تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 71 از 115 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

گرفتن انگلیس میمونه واسه فصل 2013-2012

فعلا هدف اول گرفتن اسپانیا هستش تو رنکینگ که سال بعد میگیریمش و رقابت تنگاتنگ میشه
    دوست عزیز مطمئن باش لیگ انگلیس هم همینطور بدون حرکت و پیشرفت نمی ایسته که لیگ المان بیاد و جلوش بایسته..مطمئنا تا 2012-2013 لیگ انگلیس 2/3 سال ازتون جلو تر هست....فکر میکنم به تعداد قهرمانی تیم های یک لیگ هم نگاهی داشته باشند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مطمئن باش لیگ انگلیس هم همینطور بدون حرکت و پیشرفت نمی ایسته که لیگ المان بیاد و جلوش بایسته..مطمئنا تا 2012-2013 لیگ انگلیس 2/3 سال ازتون جلو تر هست....فکر میکنم به تعداد قهرمانی تیم های یک لیگ هم نگاهی داشته باشند
    ماهم نگفتیم انگلیس یه جا وایمیسه ولی کافیه یه نگاه به روند 3سال گذشته 2لیگ بندازید و اونوقت میفهمید که از نظر روند امتیازگیری تفاوتی ندارن با وجود اینکه انگلیس یه سهمیه از آلمان بیشتر داشته.

بعدشم معیار امتیازدهی نتایجی هستش که 6یا7تیم برتر هر لیگ توی مسابقات اروپایی میگیرن نه تعداد قهرمانیای یه لیگ.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

ماهم نگفتیم انگلیس یه جا وایمیسه ولی کافیه یه نگاه به روند 3سال گذشته 2لیگ بندازید و اونوقت میفهمید که از نظر روند امتیازگیری تفاوتی ندارن با وجود اینکه انگلیس یه سهمیه از آلمان بیشتر داشته.

بعدشم معیار امتیازدهی نتایجی هستش که 6یا7تیم برتر هر لیگ توی مسابقات اروپایی میگیرن نه تعداد قهرمانیای یه لیگ.
    اگه امسال رو نگاه بکنی که بازم لیگ انگلیس بهتر بوده...هر 4نمایندش صعود کردند به مرحله حذفی...ولی المان از 3تا 2 نمایندش صعود کردند...چلسی و تاتنهام که به مرحله بعد رفتند میمونه منچستر...انصافا شالکه داره خوب کار میکنه...دیشب هم لورکوزن دقایق پایانی پیروز شد تو لیگ اروپا....در کل فکر نمیکنم این اتفاق بیفته که المان تا 2012/2013 حتی بهواد جای اسپانیا رو بگیره با وجود بارسلونا که همه فیفا دوسش دارن

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

گرفتن انگلیس میمونه واسه فصل 2013-2012

فعلا هدف اول گرفتن اسپانیا هستش تو رنکینگ که سال بعد میگیریمش و رقابت تنگاتنگ میشه
    شما برو منتخب لیگ المان رو بیار،اگه تونست بارسا رو ببره اسمم رو عوض میکنم...

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اگه امسال رو نگاه بکنی که بازم لیگ انگلیس بهتر بوده...هر 4نمایندش صعود کردند به مرحله حذفی...ولی المان از 3تا 2 نمایندش صعود کردند...چلسی و تاتنهام که به مرحله بعد رفتند میمونه منچستر...انصافا شالکه داره خوب کار میکنه...دیشب هم لورکوزن دقایق پایانی پیروز شد تو لیگ اروپا....در کل فکر نمیکنم این اتفاق بیفته که المان تا 2012/2013 حتی بهواد جای اسپانیا رو بگیره با وجود بارسلونا که همه فیفا دوسش دارن
    نفرت چه کارهایی که نمی‌کنه
    اآی چه حالی‌ میده دور بعد بخوریم به منچستر.
    دعا کنین دعا کنین که گذر پوست به دباغخونه نرسه.
    Last edited by fr0st; 11-03-2011 at 15:42.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته لورکوزن بازیشو باخت همونطور که سیتی و لیورپول باختن
    اختلاف خیلی نزدیکه،در حد چند صدم هستش الان اختلاف آلمان و انگلیس از نظر امتیازی تو امسال
    بعدشم فصل 2011-2012 چون امتیازات سال 206-2007 پاک میشه اختلاف امتیازی اسپانیا و آلمان عملا به طور کامل از بین میره و اگه این روند ادامه داشته آلمان یک امتیاز جلو میفته و میشه دوم توی رنکینگ،اینم دیگه کسی نمیتونه جلوشو بگیره

میگم خدا رو بنده نیستید میگید نه

علت اینکه یه سری از بارسلونا متنفرن به خاطر این نیستش که بارسلونا قویه چون هر تیمی یه دوره قدرتی داره،به خاطر رفتار نفرت انگیزه یه سری از هواداراش هست

بعدشم انقدر مطمئن نباش به تیمت.

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نیمه نهایی جام جهانی اسپانیا - آلمان میتونه ماکت اون بازی باشه.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیتر کراوچ: تاتنهام می تواند هر تیمی را شکست دهد

مهاجم بلند قامت تاتنهام معتقد است با حمایت طرفداران می توانند حتی تیمی مانند بارسلونا را نیز از پیش رو بردارند

سایت گل- پیتر کراوچ، مهاجم تاتنهام، معتقد است تیمش می تواند حتی برای تیمی مانند بارسلونا هم دردسر ساز شود و دلیلی نمی بیند که تاتنهام نتواند تا فینال چمپیونزلیگ پیش برود.

تاتنهام چهارشنبه شب با تساوی 0-0 مقابل میلان راهی مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ شد. آنها در سن سیرو با تک گل کراوچ به پیروزی رسیده بودند.

این مهاجم بلند قامت در گفتگو با خبرنگاران گفت:" چرا تاتنهام نتواند به فینال رقابت ها برسد؟ ما به مرحله یک چهارم نهایی رسیده ایم و فاصله زیادی تا پایان راه نداریم. اهمیتی ندارد مقابل چه تیمی قرار بگیریم. ما توانستیم صدرنشین لیگ ایتالیا را شکست بدهیم. بارسلونا مقابل آرسنال بازی بسیار خوبی انجام داد اما ما هم بازی مان را پیروزی پشت سر گذاشتیم و نشان دادیم می توانیم هر حریفی را شکست دهیم، پس چرا نتوانیم به فینال برسیم؟ بارسلونا تیمی است که به سختی شکست می خورد و اگر در مرحله بعد مقابل آنها قرار بگیریم، کار دشواری در پیش خواهیم داشت اما در روز خوب مان و وقتی تماشاگران در وایت هارت لین از ما حمایت می کنند، می توانیم هر حریفی را شکست دهیم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Behnam Jafarzadeh

2011/3/11

آبیدال: منظورم به رئال نبود/ فقط می خواهم مقابل تیم سابقم، لیون بازی کنم

بنزما دوست من است و امیدوارم که اوضاعش خوب باشد

سایت گل- اریک آبیدال در کنفرانس خبری پایانی دیدار بارسلونا مقابل آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که تمایل زیادی دارد تا در مرحله بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل لیون قرار بگیرد که این به معنای حذف رئال مادرید در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل این تیم فرانسوی خواهد بود.

ولی آبیدال الان در صحبتهایی، گفته های سابقش را اصلاح کرده است:« من سه سال در لیون بازی کردم و لیون تیم همیشگی من است و دوست دارم که آنها به مرحله بعد صعود کنند. بدشانسی این است که آنها مقابل رئال مادرید بازی می کنند.»

