رفتم مغازه به یارو میگم چهارشنبه تو اینترنت زده بودن واسه دانلود یکی دو شبه هم میگرتمش میرفت وایسادم گفتم فوقش یه روز دیرتز بیاد مغازه پس کوش میگه اگه رسیدنی باشه فردا میرسه
چه وضعیه اخه...؟!
رفتم مغازه به یارو میگم چهارشنبه تو اینترنت زده بودن واسه دانلود یکی دو شبه هم میگرتمش میرفت وایسادم گفتم فوقش یه روز دیرتز بیاد مغازه پس کوش میگه اگه رسیدنی باشه فردا میرسه
چه وضعیه اخه...؟!
آقا یه چیزش که مسخره است اینه که یه لحظه آتیش از خودت بیرون بدی یا شمشیرتو بیرون بیاری همه بهت حمله میکنن .... بعد دیگه نمیتونی بقیه مرحله رو بری![]()
این لودینگ هاش واقعا رو اعصابه. هر دری که باز میکنی باید نیم ساعت لودینگ تماشا کنی
دوستان پچ واسه درست کردن لود نشدن تکسچر ها وقتی بازی روی هارد نصب شده باشه نیومده(واسه 360 )؟؟؟
ما pc داریم 2 ثانیه ای لود میشه.![]()
بد چیزایی هستن لامصبا!(خودمم از اینا شدم!نه نمی دونم ! چی هستن اینا؟).یه قدرت گرفتم وقتی میشینم خودکار نامرئی میشم........
leather و آهن خریدم و همش iron dagger و leather armor درست کردم!البته الان 100 نشده برا من و 65 هست.........آقا این Smithing تا وقتی کاری نکنی که زیاد نمیشه ، چجوری زیادش کردی ؟
27............خیلی نزدیک به 28!لولاتون در حال حاظر چنده
نه هنوز.توی یه فروم گفته بودن بازی رو اگه روی فلش نصب کنیم مشکل حل میشه(خودم امتحان نکردم).دوستان پچ واسه درست کردن لود نشدن تکسچر ها وقتی بازی روی هارد نصب شده باشه نیومده(واسه 360 )؟؟؟
+
این Dovahkiinـه من با زره و تیرکمون Nightingale:(کیفیت عکس ها خیلی مذخرفه!حداکثر امکاناتمون همین بود!)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هرکی میتونه یه عکس از Dovahkiinـش بزاره........
عکس دواهکین من خیلی خوبه! بذارم می گرخی علی!!
چطوری این طوری شدی علی؟
کوئست های Thieves Guild رو رفتم...........
dovahkiinـِت بدرد خودت میخوره!
من الان Agent of Stealth هستما.![]()
آقا شماها چرا اینقدر جلویین ؟
من هی ساید کوئست میرم هی فعالیت هی زحمتالان لولم 10 هست ، پولمم 3000 تا بیشتر نیست . یعنی چه آخه ...
علی لئون ، تو به این Thieves Guildی ها یا Mage ها پول میدی چیز میز یادت بدن ؟
مبین تو اوضاعت چطوریه ؟
چیت کدهای بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی هم دیگه خراب شد با چیت هاش
کلا از چیت متـنفـرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)