Last edited by s.j-rez; 23-10-2011 at 20:01.

4. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Showtime v3.3.155 by redsquirrel87
    کد:

6. 2 کاربر از Gamemaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

چه جملات جالبی !!

تو رو حرفم دخالت کردی و خودتو میندازی وسط و اصلا به شما ربطی نداره و ...

جناب آقای zxcvbnm_00 ما اینجا نه بحث خصوصی داریم و نه تعاملات خانوادگی که بخوایم براش سطح دسترسی قرار بدیم !!

شما هر گونه مطلبی رو در هر انجمنی درج کنی مابقی کاربران این حق رو دارن که مطلب شمارو نقد,رد و یا تأئید کنن .

این از این

در مورد نحوه ی برخورد و نوع مطالبی که برای گفتار با یکدیگر انتخاب میکنید شخصیت خانوادگی و شأن و منزلت خودتون رو نشون میدید پس مراقب باشید زیر سوال نره .

اینجا فروم هست از هرجای دنیا دسترسی برای فعالیت امکان پذیره و پست های شما در تمام NET قابل رویت هست.

جناب هادی (MH_FashisT) از شما هم خواهش میکنم در پستهایی که میدید از برخورد تند پرهیز کنید.

امیدوارم نبینم دیگه اینگونه مباحث رو.

8. 5 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MH_FashisT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    IiIiIiIiI IsatiS IiIiIiIiI اسم: هادی

پيش فرض

چشم سعید جان...
    من تند رفتم ولی بی احترامی نکردم...
    sry 4 spam

10. 2 کاربر از MH_FashisT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

بعد از سیلی از خبر های خوش حالا وقتش شده که خبر های بد رو هم بشنویم و افسوس بخوریم:
    1-گروهdh:
    خوب همونطور که میدونید این همون گروه اسپانیایی هست که قرار بودjfw dhرو عرضه کنه!!!بله قرار بود امروز رسما خداحافظی کردن و اعلام کردن ما لایق این هستیم که ازمون ناراحت باشید و این جور حرفا:
    Well, that friends, I decided to leave this issue after being insulted supporting more and more ....

I can agree that slander revile me, but mess with my family and especially my mother who is not in good health, no.
    Thanks to Jaicrab for everything you have helped and given me strength to keep going.
    Thanks Alejandro for having such patience and test every day and admire you since you started many years ago, I wish you the best of heart.
    Thanks to my brother DanteHades all dh JFW designs and for being such a good brother.
    Thanks to blipi, mater, tuhta, consoledev, and more devs to create what will be the custom for the community.
    Thanks to Luca for giving the post of admin ps3pirata.
    Thanks to the testers of JFW dh that I take very good friends and colleagues.
    And of course thanks to all the community of demons, never cambiéis and above all enjoy what you do.
    Alejandro if I read it, just ask a favor and which to me would have liked to take .. and it was completed JFW see dh for all demons and people of good faith that it deserved.
    no more I say goodbye, many thanks to all who put your trust in me ... I will never forget ... and I applaud you can hate, until forever.
    1saludo hell .... this is the scene ignorant of me
    بله همه چی تموم شد ایشون کلا لطف کردن دو ماه مارو مسخره کردن و آخرش گفتن بابای شرمنده... گروه کل مارو معطل خودش کرد و آخر سر هم گفت خداحافظ واقعا براشون متاسفم
    و اما خبر بد و یا شاید هم خوی دومی
    2-e3flasher
    خوب همونطور که میدونید دلیل اینکه این دانگل به طور چشمگیری نتونست بفروشه اینه که از هر چند تا کنسول یکی شون بریک میشد با این دوال بوت ولی خوب اینا ضاهرا یه آبدیت دادن که این مشکلو حل میکنه ولی خوب تایید نشده و باید صبر کرد.
    چیزی که الان داریم:
    خوب الان چیزی که داریم اینه کهdhروغ گو بودe3هم رو هواست وjb2هم که گرون قیمته و بلو ری کپی خرجش زیاد در میاد ولی خبرهای خیلی خوبی ازjb2داریم همونطور که گفتم این دانگل دامپ شده و دارن کار میکنن که این دیباگ هارو باkmeawپچ کنن
    as team:
    دوستان همونجور که احتمالا میدونید این تیم شناخته شده در حال کار روی یک منیجر ایرانی هست که من براش اینجا تاپیک اختصاصی زدم:
    کد:
    همونطور که میدونید یکی از بهترین کار های این تیم فارسی سازی برنامهmulti manبوده
    Last edited by s.j-rez; 24-10-2011 at 20:14.

12. 3 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چه جملات جالبی !!

تو رو حرفم دخالت کردی و خودتو میندازی وسط و اصلا به شما ربطی نداره و ...