ستاره فرانسوی ادامه داد:« من مشکلی با رئال مادرید ندارم. بنزما دوست من است و می خواهم اوضاع او خوب باشد ولی دوست دارم مقابل المیپک لیون بازی کنیم تا بار دیگر به خانه بازگردم و مقابل اقوام و دوستانم بازی کنم.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/11

توتی: ده روسی از اشتباهاتش در دیدار مقابل شاختار درس خواهد گرفت

گفته می شود ده روسی به دلیل ضربه ای که به داریو سره نا، کاپیتان شاختار، زد، چهار جلسه محروم خواهد شد اما توتی از هم تیمی اش دفاع کرد

سایت گل- فرانچسکو توتی، کاپیتان رم، از دانیله ده روسی دفاع کرد و گفت او از اشتباهاتی که در دیدار چهارشنبه شب مقابل شاختار انجام داد، درس خواهد گرفت.

این در حالی است که یوفا قصد دارد ده روسی را به دلیل آنچه "رفتار نامناسب" در دیدار مقابل شاختار توصیف کرد، جریمه کند. کمیته انظباطی یوفا روز 18 مارس در مورد این بازیکن ایتالیایی تصمیم گیری خواهد کرد.

گفته می شود ده روسی به دلیل ضربه ای که به داریو سره نا، کاپیتان شاختار، زد، چهار جلسه محروم خواهد شد اما توتی از هم تیمی اش دفاع کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من در این لحظات سخت در کنار ده روسی هستم زیرا خودم هم چنین شرایطی را تجربه کرده ام. مطمئنم او اشتباهش را قبول می کند و دیگر آن را تکرار نخواهد کرد. وقتی قصد داشته باشید به تیم کمک کنید اما نتیجه نمی گیرید، فشار بیشتری احساس می کنید. شور و علاقه ای کسی که برای پیراهن تیم می جنگد، هرگز زیر سوال نمی رود. "

رم این هفته در دربی دلا کاپیتاله مقابل لاتزیو قرار خواهد گرفت و ممکن است توتی به دلیل مصدومیت نتواند تیمش را همراهی کند.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

البته لورکوزن بازیشو باخت همونطور که سیتی و لیورپول باختن
    اختلاف خیلی نزدیکه،در حد چند صدم هستش الان اختلاف آلمان و انگلیس از نظر امتیازی تو امسال
    بعدشم فصل 2011-2012 چون امتیازات سال 206-2007 پاک میشه اختلاف امتیازی اسپانیا و آلمان عملا به طور کامل از بین میره و اگه این روند ادامه داشته آلمان یک امتیاز جلو میفته و میشه دوم توی رنکینگ،اینم دیگه کسی نمیتونه جلوشو بگیره

میگم خدا رو بنده نیستید میگید نه

علت اینکه یه سری از بارسلونا متنفرن به خاطر این نیستش که بارسلونا قویه چون هر تیمی یه دوره قدرتی داره،به خاطر رفتار نفرت انگیزه یه سری از هواداراش هست

بعدشم انقدر مطمئن نباش به تیمت.
    اخه داری لیگی رو با اسپانیا مقایسه میکنی که منتخب کل تیمهاش که هیچی اگه از بیرون هم بازیکن بیاد نمیتونه بارسا یا رئال روکه هر کدوم یه تیم اسپانیا هستن ببره...
    من به تیمی که جلوی ارسنال 20 تا موقعیت گل میاره مطمئنم....

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به تیمی که جلوی ارسنال 20 تا موقعیت گل میاره مطمئنم....
    البته مقابل آرسنالی که زیاد در اون بازی آماده نبوده و تازه نیمه دوم هم تقریبا بیشترشو 10 نفره بازی کرده
    مقابل چلسی که چند بار چند تا باخت داده در حد باقلوا و آخرین بار هم توی زمین خودش هیچ کاری نتونست بکنه و توی زمین چلسی هم با نگرفتن 4-5 پنالتی به ضررش و با کمک های پلاتینی تونست یه مساوی بگیره....
    منتظر واکنش تند بعضی هوادارای مغرور هستیم و با آغوش باز استقبال می کنیم!....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •