بايد ريست نرم افزاري بشه اگه ريستش رو توي اينترنت پيدا كرديد كه بهتر و گرنه بايد بديد نمايندگي ماديران براتون ريست كنه.
بايد ريست نرم افزاري بشه اگه ريستش رو توي اينترنت پيدا كرديد كه بهتر و گرنه بايد بديد نمايندگي ماديران براتون ريست كنه.
من پرینتر سه کاره HP B209 که کارتریج 564 داره رو با روشی که عکسش رو گذاشته بودین شارژ کردم.یعنی با سرنگ از روی نمدش پر کردم تا اینکه از پشتش حوهر بیرون زد و من اونو سر جاش گذاشتم.
البته رنگهام 178 vox هست.
اولش قاطی چاپ کرد تا اینکه درست شد .البته روی صفحه تاچ اسکرینش اعلام نداشتن جوهر و تمام شدن میکنه که منم OK میکنم و به پرینت ادامه میدم.
وضعیت کارتریجها رو هم دایما" خالی نشون میده که در تاپیک قبلی خوندم مشکل چیه.
سوال من اینجاست با توجه به اینکه من نمیدونم کی مثلا" رنگ ابی من تموم میشه ایا اگر به موقع شارژش نکنم و جوهرش تموم بشه ایا هدش میسوزه یا خیر در این مورد توضیح بدین
راستی کارتریج قابل شارژ 564 ایران اومده؟ تو سایتهای خارجی که هست.اگر ایران اومده اطلاع رسانی کنید
ممنون.
Last edited by majidgolizadeh; 22-11-2011 at 23:30.
خير اگه تموم بشه مشكلي بوجود نمياد ولي نذاريد يك رنگ خالي بمونه عبور رنگ و پرينت شدندش باعث ميشه كه هد سالم بمونه ولي اينجور نيست كه اگه حين كار يكي از كارتريج ها خالي بشه مشكلي پيش بياد.
كارتريج كه ميگيم قابل شارژ براي اينكه ارور نده دستگاه. يعني پرينتر اپسون وقتي كارتريج خالي بشه نميشه شارژ كرد چون پر از جوهر باشه هم پرينت نمي گيره. بنابراين وقتي خود كارتريج ها جواب ميدن خيلي معنايي نداره!
چرا قابل شارژش هم هست وقتي تانكش موجوده قابل شارژش هم بايد باشه.
سلام و خسته نباشید خدمت جناب محمد و مهران
و ممنون بابت تمامی زحمات و پاسخ های دقیقتون
من یه 4680 دارم
برای شارژ
1- چه جوهری بگیرم؟ برند برای مشکی یا رنگی متفاوته؟
2- خرید 1 کیت کفایت میکنه (برای شارژ مشکی از کیت رنگی استفاده کنم یا بالعکس)؟
یه 1020 هم دارم که از کارتریج معمولی استفاده میکنم (فکر کنم اصل اصل نیست ،30 هزار خریدم خیلی وقت پیش)
تا حالا که مشکلی نبوده ،الان داره کمرنگ میزنه(خودم فکر میکنم داره تموم میکنه ) درسته؟
اگه تموم شد این کارتریج ارزش شارژ داره؟!
توصیه شما به خرید کارترج معمولیه یا شارژ مجدد کارترج اصلی
یه پیشنهاد هم دارم که پست های مهم و سوال جواب هایی که جنبه عام دارن رو تو صفحه 1 تاپیک یا یه تاپیک جداگانه بگذارید که سردرگمی و حجم مباحث کمتر بشه
با تشکرات![]()
Last edited by AMIRHJ; 23-11-2011 at 12:58.
1-اينقدر صحبت كرديم و اينقدر فروشنده ها حرفهاي جور واجور ميزنن كه چيزي نگم بهتره. wwm يا wox يا نئومارك يا ... براي پرينتر شما خيلي فرقي نميكنه!!
2-بله. بهتره يه رنگي بگيري و يه ظرف جوهر مشكي كه كمترين هزينه اوليه رو متحمل ميشي(كيت ها رنگ باهاشون هست)
كمرنگ زدني كه در اثر تموم كردن پودر باشه به صورت غير يكنواخت هست و اگه كارتريج رو دربياري و تكون بدي معمولا بهتر ميشه. ولي كمرنگ زدني كه كل متن صفحه به صورت يكنواخت يا قسمتي از برگ هميشه كمرنگ هست معمولا از درام هست.