جناب آقای zxcvbnm_00 ما اینجا نه بحث خصوصی داریم و نه تعاملات خانوادگی که بخوایم براش سطح دسترسی قرار بدیم !!

شما هر گونه مطلبی رو در هر انجمنی درج کنی مابقی کاربران این حق رو دارن که مطلب شمارو نقد,رد و یا تأئید کنن .

این از این

در مورد نحوه ی برخورد و نوع مطالبی که برای گفتار با یکدیگر انتخاب میکنید شخصیت خانوادگی و شأن و منزلت خودتون رو نشون میدید پس مراقب باشید زیر سوال نره .

اینجا فروم هست از هرجای دنیا دسترسی برای فعالیت امکان پذیره و پست های شما در تمام NET قابل رویت هست.

جناب هادی (MH_FashisT) از شما هم خواهش میکنم در پستهایی که میدید از برخورد تند پرهیز کنید.

امیدوارم نبینم دیگه اینگونه مباحث رو.
    من شروع نکردم که بحث میبینم که delete کردید . دیگه حرف نمیزنم بسه زیر سوال نمیره دهنت قر قره کن اول میخوای درباره من و خانواده و این جور چیزا حرف بزنی به شما ها نمییرسه . معلم اخلاق خودت باش و اگه از اول خونده بودی بست ها را این نمیگفتی
    فروم هست جدی ؟ نمیدونستیم
    بازم میگم من شروع نکردم که بخوای از من نبینی یا ببینی بحث

اهمیتی هم برای من نداره این ایدیم حذف بشه یا نه

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

واقعا براي همگي متاسفم كه اين جوري بايد كاربرامونو ناراحت كنيم و از دست بديم

من اومدم گفتم اين بحث و تمومش كنيد (كه گرفتين پاكش كردين) يه چيزي هم بقيه گذاشتن روش

اين مسائل داره جدي ميشه به هر كي يه بي احترامي ميشه و بعدش سريع فراموش مي كنين و خلاص

گير داده بودين به كاربراي ديگه حتي به خود من بعد ما اين همه دلايل اورديم هيچي نگفتين گفتين بحث يه چيز ديگه است

ما هم گفتيم باشه ولي بعد به هيچي رسيدگي نشد

يه كاربر چند وقت پيش يه جنجاليو شروع كرد بعد رفت اسمشو عوض كرد اينا رو بقيه نميبينن ما مي بينيم

كاربراي خيلي قديمي اينجا هستند هيچي نمي گن رفيقاي من هم جزوشونند هم جديد هم قديمي هستند فقط دارين ديگه واقعا نا حقي مي كنين بحث سر ما كه چند وقت پيش پيچيده شد رفت هيچ

اين قضيه هم كه به BAN منجر شد و خلاص
    Last edited by shahin_mp3; 25-10-2011 at 03:03.

15. 2 کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

والا من دیگه خودمم دارم از گزاشتن اخبارdhخسته میشم
    این گروه شورشو دراورده یه روز میگه خداحافظ شرمنده هرچی میخواید بهم بگید یه روز میگه نه اون الکیه یه ویدیو میزاریم میبینید کارمون درسته
    خوب همونطور که میدونید دیروز خبری منتشر شد که گروه خداحافظی کرده و گفته لایقیم هرچی میخواید بگید بهمون ولی الان اومدن و گفتم نه اون خبرfakeبود و یک وبدیو میزاریم تا ببینید خبر راسته که ماdhرو ساختیم:
    کد:
    تو این ویدیو توcfwگشت میزنن و جاهای مختلف رو نشون میدن.
    گروه گفته به خاطر کامل کردنgrid mangerهست که دارن معطل میکنن و دارن روی اون کار میکنن و وقتی تموم بشه عرضه میکنن
    دوستان از این به بعدش دیگه نمیشد گفت خبرfakeباشه یا نه و من فقط خبرهای این گروه رو میزارم و تا لحضه ریلیز نمیشه گفت خبر fakeهست یا نه
    jb2 key:
    دوستان طبق خبری که رسیدیkeyهایدانگلjb2استخراج شده و به زودی شاهد انتشارcfwویا یکcfwپچ شده خواهیم بود

Last edited by s.j-rez; 25-10-2011 at 16:24.

17. 5 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.T.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله واقعا باعث تاسف هست . همین کاربر در یکی از پست هاشون از نظر من به عنوان جوک یاد کردن که البته من نخواستم که با ایشون بحث کنم چون واقعا این جور بحث ها که ربطی به عنوان تاپیک نداره نباید انجام بشه اما خواستم بگم که بهتره با حفظ حرمت و احترام به نظرات دیگران دیگه شاهد از دست دادن هیچ کدام از دوستان نباشیم
    Last edited by M.T.7; 25-10-2011 at 20:14.

19. 2 کاربر از M.T.7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •