والا من که هر باری رو میدادم میگفت حالا این بار رو ببر
والا من که هر باری رو میدادم میگفت حالا این بار رو ببر
توی جرمن تراک هم اول ین بار که بازی رو نصب میکنم همین مشکل پیش میاد ولی وقتی یه مد هست ان رو میریزم دیگه خودم بار رو انتخاب میکنم شاید این هم همینطور باشهوالا من که هر باری رو میدادم میگفت حالا این بار رو ببر
آره ولی من چون زیاد باهاش حال نمیکنم حتی به خودم زحمت نمیدم که بخوام براش دنبال همچین مدی باشم تازه اگه وجود داشته باشه که من بعید میدونم چون توی نسخه 1 توی توضیحات سایت خود بازی نوشته بود که این بازی 60 تا مرحله داره که باید 60 تا مرحله رو انجام بدید و بعد بازی تموم میشه
منظورش این بود که دیگه نمیتونید کاری بکنید
ایبن بازی هم از سری نسخه هایی هست که مغازه ها برای فروش میارن و میشه راحت تهیه کرد بازی رو نسخه 1 رو که 1 ماه بعد از انتشار همه جا آورده بودن 1CD هم بود
من که صبر میکنم تا یورو 2 بیاد که باحاش یه حال اساسی بکنم
موفق باشید![]()
معتبرترین لینک که تست شده و بازی بدون هیچ نقصی اجرا میشه کدومه؟
آره ولی من چون زیاد باهاش حال نمیکنم حتی به خودم زحمت نمیدم که بخوام براش دنبال همچین مدی باشم تازه اگه وجود داشته باشه که من بعید میدونم چون توی نسخه 1 توی توضیحات سایت خود بازی نوشته بود که این بازی 60 تا مرحله داره که باید 60 تا مرحله رو انجام بدید و بعد بازی تموم میشه
منظورش این بود که دیگه نمیتونید کاری بکنید
ایبن بازی هم از سری نسخه هایی هست که مغازه ها برای فروش میارن و میشه راحت تهیه کرد بازی رو نسخه 1 رو که 1 ماه بعد از انتشار همه جا آورده بودن 1CD هم بود
من که صبر میکنم تا یورو 2 بیاد که باحاش یه حال اساسی بکنم
موفق باشید![]()
اي بابا من كه توضيح دادم...
من بدون مد هم تونستم بازي كنم...
اين طوري:
بالاخره قضيه ماموريت هاي اول بازي رو فهميدم...
شما كارتون رو با استخدام شدن در يك شركت حمل و نقل شروع مي كنيد...
دوست قديمي شما Hans يك پيامك به شما مي فرسته و بهتون تبريك مي گه...
بعد از يه مدت از شركت هاي ديگه دعوتنامه هايي دريافت مي كنيد كه به شما درصد بيشتري پول مي دهند...
من خودم با قبول درخواست دوم يك Iveco كلاس A هلو گيرم اومد...!
بعدش Hans ميگه من يه شركت جديد تاسيس كردم و درآمد اين كار خيلي بيشتر از كارگري براي اون شركته!
بعد از اون دوباره دوستتون بهتون ميگه اگه مي خواي يك راننده آزاد باشي بايد يك كاميون براي خودت بخري و از چند نفر مي خواد كه كمكتون كنن...
من الان 3 درخواست دريافت كردم كه كاميون هاي دسته دهم! رو با قيمت پايين مي فروشن...
فقط يه كمك مي خوام...كدوم رو بخرم؟
Majestic:10500
Swift:11500
Man:10800
قيمتشون هم جلوشه، كدوم بهتره؟
برای کدوم بازی
German Truck Simulaor یا 18Wheels of Steel Xtreme 2
دوست عزیز شما کدوم بازی رو میگید؟
من دارم راجع به نسخه 18Wheels Of Steel Xtreme 2 صحبت میکنم عزیز
اگه برای بازی 18Wheels Of Steel Xreme 2 میخوای
این لینک رو من خودم ازش دانلود کردم و اجرا کردم و به جز من هم چند نفر دیکه این بازی رو نصب و اجرا کردند
لینک بازی
http://www.---------.com/WebPage/Download.aspx?SoftwareId=442&Title=18Wheels-of-Steel-Extreme-Trucker-2پسوورد:راهنمایی برای نصب و اجرای بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-بعد از دانلود بازی از حالت فشرده خارج کنید
2-فایل sr-wset2 رو باید روش 2 بار کلیک کنید تا مرحله رایت بازی آغاز بشه و بعد روی یک cd بازی رو رایت بکنید
3-بازی آماده نصب هست cd رو داخل دستگاه بذارید و بازی رو نصب کنید
به همین راحتی و به همین خوشمزگی
این روش توسط خود من تست شده و 100% هم عملی هست
موفق باشید![]()
نه همون German Truck رو میخوام چون سر اون گاراژها دچار مشکل شدم بازی هنگ میکنه و ضدحال زده به ما
برای اون بازی باید منتظر باشی تا رضا بازی رو دانلود بکنه و خبر بده
چون قرار شده بازی رو دانلود بکنه از لینک صفحه اول وبعد بره جاهایی که تو مشکل داشتی ببینه توی سیستم اون هم همین مشکل ها رو داره یا نه
باید صبر کنی فعلا
راستی این بازی که لینکش رو بالا گزاشتم دانلود کردی تو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)