دوسته عزیز شما مدل d7770 بهترین انتخاب واسه شماست از همه نظر نسبت به مدل هایی که گفتید بهتره و قیمتش هم دقیقآ با گارانتی و هدیه های پاییزه ( اشتراک وایمکس و سینمای خانگی ) 2 میلیون 900 هزار تومان هستش!!
دوسته عزیز شما مدل d7770 بهترین انتخاب واسه شماست از همه نظر نسبت به مدل هایی که گفتید بهتره و قیمتش هم دقیقآ با گارانتی و هدیه های پاییزه ( اشتراک وایمکس و سینمای خانگی ) 2 میلیون 900 هزار تومان هستش!!
مگه D8880 سایز 46 هم داره (البته با گارانتی)؟
مگه باز توضیع شده که هر دقیقه تبلیغ می کنه؟!!!!
دوستان مدل تلویزیون دوست من c575 است. که گویا زیر شاخه c550 است.
من فایل آپدیت c550 را گرفتم
و نصب کردم اما هنوز زیر نویسش فارسی نشده و مربع نشان می دهد.
آیاراهی برای حل مشکل فارسی نشان دان وجود دارد؟
مثلا می توان فایل های srt زیر نویس را دستکاری کرد؟ یا پچی برای زبان فارسی نیست؟؟
باید اضافه کنم که این تلویزیون منوی فارسی دارد!!
موقع پخش فیلم دکمه tools را بزن و وارد منوی زیرنویس بشو و بعد در قسمت رمزگشایی " عربی" را انتخاب کن.
اگر مشکلت حل نشد،
از این برنامه استفاده کن
کافی است که این فایل را دانلود کنید و بعد از اکسترکت کردن، برنامه shPersianSubtitleFixer را اجرا کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد فایل زیرنویستان که فرمت srt دارد را به داخل برنامه درگ کنید، خود برنامه بطور خودکار یک فایل با همان نام زیرنویس اولیه میسازد که فقط کلمه edited بهش اضافه شده است
که البته بعدا باید شما زیرنویس اولیه را پاک کنید و نام این زیرنویس را با نام فیلمتان یکی کنید و بعد فیلم و زیرنویس را روی فلش بریزید و به راحتی با تلویزیونتان آن را ببینید.
مشکل من حل شد
چه مشکلی و چطوری ؟
سری 8 ، 46 اینچ ، وارد بازار ایران شده ؟
سلام میشه درباره ال سی دی سامسونگ LA40D575 توضیح بدین؟
من خریدمش ولی تو سایت سامسونگ نیست؟
میشه فیلم ریخت تو فلش بعد وصل کرد به تلویزیون بعد نگاه کرد؟چجوری؟فرمت فیلم چی باشه؟
ممنون
مدل گارانتی دارش را خریدید؟
احتمالا از این مدلهای ساخت ایران است که در وبسایت اصلی سامسونگ نیست.
بعنی هیچ جا نیست.
مثل مدلی که من خریدیم D5550 که این هم هیچ جایی نتوانستم چنین مدلی را پیدا کنم
ولی احتمالا شما میتوانی فایلهای avi و MP4 و حتی MKv را با این تلویزیون ببینی
اگر زیرنویس هم با فرمت srt باشه، کافیست نام فیلم و زیرنویس یکی باشه، زیرنویس هم نمایش داده میشود
فیلم را بریز روی فلش و وصل کن به پورت usb. بعد در تنظیمات Source همان usb را انتخاب کن.
بعد گزینه نمایش فیلم و بعد فیلمت را انتخاب کن و enter بزن.
سلام دوستان
یه مدل تلویزیون سامسونگ C585 گرفتم .
مشکل من از جهت پخش زیر نویس هست ، البته دستگاه پخش ندارم و صرفا به واسطه USB فیلم تماشا میکنم
میخواستم بدونم چطور میشه زیر نویس و فعال کرد توی این تلویزیون ؟
بعضی از زیر نویس ها هم بجای حروف فارسی مربع میکشه ...
دقیق نشدم کدوم فرمت ها هست .
خلاصه هلاکشم بد جور ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)