كارتريج هاي ليزري طرح يا اصل بگيريد خيلي فرقي نداره به شرطي كه اگه طرح هست همون موقع تست كنيد و خوب پرينت كنه.
چه اصل باشه چه طرح بعد از مدتي نياز هست كه قطعات داخلش مثل درام عوض بشه حالا يه كم زودتر يا ديرتر فرقي نميكنه!
ما هم از خدامونه! اين فقط مشكل شما نيست!
الان دهها بار هست كه در مورد نوع جوهر ها و كيت شارژ و نحوه شارژ و انتخاب پرينتر داريم تايپ ميكنيم دوباره نفر بعدي كه مياد دوباره بايد همه چيز رو از اول توضيح داد.
خیلی ممنون محمد جان
من منظورم در مورد تعویض کارتریج اینه که به نظر خودم بعد شارژ تعداد استفاده گویا نصف میشه و یا مشکلاتی شاید بوجو بیاد
پی اگه طرح و اصل فرقی نمیکنه ( حقیقتا من از این کارتریج طرح خیلی راضیم از اصلیش برام بهتر کار کرده) پس بی در دسر آدم دیگه پول شارژ نده و یه راست بره یه طرح بگیره. شما موافقید؟
----
من خودم یه تاپیک کوچیکی در مورد X8 ( گوشی) زدم با همین مشکل مواجه شدم و به کمک دوستان اون تاپیک توی پستای صفحه 1 تقریبا اکثر مباحث لینک کردم!
منتها این اواخر گویا مدت ادیتش پستم تو صفحه1 به پایان رسید (اگه مدت ادیت پست ها هم لا اقل تو صفحه 1 بی نهایت میشد عالی بود)
منتها خیلی کارمونو راحت کرد
میتونی یه نگاهی بندازی
من و سایر دوستان اکثرا هر سوالیو ارجاع میدادم به صفحه پست 2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AMIRHJ; 23-11-2011 at 22:10.
100 درصد يه كارتريج طرح با تست اوليه خيلي بهتر از يه اصل شارژ شده است اكثرا شارژ ميكني مشكلاتي داره.
آره من هم موافقم كه كار خوبيه ولي شما فقط لينك داديد به تاپيك هاي مختلف ولي اينجا همش مربوط به يه تاپيكه ما بايد اول بشينيم سوال و جواب هاي مختلف رو طرح كنيم و بذاريم توي يه تاپيك!
با سلام به همه و تشکر از این تایپیست فوق العاده.
آقا من یک پرینتر کانن مدل pro 9000 دارم. شدیدا باهاش مشکل دارم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه.با تشکر
1-اول اینکه وقتی تست نازل میزنم رنگهای زرد و ابی و قرمز رو تیکه تیکه میزنه حتی 4 5 بار کلین میکنم ولی درست نمیشه.
2- این محلولی که هد رو داخلش میندازن تا باز بشه چیه؟
3-وقتی عکس رو سی دی میزنم خوبه ولی رو کاغذ قرمز میزنه (البته قبلش که هد خراب نبود) حتی تو تنظیمات رنگشم دست کاری کردم ولی بهتر نشد
ممنون میشم جوابامو بدین .با تشکر
آیا پرینتر جوهر افشان تک کاره hp deskjet 1000 برای کار خانگی مناسب است؟این پرینتر از کارتریج شماره 122 استفاده می کند؟قیمت کارتریج مشکی ورنگی آن هر کدام چقدراست؟آیا این کارتریج شارژ می شود؟هزینه شارژ آن چقدر است؟(هم مشکی،هم رنگی)-تشکر
سلام
پرینتر من هم به همین صورته (کارتریج 920 ) آیا جوهر وکس رو برای این مدل تایید می کنید
گرچه بیشتر فروشنده ها این نوع رو برای اچ پی پیشنهاد نمی کنند اما نمیشه اعتماد کرد
البته برای من دیر خشک شدن و ناخالصی کمتر (به خاطر هد روی دستگاه بودن) اهمیت بیشتری داره تا کیفیت نهایی
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)